En Sıcak Konular

SEMİH: ''İSYANIM PARAYA DEĞİL''

2 Ocak 2010 10:53 tsi
SEMİH: ''İSYANIM PARAYA DEĞİL'' Milli yıldız isyanının sebebinin ‘para’ değil ‘oynamamak’ olduğunu söyledi:

F. Bahçe’yi asla satmadım 
 
Semih ‘F.Bahçe sevgisi’ni tartışanlara cevap verdi..

Milli yıldız isyanının nedeninin ‘para’ değil ‘oynamamak’ olduğunu söyledi:

ÇOK sevdiği F.Bahçe’si tarafından ’üvey evlat’ muamelesiyle darmadağın olan Semih Şentürk, Paris’teki tatilini bile yarıda kesip İzmir’e ailesinin yanına gitti.. Kimseyle konuşmak istemeyen Semih, VATAN’a içini döktü.. Sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini kendisinden habersiz ve tek taraflı opsiyonu kullanarak uzatan sarı-lacivertli yönetimin bu hareketini TFF’ye ileten ve “Kontrat, benim rızam olmadan uzatıldı. Geçerli olmamasını istiyorum” talebinde bulunan milli yıldız, yapılanlara hâlâ inanamıyor:

‘+1 FORMALİTEYDİ’

“BANA sözleşme uzatma durumu bildirilmedi. Ben buna kırıldım. 2 yıl önce sözleşme yaparken kulüp 3, biz iki yıllık istedik ve sonunda ortasını bulup, 2+1 sözleşme düzenlendi. +1 formaliteydi esasında. 2 sene sonra taraflar memnunsa bu sözleşme oturup konuşma şartıyla geçerli olacaktı. Ama bana bildirmeden artı 1 yılını kullandılar.

FEDERASYONA başvurmamdaki sebep para değil. Parayı pulu düşünseydim, gol kralı olarak gittiğim Euro 2008’den döndükten sonra teklifleri değerlendirirdim. Kulübümün içinde bir sürü branş var. Bu branşların içinde arayın, benim kadar F.Bahçe’yi seven bir kişi çıkmaz.

JÜBİLEMİ kulübede değil oynayarak yapmak niyetindeyim.. Burada kulübü rencide edecek bir hareketim yok. Elimdeki hakları tutabilmek için yaptım.

BENİ, F.Bahçe sevdamdan kimse koparamaz. Hiçbir kulüple görüşmedim, görüşmem. Bu kulübün oyuncusuyum. Bu işi bu kadar büyütmemin anlamı yok. Kulübü hançerlemedim. Tek sıkıntım oynayamamak. Yaşım 27 oldu artık oynamalıyım.”

‘Daum’a kırgınım’

SEMİH sadece F.Bahçe kulübüne değinmedi.. Teknik direktörü Daum’la ilgili de müthiş cümleler sarfeden yıldızın düşünceleri şöyle:

“DAUM’A biraz kırgınım. Bu takımda İspanya ve Türkiye gol kralı var. Buna rağmen Altay maçı sonrası golcü istedi. Güiza da çok üzüldü. Hatta Trabzon maçı sonrası attığı golden sonra bana sarılarak bütünlüğümüzü göstermek istemişti. Hiçbir golcünün ayağını kaydırmak için çaba sarfetmedim.

YILLARCA dünya yıldızlarının arkasında oynadım. Hep yedek kalmama rağmen destek oldum. Beni istediler ama ben terk etmedim. Hep üvey evlat muamelesi gördüm. Buna rağmen hep kulübede zamanımı bekledim. Her girdiğimde de elimden geleni yaptım.”

‘Mahkemeye gitmem’

CANININ çok sıkkın olduğunu söyleyen Semih, “Kulübü mahkemeye vermek gibi düşüncem yok. F.Bahçe’deki büyüklerimle oturur konuşurum. Ama son 1 yıldan beri benimle ilgili medyada yoğun eleştiri var. Eksiklerimin farkındayım ama bunun sebebi devamlılığın olmaması. 1 maç ilk 11 oynuyorum, sonra 6 maç yokum. Bunu görenler de beni eleştiriyorlar. 5 maç bana sabredilse farklı olacak. Dünya yıldızları yedek kalsın bakalım, benim yaptıklarımı yapabilirler mi?” ifadesini kullandı.

USLU: 4-5 yıllık kontrat yapalım

F.BAHÇE yönetimine kırıldığını söyleyen Semih Şentürk’ün moralini Mahmut Uslu’nun teklifi düzelteceğe benziyor.. Yaşananların ardından dün Semih’in avukatı Şenol Çilek’i arayan Uslu, “Avrupa’ya gidecekseniz bu konuda kolaylık yaparız. Yok gitmeyecekseniz oturup 4-5 yıllık sözleşme yapalım” diyerek milli yıldıza moral verdi.

Bu arada Sportif Direktör Aykut Kocaman, pazartesi günü Semih’le görüşecek. (FERİDUN NİĞDELİOĞLU / VATAN)

 

Kaynak: Vatan Gazetesi,http://haber.gazetevatan.com/F_Bahceyi_asla_satmadim/279465/5/Spor  



Bu haber 585 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,988 µs