En Sıcak Konular

CEM GARİPOĞLU EMNİYETE TESLİM OLDU

17 Eylül 2009 12:12 tsi
CEM GARİPOĞLU EMNİYETE TESLİM OLDU Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu, bu sabaha karşı İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne teslim oldu.

İşte Cem garipoğlu'nun ilk ifadesi 
 
Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu, bu sabaha karşı İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne teslim oldu.

7 aydır aranan Cem Garipoğlu’nun saat 00.45’te avukatı Aytekin Kaya ile birlikte Bahçelievler polis merkezine giderek teslim edildiği bildirildi.

CİNAYET NEDENİ KISKANÇLIK

Cem Garipoğlu gece yarısı Bahçelievler’de E-5 Karayolu’nda avukatı Aytekin Kaya ile buluştu. Avukat Kaya’nın verdiği bilgiye göre Cem Garipoğlu daha sonra Asayiş Şube’ye götürüldü. Kaya, “Asayiş şubede iyi karşılandı. Cem, ilk ifadesinde cinayeti kendisinin işlediğıini itiraf etti. Polise cinayeti kıskançlık nedeniyle işlediğini söyledi. 'Pişmanım' dedi” diye konuştu.

SAKALLI, SAÇLARI UZAMIŞ

Cem Garipoğlu’nun hafif sakallı ve saçları uzamış olduğu belirtildi. Avukat Kaya, “Cem babasının katil şüphelisi olarak tutuklanmasından son derece üzüntülüydü. Vicdan azabı çekiyordu. Bu nedenle gelip teslim oldu” dedi.

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, yaptığı açıklamada, “Polisin sistemli çalışması, kendi çocuğunun katilini arar gibi araması ve basının yayınları Cem Garipoğlu’nun tesliminde etkili oldu” dedi.

197 GÜNDÜR İSTANBUL'DA GİZLENİYORMUŞ

Münevver Karabulut'un katil zanlısı C.G'nin, olayın ardından yurt dışına hiç çıkmadığını, bilmediği bahçeli bir evde kaldığını öne sürdüğü öğrenildi.

Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, dün gece teslim alınarak Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen C.G'nin buradaki emniyet görevlileriyle sohbeti sırasında, Münevver Karabulut'u olay günü okulundan aldığını anlattığı
bildirildi.

Karabulut'u evine götürdüğünü anlatan C.G'nin, olaydan sonra firari olduğu süre içerisinde ise hiç yurt dışına çıkmadığını, bilmediği bir yere tanımadığı bir kişi tarafından götürüldüğünü söylediği belirtildi. C. G'nin
kaldığı bu bahçeli evde gündemi sürekli takip ettiğini ifade ettiği kaydedildi.

Emniyete getirilişi sırasında, psikolojisinin iyi olmadığı görülen C.G'nin, olaydan pişmanlık duyduğunu söyleyerek, "Keşke o ölmeseydi de ben ölseydim" diye konuştuğu öğrenildi.

Münevver Karabulut'un öldürüldükten sonra başının kesilmesine ilişkin ise C.G'nin, "Cesedin bavula sığmadığı" gerekçesini gösterdiği öne sürüldü.

Bu arada, katil zanlısı C.G'nin yakalanmasına ilişkin sürecin emniyet yetkililerinin tahmin ettiği şekilde işlediği, tahmin dışında hiçbir olayın gerçekleşmediği kaydedildi.

Zanlı C.G'ye, Münevver Karabulut'un öldürülmesi ve sonrasında bir yada birden fazla kişinin yardım ettiği düşüncesiyle soruşturmanın sürdürüldüğü, yeni tespit ve değerlendirmelere göre başka gözaltılar olabileceği belirtildi.

Emniyet yetkilileri, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın göreve geldiği zaman ilk istediği dosyanın Münevver Karabulut cinayeti dosyası olduğu ifade edilerek, Çapkın'ın "Çember daraldı" sözlerinin boş olmadığına dikkat
çekildi.

Öte yandan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, İstanbul Valisi Muammer Güler aracılığıyla İstanbul Emniyet Müdürlüğü personelini bu olaydan dolayı tebrik ettiği de öğrenildi.

GARİPOĞLU ÇOCUK MAHKEMESİ'NE SEVKEDİLDİ

Üsküdar’daki Çocuk Şube Müdürlüğü’nde ifadesinin alınmasından sonra Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Garipoğlu, burada sağlık kontrolünden geçirildi. Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin ardından Gülhane Çocuk Mahkemeleri'ne getirilen Garipoğlu, Cumhuriyet Savcısı'na ifade verecek.

Kaynak: Vatan Gazetesi,http://w9.gazetevatan.com/Iste_Cem_garipoglunun_ilk_ifadesi_/259801/1/Gundem

 



Bu haber 712 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,805 µs