En Sıcak Konular

BAŞKENTTEKİ TECAVÜZCÜ TENOR HAKKINDA YENİ ŞİKAYET BAŞVURULARI YAPILDI

27 Ekim 2008 18:00 tsi
BAŞKENTTEKİ TECAVÜZCÜ TENOR HAKKINDA YENİ ŞİKAYET BAŞVURULARI YAPILDI Başkentte 10 kişiye tecavüz ettiği iddiasıyla yakalanan Şahin Ö'nün tutuklanmasının ardından, adliye ve emniyete yeni şikayet başvurularının yapıldığı öğrenildi.

ANKARA - Başkentte 10 kişiye tecavüz ettiği iddiasıyla yakalanan Şahin Ö'nün tutuklanmasının ardından, adliye ve emniyete yeni şikayet başvurularının yapıldığı öğrenildi.
     Yetkililerden alınan bilgiye göre, yaşları 13-15 arasında değişen 8 kişi ile yaşı 18'den büyük iki kişiye tecavüz, taciz ve tecavüze teşebbüs suçlarının zanlısı olarak gözaltına alındıktan sonra sevk edildiği mahkemece tutuklanan Şahin Ö hakkındaki soruşturma sürüyor.
     Soruşturmayı yürüten Gasp Büro Amirliği ekipleri, İstanbul'daki tecavüz olaylarıyla Şahin Ö'nün bağlantısının olup olmadığını araştırıyor.
     Şahin Ö'nün dün Cumhuriyet Savcılığınca tutuklanması talebiyle sevk edildiği mahkemede susma hakkını kullandığı kaydedildi. Bugün de bazı kişilerin, çocuklarının Şahin Ö tarafından taciz ve tecavüze uğradığı şikayetiyle adliye ve emniyete başvurdukları öğrenildi.
     8 ayrı dosyadan adliyeye sevk edilen Şahin Ö'nün gerçekleştirdiği öne sürülen tecavüz olaylarından 6'sını, eski DGM Cumhuriyet Savcısı Nuh Mete Yüksel'in soruşturacağı bildirildi.
     Bu arada tecavüz zanlısının babasının emekli bir emniyet müdürü olduğu öğrenildi. Gasp Büro Amirliği ekiplerinin, 25 Ekim Cumartesi sabaha karşı Şahin Ö'yü almak için evine geldikleri sırada olayları öğrenen babası emekli emniyet müdürünün şok geçirdiği ve ilk başta polislere inanmakta güçlük çektiği kaydedildi.
     Tecavüz zanlısı Şahin Ö'nün tecavüz ettiği kız çocuklarından birinin 11 yaşında olduğu öğrenilirken, zanlının su istemek veya adres sormak bahanesiyle evlere girdiği, evlerdeki küçük çocukların çığlıklarının duyulmaması için de evdeki televizyon ve elektrik süpürgesi gibi yüksek ses çıkartabilen cihazları çalıştırdığı belirtildi.
     Zanlının koli bantlarıyla el ve ayaklarını bağlayarak etkisiz hale getirdiği küçük kız çocuklarına tecavüz ettikten sonra yanlarına kendilerini kurtarabilmesi için bıçak bıraktığı kaydedildi.

Bu haber 388 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,189 µs