En Sıcak Konular

BEŞİKTAŞ GENEL SEKRETERİ ÖNER: ÇOK İNANÇLI VE HIRSLIYIZ

22 Eylül 2008 07:55 tsi
 BEŞİKTAŞ GENEL SEKRETERİ ÖNER: ÇOK İNANÇLI VE HIRSLIYIZ Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, bu yıl çok hırslı ve inançlı olduklarını ve böyle devam edeceklerini söyledi.

İSTANBUL - Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, bu yıl çok hırslı ve inançlı olduklarını ve böyle devam edeceklerini söyledi.
     Kenan Öner, Gaziantepspor ile yapılan maç sonrasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, rakipleriyle güzel bir lig maçı yaptıklarını ifade ederek, ''İki taraf da hücumu düşündü. Çok gol kaçırdık. Gol rekoru kırabilirdik. Pozisyonlara girmek önemli. 3-0 gibi net bir sonuç aldık. Ligde iyi başladık, iyi gidiyoruz. Skora yakışan bir futbol oynadık'' diye konuştu.
     Beşiktaş Futbol Takımı Genel Menajeri Sinan Engin ise maçın daha farklı skorla bitebileceğini dile getirerek, ''Kırmızı karttan sonra oyunun şekli değişti. Daha çok pozisyon bulduk'' dedi.
     Çok iyi oynadıklarını savunan Engin, ''Gaziantepspor'u da futbolundan dolayı kutluyorum. Çok iyi bir ekip olmuşlar. Taş gibi bir takım, sonuç aldatmasın. Yorgunduk, ufak tefek sakatlıklar vardı. Geniş kadroya sahip olmanın faydaları bu. Herkes hazır olmalı. Herkes şans bulacak'' diye konuştu.
     Engin, taraftarların şampiyonluk şarkıları söylemesiyle ilgili soruyu da, ''Şampiyonluk için konuşmak çok erken. Çok maç var. Sessizce kulvarımızda gitmek istiyoruz'' diye yanıtladı.
     Taraftarların maçta müthiş destek verdiğini vurgulayan Engin, Delgado'nun sonradan oyuna girmesi konusunda ise, ''Delgado'nun ufak tefek sakatlıkları vardı. Ayrıca üst üste çok maç oynadı'' dedi.

Bu haber 320 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,619 µs