En Sıcak Konular

ZICO: ÇALIŞMAMIZA DEVAM EDECEĞİZ

8 Mayıs 2008 17:12 tsi
ZICO: ÇALIŞMAMIZA DEVAM EDECEĞİZ Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Trabzonspor maçına eksik bir kadroyla hazırlandıklarını, ancak bu maçı kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

İSTANBUL - Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Trabzonspor maçına eksik bir kadroyla hazırlandıklarını, ancak bu maçı kazanmak zorunda olduklarını söyledi.
     FB TV'de yayınlacak olan ve kulübün resmi internet sitesinde de yer verilen ''Zico ile Teknik Analiz'' programında soruları yanıtlayan Zico, Trabzonspor maçı öncesi, eksikler nedeniyle 18-19 kişiyle antrenman yaptıklarını, ancak yine de rakip kim olursa olsun, yapabileceklerinin en iyisini sahaya yansıtmak zorunda olduklarını kaydederek, ''Şampiyonluk için umut her zaman olmak zorunda. Son düdük kalana kadar şansımız var, çalışmalarımızı sürdüreceğiz'' dedi.
     Brezilyalı teknik adam, birden çok kulvarda mücadele etmeleri nedeniyle ligde tökezledikleri düşüncesini taşıdığını ifade ederek, şöyle konuştu:
     ''Avrupa Şampiyonlar Ligi, Turkcell Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası'nda verilen mücadele ve bunun yarattığı yıpranmışlık, Fenerbahçe'de lig sonunda ortaya çıktı. Sakatlıklarda da bu temponun etkisi var. Üst düzey mücadelenin getirisi, bizim için bir tökezlemedir. Geçen sezon, Şampiyonlar Ligi'nden erken elenmenin getirdiği düşünceyle lige sarılmış ve daha fazla konsantre olma imkanı bulmuştuk. Bu sezon Appiah ve Roberto Carlos'dan, hatta zaman zaman Alex'ten yeteri kadar yararlanamadık. Aslında sezona iyi bir başlangıç yapmıştık. Süper Kupa ile başlayan mücadeleyi, Şampiyonlar Ligi'nde kendi sahamızda oynadığımız hiçbir maçı kaybetmeyerek geçtik. Dün finali oynanan Fortis Türkiye Kupası'nın en büyük adayı olarak, nedenini bilmediğim bir şekilde, kupa maçında Galatasaray'la yaptığımız maçta elendirildik.
     Zico, Fenerbahçe'nin her zaman başarı sağlamayı hedeflemesi gerektiğini belirterek, ''Önümüzdeki yıl, en azından bu sezon aldığımız başarının tekrarlanması gerekir. Fenerbahçe, her zaman üst düzey başarıyı hedeflemek zorundadır. Artık Avrupa takımları da Fenerbahçe'ye daha dikkatli bakacaklardır. Daha iyi bir istikrar yakaladığımızda, üst düzey başarılar da yakalanır'' dedi.
     Bu sezon kendisini en çok, Sevilla ile yaptıkları iki karşılaşmanın sevindirdiğini anlatan Zico, en çok üzüldüğü karşılaşmanın ise son dakikada yedikleri golle galibiyeti kaçırdıkları Ankaraspor maçı olduğunu söyledi.
     Futbolun içinde artık şaşıracak bir şey görmediğini konuşmasında dile getiren Brezilyalı teknik adam, ''Ama burada şaşırdığım tek şey, Galatasaray'la yaptığımız kupa maçında Gökhan'ın oyundan atılmasıdır. Bunun bilinçli bir şekilde yapıldığını düşünüyorum. Skor bir anda aleyhimize döndü ve bu yapılan hareket için, kimsenin hiçbir şey yapmadığını gördüm'' ifadesini kullandı.


Bu haber 567 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,306 µs