En Sıcak Konular

BAROS'A ANKARA TAKIMLARI YARADI

13 Aralık 2008 11:52 tsi
BAROS'A ANKARA TAKIMLARI YARADI Galatasaray'ın Çek golcüsü Milan Baros, üst üste Ankara takımlarıyla yapılan Turkcell Süper Lig maçlarında kendini yeniden buldu.

İSTANBUL - Galatasaray'ın Çek golcüsü Milan Baros, üst üste Ankara takımlarıyla yapılan Turkcell Süper Lig maçlarında kendini yeniden buldu.
     Sarı-kırmızılı takımın dün akşam Gençlerbirliği'ni 3-1 yendiği mücadelede de 1 gol atmayı başaran Milan Baros, son 3 haftada rakip filelere toplam 6 gol birden gönderme başarısı gösterdi.
     Ligde Ankara takımlarıyla üst üste 4 maç yapan sarı-kırmızılı takım, ilk oynadığı Ankaraspor mücadelesinde 0-0 berabere kalırken, Milan Baros ardından 3-1 kazanılan Hacettepe maçında 3, 3-0 kazanılan Ankaragücü maçında 2 ve son olarak 3-1 kazanılan Gençlerbirliği mücadelesinde de 1 gol kaydederek, formunu en üst seviyeye çıkartmayı başardı.
     Sarı-kırmızılı ekibe büyük ümitlerle transfer edilen Çek futbolcu, geçirdiği formsuz döneme rağmen beklentileri boşa çıkartmadı ve ligde 11, UEFA Kupası'nda ise 4 gol atarak, toplam gol sayısını 15'e çıkartmayı başardı.
     Turkcell Süper Lig'de Kocaelispor ile Konyaspor filelerine 2'şer gol gönderen, ardından da Eskişehirspor'a bir gol atan Baros, daha sonra adeta golü unuttu. Eskişehirspor maçının ardından Turkcell Süper Lig'de Gaziantepspor, Fenerbahçe ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Fortis Türkiye Kupası'nda Kayserispor, UEFA Kupası'nda da Benfica ile Metalist Kharkiv maçlarını oynayan Milan Baros, bir türlü golle tanışamadı. Daha sonra Hacettepe maçında hat-trick yaparak, sarı-kırmızılı takımı galibiyete taşıyan Çek oyuncu, yeniden kendini bularak Galatasaray adına ligde 11 gole ulaşırken, gol krallığında da iddiasını perçinledi.
     Baros, UEFA Kupası'nda da son derece kritik gollere imza attı.
     UEFA Kupası 1. turunda İsviçre'nin Bellinzona takımının filelerine deplasmanda 4-3 kazanılan maçta 2, İstanbul'da 2-1 kazanılan maçta ise 1 gol gol gönderen Baros, gruplara kalınmasında önemli pay sahibi oldu. Grupta son olarak 1-0 kazanılan Hertha Berlin maçındaki tek golü penaltıdan bulan Baros, sarı-kırmızılı ekibin en önemli gol silahı olarak dikkati çekti.
     Milan Baros, Galatasaray adına Turkcell Süper Lig'de 13, Fortis Türkiye Kupası'nda 1 ve UEFA Kupası'nda da 6 maçta sahaya çıkarken, rakip fileleri toplam 15 kez havalandırdı.


Bu haber 438 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,557 µs