En Sıcak Konular

BAHÇELİ:''BOZKURTLARIN NEFESİ ENSENDE OLACAK''

5 Ekim 2009 11:07 tsi
BAHÇELİ:''BOZKURTLARIN NEFESİ ENSENDE OLACAK'' Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan’ın AKP kongresindeki konuşmasına ağır ifadelerle karşılık verdi:"Bozkurtların nefesi ensende olacak"

Sen çıldırmışsın Başbakan!

AB’ye teslim olan sen, ABD’ye taviz veren sen, Kıbrıs’ı gözden çıkartan sen, Kerkük’ü kaderine terk eden sen, askerimize çuval geçirilirken utanmayan sen. Bölücülük senin döneminde arttı. Ermeniler senin döneminde coştu. Bu gidiş başını yakacak. 

‘Alçakça, ahlaksızca MHP’ye saldırıyor’
Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan’ın AKP kongresindeki konuşmasına ağır ifadelerle karşılık verdi: Yandaşlarının çığırtkanlığıyla MHP’ye saldırırken bozkurtların sineceğini zannediyor. Yanılıyorsun Sayın Başbakan

AKP’nin 3.olağan kongresinde açılıma karşı çıkan MHP’yi eleştirdikten sonra “Orhun Abideleri’ne yolu biz yaptık. Biz buyuz, milliyetçilik budur. Bunların dediği gibi kuru milliyetçilik değil, kafatası milliyetçiliği değil, hizmet milliyetçiliği, hizmet...” diyen Başbakan Erdoğan’a, Devlet Bahçeli’den ağır karşılık geldi. Partisinin Ankara il kongresinde konuşan MHP Genel Başkanı, gündeme ilişkin konulara değindi.  Başbakan  Erdoğan’ın “tek adamlığa soyunarak” dün yaptığı kongresinde kendi siyasi hayatını anlattığını belinten Bahçeli satır başları ile şunları kaydetti:

Nefesimiz ensende
* İstanbul’da, bir şiiri okuması vesilesiyle almış olduğu cezayı, siyasetinin temeli, kendisinin mağduriyeti olarak kabul edip acındıra acındıra anlatıyor. İstanbul’dan cezaevine gidişini anlatıyor. Belki de duygulu bir sesle  AKP’lileri ağlatmaya çalışıyor. Başbakanlığa giden yoldaki 116 günü, karanlıkta bırakıyor, acımasızca, ahlaksızca ve alçakça MHP’ye saldırıyor. Zannediyor ki  yüksek paralarla düzenlemiş olduğu bir salonda teknolojinin imkanları ve yandaşlarının çığırtkanlığıyla MHP’ye saldırırken bozkurtların korkacağını sineceğini, inine çekileceğini zannediyor. Yanılıyorsun Sayın Başbakan, bozkurtların nefesi ensende olacak.

Akdamar’da Ermeni oldun
* Biz Bilge Kağan’ı, Sultan Alparslanı’ı iyi biliriz. Varoluşumuzu hangi cengaverlere borçlu olduğumuzu iyi biliriz. Onlar kendi tarihine hakaret ederek Avrupalı’ya sırnaşmamışlardır. Biz de ’katliam yaptık’ diye ecdadına hakaret etmemişlerdir. Milletine suç duyurusunda bulunmamışlardır. Avrupa’da Avrupalı, Amerika’da Amerikalı, Akdamar’da Ermeni olmamışlardır. Alçakça hakaret eden hasımları kucaklamamışlardır. Üç paralık aşiret reisleriyle pazarlık yapmamışlardır.

Sen kim, Selçuklu kim!
* Ecdadımızın adı Erdoğan’a yakışmıyor. Sen kim, Selçuklu, Osmanlı nerede? Alparslan, Diyojen ile savaşmadan önce beyaz kefeni giymiş, beyaz ata binmişti. Şahadetle adlanmıştı senin gibi şehitlerimize (kelle) dememişti. Selçuklu döneminin İmralı canisi olan Hasan Sabbah ile savaşmıştı ve senin gibi (sayın) diyerek baş tacı yapmamışlardı.
* Sen milliyetçi olamazsın, onun için keşke olsan, iftihar ederiz. Avrupa ile müzakerelerde teslim olan sen, Amerika’yla görüşmelerde taviz veren sen, Kıbrıs’ı gözden çıkartan   Kerkük’ü kederine terk eden. sınır ötesi harekat için icazet bekleyen sen,  askerimize çuval geçirilirken utanmayan sen. Şimdi kalkmış büyük Türk hakanı Alparslan’dan söz ediyorsun. Sen kimsin, milliyetçilik nerede!

Sen çıldırmışsın Başbakan
Türkiye’nin bülünmeyle karşı karşıya olduğunu, Başbakan Erdoğan’ın bu yoldan vazgeçmesi gerektiğini kaydeden Bahçeli, şu görüşlere yer verdi: “Şehit cenazelerinde hiç görünmediğiniz günlerde o cenazelere sahip çıkan ülkücü harekete ’cenaze namazını kılmıyor’diye aşağılayacaksın, sen kimsin, kendini nereye koyuyorsun, hiç mi yanında ulemadan kimse yok. Ne yapıyorsun sayın Başbakan? Sen çıldırmışsın... Bu gidişat sayın Başbakan’ın başını yakacak, onunla beraber AKP’yi yok edecek. Şimdi kalkmışlar bazıları aramıza sızmış, mektup yazıyorlar. Diyorlar ki ’AKP’ye bu kadar saldırmanın ne manası var’. İşte PKK, işte onun siyasallaşmışı, DTP. ’Onlara saldırıp, uğraşacağınız yerde AKP’den ne istiyorsunuz’diyor. Şuna bak, besleme yavrusuna bak. Senin aklın ermez. Kurt olmaktan çıkmışsın, ne başın dik ne ensen kalın, bir gafletin içerisindesin.”

Bu arada, MHP Ankara İl Başkanlığına Ömer Demirel yeniden seçildi.(Haber: Sümeyra YILMAZ-Yeniçağ)

Kaynak: Yeniçağ Gazetesi,http://www.yenicaggazetesi.com.tr/haberdetay.php?hit=24058

 



Bu haber 557 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    7,004 µs