En Sıcak Konular

ERUYGUR'A YURT DIŞINA ÇIKIŞ YASAĞI

22 Eylül 2008 16:08 tsi
ERUYGUR'A YURT DIŞINA ÇIKIŞ YASAĞI Hastane ortamında tutulan ve dün tahliyesine karar verdiği emekli Orgeneral Şener Eruygur için yurt dışına çıkış yasağı koyduğu öğrenildi.

İSTANBUL - İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi'nin, ''Ergenekon'' soruşturması kapsamında tutuklu bulunduğu Kocaeli F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi'nde düşerek beyin kanaması geçirdiği için hastane ortamında tutulan ve dün tahliyesine karar verdiği emekli Orgeneral Şener Eruygur için yurt dışına çıkış yasağı koyduğu öğrenildi. 
Nöbetçi İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi'ne başvurarak, Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi altında bulunan emekli Orgeneral Eruygur'un, sağlık sorunları nedeniyle tahliyesini isteyen ''Ergenekon'' soruşturmasını yürüten Cumhuriyet Savcılığı aynı zamanda yurt dışına çıkış yasağı konulmasını da talep etti. 
Talebi değerlendiren mahkemenin, emekli Orgeneral Eruygur'un tahliyesini kararlaştırırken, aynı zamanda hakkında yurt dışına çıkış yasağı da koyduğu belirtildi.

HAFİF HAFİF UYANDIRILIYOR

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nazım Mutlu, emekli Orgeneral Şener Eruygur'un hafif hafif uyandırarak ne tür reaksiyon vereceğine baktıklarını belirtti.
Prof. Dr. Nazım Mutlu, yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Eruygur'un hayati tehlikesinin devam ettiğini bildirdi.
Hastanın anestezi gazlarını azalttıklarını ifade eden Mutlu, ''Eruygur'u hafif hafif uyandırarak ne tür reaksiyon vereceğine bakıyoruz'' dedi.
İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi'nin Şener Eruygur için verdiği tahliye kararının ardından, Eruygur'un başka bir hastaneye sevk edilmesiyle ilgili kararı ailesinin vereceğini de dile getiren Mutlu, ''Ailenin ilk kararı tedavinin hastanemizde sürdürülmesi yönündedir. Önümüzdeki süreçte düşünceleri değişir mi bunu bilemem'' diye konuştu.
CHP İstanbul Milletvekili Nur Serter, hastaneye gelerek Eruygur'un ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti ve hasta hakkında bilgi aldı.



Bu haber 419 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,942 µs