En Sıcak Konular

Abdulkadir Ertürk

Er-Türk'ün Penceresi
Abdulkadir Ertürk
31 Mayıs 2010

Taşları Bağladılar Köpekleri Saldılar.



 

         Nasreddin Hoca bir kış günü komşu köye ziyarete gider

köyün köpekleri Hoca'ya saldırır,  Hoca'da kendini savunmak için taş almak ister fakat hangi taşa el atsa taşı alamaz taşlar soğuk nedeniyle donmuş yerinden kalkmıyor. bu durumda Nasreddin Hoca mırıldanır Hain köy ne olacak taşları bağlamışlar köpekleri salıvermişler.

        Nasreddin Hoca'nın başına gelenler maalesef günümüzde Türk Milletinin başına gelmektedir. Kuzey Irak'ta başına çuval geçirilen Şerefli Ordumuz, O gün AKP hükümeti tarafından sahipsiz bırakıldığı gibi devamında da içerde ordumuzun Generalleri, komutanları sebebi bilinmeksizin göz altına alınmakta, aylardır yargılanamayıp cezaevlerinde yatmaktadırlar.PKK lı vatan hainleri  ise Habur da törenlerle karşılanmakta özel Habur Mahkemelerinde birkaç saat içersinde yargılanıp salıverilmekte.

       Cumhurbaşkanımız güzel şeyler olacak derken acaba bugünümüzü mü? işaret etti; Cumhurbaşkanımıza göre güzel günler başladı mı acaba? Başbakanımızın açılım dediği içeriği bilinmeyen açılım nedir acaba? Zamanın da Güneydoğu ve Doğuanadolu bölgesinde yaşayan vatandaşlarımız arasında ki kan davaları Valilerimizin, Ordu komutanlarımızın araya girmesiyle son bulması gerçek bir açılım değilmiydi? Valilerimiz ve Ordu Komutanlarımız sayesinde Kan davaları son bulmuş o yörelerimize huzur gelmişti. O huzurun arkasından orduya bu saldırı neden acaba?

        Son yedi yılda PKK nın aldığı mesafe çok düşündürücü; Konya'da Şehit ailesini Mahkemeye veren başbakan  Meşenin dalı diyen, hadi s... diyen Osman Baydemir'e neden sessiz kaldı. Başbakanımız CHP yi sık sık Anayasa Mahkemesine gitmekle suçlarken  kendisinin en ufak bir meselede Tazminat davası açtığını unutmakta, Ençok tazminat davasınıda Kişiliğini ve Dürüstlüğünü Dost ve düşmanı herkesin  kabul ettiği  sayın Devlet BAHÇELİ' ye açmıştır. bu da Başbakanımızın hoşgörü göstergesidir.

          Ülkemiz çok zor bir dönem geçirmekte, içte ve dışta sahipsiz kalmış, Ülkesini maalesef oturduğu koltuk kadar düşünmeyen insanlar tarfından yönetilmekte. Miletin evladı şehit düşerken Başbakan evladıyla birlikte yurtdışı gezilerinde. bu önemli günde Ülkemizde maalesef ne başbakan ne de Cumhurbaşkanı var. Çok gezmek çok iş yapmak demek değildir. Büyük adam çok gezmez, büyük adamın ayağına gelinir.

          Ülkemizi önce ülkem sonra partim  diyen insanların yöneteceği, huzurun, refahın geleceği günleri görmek ümidiyle.




Bu yazı 3,719 defa okundu.






Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.





    Diğer köşe yazıları

     Tüm Yazılar 
    • 31 Mayıs 2010 Taşları Bağladılar Köpekleri Saldılar.
    • 1 Mayıs 2010 26 SANTİMLİK PARAVAN
    • 16 Nisan 2010 MERHABA

    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,890 µs