En Sıcak Konular

SAĞLAM: LİDERLİĞİ YENİDEN ELE GEÇİRDİĞİMİZ İÇİN MUTLUYUZ

22 Eylül 2008 00:29 tsi
SAĞLAM: LİDERLİĞİ YENİDEN ELE GEÇİRDİĞİMİZ İÇİN MUTLUYUZ Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, geçen hafta yitirdikleri liderliği, Gaziantepspor'u yenerek yeniden ele geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

İSTANBUL - Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, geçen hafta yitirdikleri liderliği, Gaziantepspor'u yenerek yeniden ele geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
     Ertuğrul Sağlam, maç sonrasında düzenlediği basın toplantısında, şampiyonluk yarışında tüm rakiplerinin kazandığı haftada kendilerinin de galip gelmek istediğini ifade ederek, şöyle konuştu:
     ''Karşımızda çok iyi bir kadroya sahip ve lige iyi başlamış, formunun zirvesinde bir takım vardı. Dolayısıyla bu maçın zor olacağını biliyorduk. Maçın geneline baktığımız zaman, oyunun dengede gittiğini söyleyebiliriz. Ne zamanki 10 kişi kaldılar oyun üstünlüğü bize geçti. Birçok gol pozisyonu yakaladık. Maç 3-0 bitti ama daha farklı olabilirdi.''
     ''Geçen hafta yitirdiğimiz liderliği yeniden ele geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz'' diyen Sağlam, 5. resmi maçlarında da gol yemediklerini, bunun da takım savunmasında ne denli yol katettiklerini gösterdiğini bildirdi.
     Gaziantepspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam ise Beşiktaş karşısında eksik kalmalarının kendilerini sıkıntıya soktuğunu söyledi.
     İstanbul'a çok daha farklı bir mücadele izlettirme düşüncesi içinde geldiklerini belirten Sağlam, ''Seyir zevki iyi oldu ama daha iyisini seyrettirmek istiyoruz. 2 maçtır oyunu eksik tamamlıyoruz. Beşiktaş gibi ayağa oynayan bir takıma karşı eksik kalmak bizi sıkıntıya soktu. Puan almak için rakibin üzerine gittik ama olmadı'' dedi.
     Oyunun kırılma anının, ikinci yarının başında gördükleri kırmızı kart olduğunu ifade eden Sağlam, ''Oyunun kırılma anı 1-0'dan sonraki tartışılacak kırmızı kart pozisyonu oldu. O pozisyonda farklı bir karar çıksaydı eksik kalan takım Beşiktaş, beraberliği yakalayan takım ise biz olabilirdik. Ama pozisyonu televizyondan izledikten sonra net karar verebiliriz'' diye konuştu.

Bu haber 302 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,464 µs