En Sıcak Konular

SCHUSTER SUÇLUYU BULDU

27 Ekim 2010 13:03 tsi
SCHUSTER SUÇLUYU BULDU Demirören’in evindeki 3 saatlik zirveden futbolculara ultimatom gibi sonuç çıktı.Ayrıca bir türlü istenileni veremeyen Nihat hakkında da Schuster son kararını verdi.

Ya uyarlar ya giderler!

Demirören’in evindeki 3 saatlik zirveden futbolculara ultimatom gibi sonuç çıktı:

Schuster suçluyu buldu: Sağlık Kurulu

“Bernd Schuster’e ve onun hücum futbolu sistemine güveniyoruz.. Her futbolcu bu sisteme uyacak, uymayan olursa da yerlerine uyanlar gelecek..”

LİGDE ve Avrupa’da çıktığı son 4 resmi maçı da kaybederek sezon başında yakaladığı başarılı grafiğin bir hayli gerisine düşen Beşiktaş’ta; başkan Yıldırım Demirören, Futbol Komitesi’ni ve teknik direktör Schuster’i dün Anadoluhisarı‘ndaki evine çağırarak durum değerlendirmesi yaptı.. Demirören, Serdal Adalı, Cengiz Zülfikaroğlu ve Alman hocanın saat 13.30’dan 16.30’a kadar yaptığı zirvede yönetim, Schuster’e güvenlerini yenilerken, “Bizim futbol anlayışınızla ilgili en ufak bir şüphemiz yok.. Art arda gelen yenilgilerin ana sebebi sakatlıklar.. Sivas maçıyla birlikte Aurelio ve Quaresma dışındaki bütün sakatların kadroya dönmelerini bekliyoruz.. Böylelikle takım yeniden yükselişe geçecektir” ifadelerini kullandılar..

SCHUSTER BULDU

FAKAT sonrasında takımın bu kötü gidişiyle ilgili detaylar, yönetimin sözleri ve Schuster’in cevabıyla ortaya çıkmaya başladı.. 3 yetkili, “Hoca sen sezon başı bize ‘Hazırlık kampında tek bir sakatlık bile olmadı, bu normal değil” demiştin.. Nitekim, şu an 13 ismin sakatlık yaşaması da normal değil.. Bu sakatlıkları idmanlara bağlamak da yanlış.. Ancak, kadro genişliği nedeniyle bazıları ufak tefek sakatlıklarını gizlemişler.. Bu nedenle ufak sakatlıklar bir anda büyük sakatlıklara dönüşmüş olabilir” şeklinde konuşunca Alman hoca, kendi gözüyle kulüp içindeki kanayan yarayı anlatmaya başladı:

“ÖZELLİKLE futbolcuların sağlık heyetine güvensizliği var, herkes ülkesine gitmek istiyor. Mesela Quaresma için burada ‘3 haftada iyileşir’ dediler, Portekiz’de ise ‘5 hafta.’ Şimdi ben oyuncuyu 3 haftaya göre hazırlasam daha büyük sakatlık yaşayabilir. Sağlık Heyeti ucu açık raporlar veriliyor.. Belki de canımızı yakan sakatlıkların sebebi bu.”

BUNUN üzerine yönetim, Mete Düren’le toplantı yapmaya karar verdi. Yani Sağlık Kurulu’nda köklü değişimler olabilir.

 MERT NOBRE YİNE İDMANDA YOK

Türkiye Kupası’nda yarın Mersin İ.Y’yla karşılaşacak olan Beşiktaş’ta, Kayseri maçında forma giyemeyen Nobre, yine sakatlığı sebebiyde dünkü çalışmaya katılamadı.

FIFA 2011’de Çarşı’nın sesi

TÜM dünyanın gözdesi haline gelen FIFA 2011 oyunu, Çarşı’yı da bünyesine kattı.. EA Sports imzalı FIFA’nın resmi Facebook sayfasında Çarşı yer alırken, taraftar grubu için 5.5 dakikalık belgesel çekilip şu ifadelere yer verildi: “FIFA 11 sizleri, Liverpool maçında tarihin en yüksek sesli tribün sesini çıkaran taraftar gruplarından Çarşı’yla tanıştırıyor.”

Holosko sağlammış!

Kayseri önünde 89’da oyuna giren Slovak yıldız, ‘Sakatlıktan çıkan ilk maçta 11’e giremez’ kuralına takıldı.

KAYSERİ maçında Beşiktaşlılar’ın en fazla merak ettiği soru, Holosko’nun neden oyuna 89’da girdiğiydi.. Sahada 5 yabancı bulunduğu halde tercih hakkını Nihat ve genç Onur’dan yana kullanan Schuster, kanatlarda sorun yaşamasına rağmen Slovak futbolcuyu kullanmayı düşünmedi..

BEŞİKTAŞLI yöneticiler, maç sonrasında Holosko’nun hafif sakatlığı olduğunu belirttiler ama asıl gerçek şu.. Bileğinde burkulma yaşayan Holosko, Porto maçında ilk 18’e bile alınmayarak dinlendirildi.. Kayseri’de ise oynayacak durumdaydı.. Ancak bu sefer Schuster kanunları devreye girdi ve Alman hoca sezon başında “Sakatlıktan çıkan hiçbir oyuncu, kadroya girdiği ilk maçta ilk 11’e alınmaz” dediği için Holosko’yu yanında oturttu..

Adalı: Bu süreç geçici

BEŞİKTAŞ Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, şu an yaşanan başarısız sürecin geçici olduğunu söyledi. Sakatlıklardan dolayı kötü sonuçlar alındığını söyleyen Adalı, “Bu futbolcular oynadıkları futbolla nasıl taraftarın gönlüne taht kurmuşlar ve otoritelerin favorisi olmuşlarsa aynı futbolcular toparlanıp, Süper Ligi ve Avrupa Ligi’ni hedeflediği konumda bitirecektir. Buna inancım tamdır” ifadesini kullandı. (Erdal CÖMERT / VATAN SPOR) [1]

Schuster'in şok kararı!

Beşiktaş'ta bir türlü istenileni veremeyen Nihat hakkında Schuster son kararını verdi

SATILIK!

Beşiktaş Başkanı Demirören, Kayserispor karşısında bir serbest vuruşta topun başına geçen Nihat Kahveci için, "Ne olursun bir kere olsun beni mahçup et!" diyerek sitem ettiği öğrenildi. Alman teknik adam da devre arasında satılması yönünde görüş belirtti

Beşiktaş'a geldiği günden itibaren sabredilen Nihat Kahveci, sonunda herkesin sabrını taşırdı. Tecrübeli oyuncunun, siyah-beyazlı forma giymesini en çok isteyenlerin başında gelen ve bu nedenle tecrübeli futbolcuyu transfer eden Başkan Yıldırım Demirören’in, Kayserispor maçında Nihat'ın başarılı olması için dua ettiği öğrenildi.

Demirören, Kayserispor karşısında kazanılan serbest vuruş öncesinde, topun başına Nihat Kahveci’nin geldiğini görünce, "Ne olursun bir kere olsun beni mahçup et. Utandır beni” diye sitem ettiği bildirildi. Siyah-beyazlı oyuncunun, kötü futbolundan ziyade, Kayserispor maçında şahsi oynamasından ve boştaki arkadaşlarına pas vermemesi nedeniyle yönetimin tepkisini çektiği öğrenildi.+

Kadro dışı önerisi

Son dakikalarda gelen golden sonra çok büyük bir üzüntü yaşayan Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’in, buna rağmen yöneticileri sakinleştirdiği ve sert demeçler verilmemesi yönünde konuştuğu vurgulandı.

Kulüp binasında bugün haftalık olağan toplantısını yapacak olan Beşiktaş Yönetimi'ndeki bazı idarecilerin, Demirören’e radikal önerilerde bulunacağı belirtildi. Nihat Kahveci’nin performansından memnun olmayan yöneticilerin, bu oyuncunun kadro dışı bırakılması yönünde görüş bildirecekleri vurgulandı. Bu öneriyi oldukça sert bulan diğer yöneticilerin ise Nihat Kahveci, Holosko ve Ferrari’yi devre arasında satış listesine konulmasını önereceği öğrenildi.

Sözleşme de feshedilebilirBugüne kadar Nihat'a kol kanat geren Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster de tecrübeli oyuncuyu gözden çıkardı. Alman hocanın, bu futbolcu konusunda kendisine sitem eden yönetime, "Gönderin gitsin" dediği, Nihat'ın devre arasında satılabileceğini söylediği bildirildi. Kimi yöneticilerin de satılamasa bile sözleşmesinin feshedilmesini önerecekleri ifade edildi.

Neredesin Nihat?
Beşiktaş’ın bu sezonki ilk resmi maçları olan Avrupa Ligi elemelerinde, Vikingur'a karşı 2 maçta 3 gol bulan Nihat, "Eski günlerine dönüyor" umudu verdi. 22 Temmuz'taki son karşılaşmadan bu yana gol atma başarısını gösteremeyen milli futbolcu, yaklaşık 3 aydır gol orucuna girdi.

Bu sezon 7’si Avrupa Ligi, 6’sı da Spor Toto Süper Lig olmak üzere toplam 13 resmi karşılaşmada forma giyen Nihat, geçen sezon da ligde 3, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 2 gol kaydetti. [2]

 

Kaynak: GAZETEVATAN

[1] {http://haber.gazetevatan.com/ya-uyarlar-ya-giderler/336923/5/Spor}

[2] {http://haber.gazetevatan.com/schusterin-sok-karari/336963/5/Spor}



Bu haber 663 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,975 µs