En Sıcak Konular

ERBAKAN: ''SİYONİZME RUSYA İLE ORTAK HİZMET EDİYORUZ''

9 Ağustos 2009 21:39 tsi
ERBAKAN: ''SİYONİZME RUSYA İLE ORTAK HİZMET EDİYORUZ'' Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Balıkesir'in Altınoluk Beldesinde yaptığı toplantıda Dünya ve Türkiye gündemine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Erbakan Türkiye’nin Rusya ile yapılan anlaşmaları değerlendirdi

Siyonizm'e Rusya ile ortak hizmet ediyoruz

Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Balıkesir'in Altınoluk Beldesinde yaptığı toplantıda Dünya ve Türkiye gündemine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Balıkesir'in Altınoluk Beldesinde yaptığı toplantıda Dünya ve Türkiye gündemine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Erbakan Rusya ile yapılan anlaşmalara değinerek, konuyu Milli Görüş açısından ele aldı. Erbakan bildiğiniz gibi bizler Hak ve Batıl mücadelesi yapıyoruz diyerek, "Atalarımızın asırlar boyu dünyaya hakim kıldığı nizam hak ve adalet nizamıdır. Bu nizam 622'den Viyana'nın kuşatmasına kadar 1100 yıl bütün insanlığa saadet getirmiştir. 2. Viyana kuşatmasında maksat hasıl olmayınca, maddi güç Siyonizm'in eline geçti. 350 seneden beri Dünyayı bu sebeple Siyonizm yönetiyor. Siyonizm'de ise Ben-i İsrail ırkına mensup olmayan Siyonist olamaz. Annesi Yahudi olmayan Yahudi olamaz. Bu sebeplerden dolayıdır ki, bunların nüfusları artmıyor. 6 Milyarlık insanlık âlemi içersinde bu Siyonistlerin nüfusu 30 Milyonu ancak buluyor. Bunlar Kabala denilen kitaba inanıyorlar ve kendilerini dünyanın efendisi olarak görüyorlar. Diğer dünya milletlerini kendilerinin esiri olarak görüyorlar. Dinleri, imanları, inançları budur." şeklinde konuştu.

Siyonizmi iyi tanımalıyız
Erbakan konuşmasının devamında ise, "Siyonistlere, 'çok az sayıda olmanıza rağmen dünyaya nasıl hâkim olacaksınız' diye sorsanız. 'Biz zaten dünyanın hâkimiyiz.' cevabını alırsınız. Dünyaya ise doları dünya parası yaparak, Mason teşkilatları kurarak, hayır cemiyeti adı altında çeşitli teşkilatlar kurarak yayılırlar. Bu sebeple bu gerçeğin mutlaka görülmesi gerekir. Bu organizasyonla dünyada hangi milletin ne kadar para alacağını hem tayin ediyor ve hem de kontrol ediyorlar. Aynı zamanda Amerika'yı, Türkiye'yi ve Müslüman ülkelerini sömürüyorlar. Türkiye ise ezilen ülkelerin başında gelmektedir. Bu sebeple bunların kurdukları dünya ikiye ayrılmış, Ezilenler ve ezenler. Bu nedenle böyle bir dünyadan hayır gelmez. Çünkü bu dünya bunların elinde bir felakete doğru gidiyor. Bu sebeple bu dünyanın mutlaka değişmesi gerekmektedir." ifadelerini kullandı.

Siyonizm hedefine ilerliyor
Erbakan bu sömürü nizamının yerine adil bir düzen kurulması gerektiğini söyleyerek, "Adil düzende ürettiğin kadar yemek vardır. Ne kadar üretirsen o kadar yersin. Başkasının hakkına tecavüz edemezsin. Adil düzenin birinci temel şartı budur. İstediğin kadar harca ama harcadığını kendin üret. Kendi alın terini kullan. İşte Adil düzenin karşısında olan Siyonizm papalığa rağmen kurduğu sömürü nizamıyla bütün dünyanın kanını emiyor. Rusya iflas etti. Ardından kapitalist nizama geçerek sömürülüyor. Biliyorsunuz biz Siyonizm'i bir timsaha benzetmişizdir. Üst çene Amerika, alt çene Avrupa Birliği, kuyruğu İsrail, gövdesi ise işbirlikçilerdir. Yani Müslüman ülkeler dâhil politikacılar, para sahipleri, medya sahipleri. Siyonizm bu gövdeyle, 'büyük İsrail'i kuracağım, dünyaya hâkim olacağım' diye planlar yapmış ve adım adım hedefine doğru gidiyor." uyarısında bulundu.

Kaynak: Milli Gazete,http://www.milligazete.com.tr/haber/siyonizm-e-rusya-ile-ortak-hizmet-ediyoruz-135058.htm

 



Bu haber 856 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,901 µs