En Sıcak Konular

DENİZLİ: TAKIMIM BU ÜLKENİN EN BÜYÜK TAKIMLARINDAN BİRİ

17 Aralık 2008 17:00 tsi
DENİZLİ: TAKIMIM BU ÜLKENİN EN BÜYÜK TAKIMLARINDAN BİRİ Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Galatasaray'da ne kadar değerli oyuncu varsa, kendi takımında da o kadar değerli oyuncular olduğunu söyledi.

İSTANBUL - Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Galatasaray'da ne kadar değerli oyuncu varsa, kendi takımında da o kadar değerli oyuncular olduğunu söyledi.
     Galatasaray ile yapacakları derbi maç öncesi BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyen Denizli, her takımın kendisi için önemli oyuncuları olduğunu belirterek, ''Bizim de son derece önemli oyuncularımız var. Birinci amacımız, bu önemli oyuncularımızın etkinliğini artırmak, rakibin düşüncesini, onların performansını asgariye düşürmektir. Herkesin görevi bellidir. Galatasaray karşısında normal takım formatımız içinde düşüncelerimizi yansıtmaya çalışacağız'' dedi.
     Derbide Galatasaray'ın favori gösterilmesi konusundaki soruları yanıtlayan tecrübeli teknik adam, ''Galatasaray için ne kadar değerli oyuncu varsa, benim takımımda da o kadar değerli oyuncu var. Benim takımım da bu ülkenin en büyük takımlarından biri. Büyük takımın büyük oyuncuları olur. Benim takımımda da büyük oyuncular var'' diye konuştu.
     Derbide iki takımın defansının işleyişinin önemli olacağını kaydeden Denizli, ''Hem hücumda, hem takım defansında belirgin şeyleri normal kapasitemizde yaparsak, bizim için o gün iyi bir gün olur. İki takımın etkin olacak silahları var. Bu bakımdan üretken bir maç olacak'' açıklamasını yaptı.
     Mustafa Denizli, Galatasaray karşısında ilk amaçlarının, önemli oyuncuların etkinliğini arttırmak olduğunu söyledi.
     Galatasaray'a yenilmeleri halinde hedeflerinde sapma olmayacağını vurgulayan Denizli, sözlerini şöyle sürdürdü:
     ''Ben tek maç itibariyle bakmıyorum. Ligin devre arası 23 Ocak'ta yapılacak maçtan sonra başlayacak. O haftanın sonunda, bu takım en negatif yaklaşımlarla liderin arkasında, pozitif yaklaşımla da lider olarak o haftayı geçer. İki maç sonunda klasman yerimiz veya şu anki puan farkı değişmeyebilir. İki puan geriye de düşebiliriz, bir puan öne de çıkabiliriz. Bütün bunlar mümkün. 17. hafta sonunda en kötümser şartlarda biz liderin 5 puan gerisinde olursak, bu kötü senaryodur. Beşiktaş'ın yolu açıktır. O yolu sonuna kadar açarız. Tablo ne olursa olsun, hedeften herhangi bir kuşkumuz yok.''
     Teknik direktör Denizli, Delgado gibi İbrahim Toraman'ın da bir kontrolden geçeceğini, bu oyuncunun uzun süre takımdan uzak kalabileceğini açıkladı.
     Delgado'nun 23 Aralık Salı günü kontrolden geçeceğini hatırlatan Denizli, şöyle konuştu:
     ''Bu kontrollerin hemen akabinde bana bilgi verilecek. Tedavi neyse, ona karar vereceğiz. Operasyon gerektirecek bir durum varsa, bütün koşullar değerlendirilecek. Ortak bir karar alacağız. İbrahim Toraman'ı da Galatasaray maçının ardından kontrole göndereceğiz. Bu oyuncunun tedavi süresini bilmiyoruz. Sürenin uzun olacağını biliyorum.''
     Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Galatasasaray ile yapacakları zorlu derbi öncesi, futbolcularına 1 gün izin verdi.
     Siyah-beyazlı oyuncular, derbi mücadelesi öncesi yarın dinlenecek, 19 Aralık Cuma günü yapacakları antrenmanla da bu maçın hazırlıklarını sürdürecek.


Bu haber 410 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,369 µs