En Sıcak Konular

SERVET ÇETİN MARSİLYA'DA

17 Haziran 2009 19:17 tsi
SERVET ÇETİN MARSİLYA'DA Avrupa’da top koşturma hayalini gerçekleştirmek isteyen Servet Çetin, Marsilya’da oynamak için Galatasaray’a rest çekti ve kazandı.

SERVET KAZANDI 

Galatasaray, Rijkaard’ın isteği üzerine Servet’in kalmasını istedi. Ancak futbolcu, “Ben anlaştım. Marsilya’da oynayacağım” demesi üzerine geri adım attı. Sarı-kırmızılıların, Fransız kulübüyle 8 milyon euroya anlaştıkları ve protokol yaptıkları öğrenildi
Avrupa’da top koşturma hayalini gerçekleştirmek isteyen Servet Çetin, Marsilya’da oynamak için Galatasaray’a rest çekti ve kazandı. Sarı-kırmızılı kulübün Başkanı Adnan Polat’ın, “Avrupa kupası almadan hiçbir oyuncumu satmam” sözüne karşın, tecrübeli futbolcunun ayrılma isteği ve buna Marsilya’nın da cazip teklifi eklenince, Servet’e Fransa yolu gözüktü.
İki gündür İstanbul’da bulunan, Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin’le görüşmelerde bulunan Marsilya’nın yöneticisi ile avukatı Julien Fournier, devre arasında önerdikleri 7 milyon euroya 1 milyon euro daha zam yaparak, transferde ısrarlı olduklarını belirtti. Servet’in de gitme arzusunu dikkate alan Cim-Bom, futbolcusunu teknik patron Rijkaard’ın da onayını alıp gözden çıkarırken, Fransız kulübüyle uzlaşma sağladı.

Servet’e 4 yılda 7.5 milyon euro

İki kulüp arasında protokol yapılırken Galatasaray’ın, “Anlaşma aşamasında olduğumuz futbolcunun transferi gerçekleşirse Servet gidebilir” şartını bu anlaşmaya koydurduğu öğrenildi.
Servet ise, “En büyük hayalim Avrupa’da top koşturmaktı. 28 yaşına geldim ve bundan sonra böyle cazip bir teklif alabilir miyim? Zor. Marsilya, başkanımızın da işaret ettiği büyük takım sınıfına giren bir takım. Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek. Beni Gerets çok istiyordu. Deschamp’ın da listesinde ilk sırada olduğumu belirttiler. Galatasaray’a çok şey borçluyum. Bu borcumu en azından ayrılırken para kazandırarak biraz olsun ödemiş olacağım” dedi.
Diğer taraftan Marsilya’nın Servet Çetin’e, 4 yıllık anlaşma karşılığında 7.5 milyon euro vereceği öğrenildi. Sezon ortasında Meira’yı Zenit’e 6.5 milyon euroya veren Aslan, Servet’i de 8 milyon euroya satarak iki stoperin satışından kasasına 14.5 milyon euro koyacak. (NEVZAT DİNDAR)

Kaynak: Milliyet Gazetesi,http://www.milliyet.com.tr/Spor/HaberDetay.aspx?aType=HaberDetay&KategoriID=6&ArticleID=1107527&Date=
 



Bu haber 582 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,769 µs