En Sıcak Konular

FENERBAHÇE:30 BİN KOMBİNE KART SATILDI

28 Ağustos 2008 14:34 tsi
FENERBAHÇE:30 BİN KOMBİNE KART SATILDI Fenerbahçe Kulübü, futbol takımının 2008-2009 sezonunda iç saha maçlarını kapsayan kombine kart satışlarında, 30 bin rakamına ulaşıldığını bildirdi.

İSTANBUL - Fenerbahçe Kulübü, futbol takımının 2008-2009 sezonunda iç saha maçlarını kapsayan kombine kart satışlarında, 30 bin rakamına ulaşıldığını bildirdi.
     Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, taraftarların kombine kartlara yoğun ilgi gösterdiği belirtilerek, şunlar kaydedildi:
     "Geçtiğimiz sezon 24.013 Kombine Kart satılırken, satışı devam eden kombinelerde bu rakam sezon başında 30 bine ulaşmış bulunuyor. Taraftarımıza göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz."

FENERBAHÇE, JOSICO İLE YARIN SÖZLEŞME İMZALAYACAK

     Fenerbahçe, İspanya'nın Villarreal takımından transfer edilen Jose Joaquin Moreno Verdu (Josico) ile yarın sözleşme imzalayacak.
     Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, imza töreninin Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Basın Toplantı Odası'nda, saat 13.00'de yapılacağı bildirildi.

 FENERBAHÇE KULÜBÜ'NDEN TARAFTARINA TEŞEKKÜR

     Fenerbahçe Kulübü, Sırbistan'ın FK Partizan takımıyla dün Kadıköy'de yapılan Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında taraftarlarının üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirdiğini belirterek, sarı-lacivertli taraftarlara teşekkür etti.
     Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, MTK Budapeste ile İstanbul'da yapılan maçta yaşanan sıkıntılardan sonra kulübe ulaşan sıkıntıların ardından dünkü maçta taraftarlarının emniyet güçleri ve özel güvenlik elemanları tarafından alınan önlemler sayesinde taraftarların huzur ve coşku içinde takımlarına destek vererek, tek yürek olduğu belirtildi.
     Açıklamada, "Büyük Fenerbahçe taraftarı 12. adam olma görevini dün gece eksiksiz yerine getirmiş ve yine sadece ülkemize değil tüm dünya futbol kamuoyuna futbol seyircisi olmanın ve futbol coşkusunu layığıyla yaşamanın nasıl bir şey olduğunu gururla göstermiştir" denildi.



Bu haber 447 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,144 µs