En Sıcak Konular

DİVAN KURULU'NDAN ERTUĞRUL SAĞLAM'A ELEŞTİRİ

12 Ekim 2008 16:26 tsi
DİVAN KURULU'NDAN ERTUĞRUL SAĞLAM'A ELEŞTİRİ Beşiktaş Kulübü Olağan Divan Kurulu Toplantısı açılış konuşmasını yapan Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, eski teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ı eleştirdi.

İSTANBUL - Beşiktaş Kulübü Olağan Divan Kurulu Toplantısı başlarken, açılış konuşmasını yapan Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, eski teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ı eleştirdi.
     Toplantının açılış konuşmasını yapan Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, özellikle istifası sırasında yönetim kuruluna yönelik açıklamalarda bulunan eski teknik direktörleri Ertuğrul Sağlam'a yüklendi.
     Karadeniz, Sağlam'ın istifasının ardından Mustafa Denizli'nin hızlı bir şekilde teknik direktörlüğe getirilmesinden dolayı yönetim kurulunu övdü.
     Yalçın Karadeniz, Mustafa Denizli'nin başarılı olacağına inandığını ifade ederek, ''Bu vesileyle başarılı olacağına inandığım Mustafa Denizli ve ekibine Beşiktaş'ımız adına hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. İnşallah gelen gideni aratmaz'' diye konuştu.
     İstifa eden Ertuğrul Sağlam'ın televizyondaki konuşmasını dikkatle takip ettiğini kaydeden başkan Karadeniz, ''Fevkalade, özenle hazırlanmış çok duygusal, hamaset dolu bir konuşma yaptı. Takdir etmemek, ibret almamak elde değil'' dedi.
     Karadeniz, Sağlam'ın Hacettepe maçından sonra istifa etmesi ile ilgili olarak ise şunları söyledi:
''Kendisi diyor ki 'Bu mağlubiyetten sonra istifa edecektim. Ama Beşiktaş'ımıza 3 puan kazandırıp gideyim' demişti. Beşiktaş'ta yetişen, maaş alan ve isim yapmış insanların doğru ve dürüst kişilerin yapacağı zaten buydu. Ama Real Madrid ile mi oynadık da '3 puan alalım' diyor.''

KEÇECİ, YÖNETİM KURULUNU ELEŞTİRDİ

     Beşiktaş Kulübü Olağan Divan Kurulu toplantısı sürerken, divan kurulu üyelerinden Atıf Keçeci, yönetim kurulunu eleştirdi. Toplantıda söz alan Keçeci, "Son 3 senede mali, sportif ve idari açıdan başarılı olamayan bir yönetim kurulu var karşımızda. Özel bir şirkette bu yönetim kurulunu bir dakika işin başında tutmazlar. Su bulanık değil, balık hasta. Beşiktaş'ta tuz kokmuştur" diye konuştu.



Bu haber 396 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,651 µs