En Sıcak Konular

SKİBBE: HAK ETTİĞİMİZ BİR GALİBİYET ALDIK

21 Aralık 2008 23:00 tsi
SKİBBE: HAK ETTİĞİMİZ BİR GALİBİYET ALDIK Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, 2008 yılının son derbi maçında Beşiktaş'ı hak ederek yendiklerini söyledi.

İSTANBUL - Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, 2008 yılının son derbi maçında Beşiktaş'ı hak ederek yendiklerini söyledi.
     Michael Skibbe, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, şampiyonluk yolundaki rakiplerinden Beşiktaş'ı mağlup ettikleri için mutlu olduğunu belirterek, ''Çok ofansif iki takım, iyi bir maç izletti herkese. Bu maçta daha çok gol pozisyonuna giren, atıp kaçıran biziz ve bu galibiyeti hak ettik'' dedi.
     Gelecek yıl daha az sakatlık yaşamalarını dileyen Alman çalıştırıcı, ''İnşallah, sakatsız bir ikinci devre yaşarız. Kewell ve Linderoth da döndüğünde takımda daha iyi rekabet olacak ve bu bizim performansımızı yükseltecektir'' ifadesini kullandı.
     Skibbe, bir soru üzerine devre arasında transfer istemediğini kaydetti.
     Sakatlığı bulunan Emre Güngör ve Linderoth gibi uluslararası standartta iki oyuncunun takıma döneceğini belirten Skibbe, onları yeni transfer gibi görebileceklerini vurguladı.
     Alman teknik adam, ''Takımımızı olduğu gibi, ikinci devrede de bir arada tutup, UEFA Kupası'nda en ileri gidip, ligde de şampiyon olmayı istiyoruz'' diye konuştu.
     UEFA Kupası'nda eşleştikleri Bordeaux'un kendileri için yüksek bir engel olduğunu belirten Skibbe, ''İyi bir takımla oynayacağız. Ama biz bu turu da geçmek istiyoruz. İlk maçı deplasmanda oynamamız, bizim için ufak da olsa avantaj'' dedi.
     Öte yandan Skibbe, maçtan sonra yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, bir soru üzerine kendisi için yapılan eleştirilerin hiçbir zaman üstünde durmadığını ifade ederek, ''Çünkü takımın her zaman dik duran güçlü antrenörünü görme hakkı var. Özellikle işler kötü gittiğinde büyüklüğünüzü gösterme zamanlarıdır. Bunu yapabildim ve kulübümle beraber bu dönemi atlattık. Şimdi mutluyum, çünkü uluslararası alanda da istediğimiz yerdeyiz, ligde de üst sıralardayız'' diye konuştu.

Bu haber 426 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,337 µs