En Sıcak Konular

UYGUN: LİGİN İLK YARISINI LİDER BİTİREN FUTBOLCULARIMLA GURUR DUYUYORUM

21 Aralık 2008 17:38 tsi
UYGUN: LİGİN İLK YARISINI LİDER BİTİREN FUTBOLCULARIMLA GURUR DUYUYORUM Turkcell Süper Lig'de, başkent deplasmanında Gençlerbirliği'ni zorlu bir maçtan sonra 2-1 yenen Sivasspor'da, teknik direktör Bülent Uygun, ligin ilk yarısını lider bitiren futbolcularıyla gurur duyduğunu söyledi.

ANKARA - Turkcell Süper Lig'de, başkent deplasmanında Gençlerbirliği'ni zorlu bir maçtan sonra 2-1 yenen Sivasspor'da, teknik direktör Bülent Uygun, ligin ilk yarısını lider bitiren futbolcularıyla gurur duyduğunu söyledi.
     Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Uygun, futbol adına birşey başardıklarını ifade ederek, ''Bu, bir avuç Anadolu insanın mücadelesidir. Ligin ilk yarısını lider bitiren futbolcularımı kutluyorum. Biz iyiyiz. İyilerle çalışıyoruz. Hedefimize emin adımlarla ilerlemek istiyoruz'' dedi.
     Sivassporlu futbolculardan Mehmet Yıldız da maç sonrasındaki açıklamasında, mücadelenin kendileri açısından stresli geçtiğini ve istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını anlatarak, ''Futbol sonuç oyunudur. Bülent Uygun'un askerleri olarak Anadolu'dan bir takım üst üste iki kez ligin ilk yarısını lider bitirmeyi başarmıştır. Bu sonuçla bizler tarih yazdık. Bu çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz. Bugün kötü de oynasak, ilk yarıyı lider bitirdik'' diye konuştu.
     Karşılaşmadaki gollerden birine imza atan Mohamed Ali de Gençlerbirliği maçının zor olacağını bildiklerini belirterek, ''İlk yarıyı lider bitirmek istiyorduk. Kimse beklemiyordu ama biz buna inanmıştık'' dedi.
     Karşılaşmanın bitiminden sonra Bülent Uygun'un kızının soyunma odasına girmesine engel olan stadın özel güvenlik görevlileriyle teknik direktör Bülent Uygun arasında tartışma çıktı.
     Kızının içeriye alınmaması ve dövüldüğünün iletilmesi üzerine Uygun'un, görevlilerle sözlü tartışmaya girdiği, bazılarıyla da yumruklaştığı iddia edildi.
     Emniyet görevlileri, olaya karışan özel güvenlik görevlisini gözaltına aldı.
     Gençlerbirliği Teknik Direktörü Samet Aybaba maç sonunda düzenlenen basın toplantısında, maçta inanılmaz pozisyonlara girdiklerini, ancak son vuruşlarda becerikli olamadıklarını söyledi.

Bu haber 433 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,965 µs