En Sıcak Konular

Buğra Köse

Kartal Bakışı
Buğra Köse
7 Nisan 2011

Sessiz Gece



Besiktas icin koca sezonun bu maca baglanmis olacagini, o macinda kupa maci olacagini sezon basi kadroyu gosterdiginiz kimse buna inanmazdi. Hele hele Portekizli bir insana bu kadroyu gosterseniz ne derdi acaba?!

Futbolun yildiz oyunu degil takim oyunu oldugunun en iyi gostergesiydi bu seneki Besiktas!!!

Takimda yildiz olmasi takim oldugunu, takim olmanda takiminda yildizin oludugunu gostermez bu zamanki futbolda sayin Demiroren! Besiktas'i bu hallere dusurdunuz ya helal olsun!

Dun aksamin kahramani Rustu'ydu. Eeee bir macta kalecin kahraman ise o macin nasil gectigide bellidir. Macin 50. dakikasina kadar Gaziantepspor lehine sonuc 6-0 olabilirdi. Cenk Tosun,Olcan ve Murat Ceylan'in topun iceri girmemesinde en ufak hatalari yok. Butun maharet Turkiye'nin gelmis gecmis en iyi kalecilerinden biri olan Rustu'nundur. Inanilmaz toplar cikardi.

Besiktas ilk 59 dakika ne oynadi ben anlayamadim. Bu muydu tek hedefimiz olan mac diyordum kendi kendime! 59. dakikadan sonra Gaziantepspor kacirdigi gollerin moral bozuklugu yorgunluk ile birlesince, Tayfur'da hic bir sey yapmayan Guti'yi cikarip Fernandes'i oyuna sokunca Gazientepspor'a karsi orta sahda ustunluk kuruldu ve duran toptan bulunan harika gol ile Besiktas one gecti. Golun sokunu atlatamadan akilli bir orta ile Almedia'yi topla bulusturan Fernandes sayesinde ikinci gol gelincede Gaziantepspor oyundan iyice dustu. Ondan sonrasi zaten Quresma'nin isiydi!

Besiktas'a bakicak olursak. Tayfur'da Hilbert'i nedense oynatmiyordu. Dun sakatlarin coklugundan mecburen oynatilan Hilbert bu takimin kotu doneminde ayakta kalan en iyi oyuncusuyken dun top ezdi,adam kacirdi, ileri cikmadi, taci bile rakibe atti. Kotu oynadi kuskun Hilbert. I.Toraman sahanin en isteklisiydi bu cocuk her zaman istekli oynuyor zaten, mactaki tek hatasi arkasi donuk Murat Ceylan'a orta sahada sert girip kart gormekti! I.Toraman'i yillardir Milli Takima almiyanlar utansin!!!! Aurelio yerini yadirgadi, gelecek sene icin iyi bir yedek olabilir Turk statusunde oynadigi icin Aurelio! Ismail'i bu heyecanini anlamis degilim, ne zaman anliyacaksin artik Besiktas'ta oynuyorsun sen, bu ruya degil, heyecan ve panik yapma diye birisi durtmesi gerekiyor bu cocugu! Ilk maciymis gibi heyecanli oynuyor ve cok basit hata yapiyor Ismail. Ernst'i konusmaya gerek yok, bunca zaman oynatilmayan Rambo gibi bir adam! Necip dun koca sezonda oynadigi en kotu maci oynadi ama neden?! Cunku Guti,Ouresma,Almedia hic defansa gelmeyince guclu orta sahasi olan Antepspor cocugu ezdi! Simao bir var bir yok, bir caba icersinde ama kesinlikle takima yarari olan bir oyuncu, ozellikle tercubesi ile katkisi cok buyuk. Attigi gol zaten klasik bir Simao golu! Guti icin bir sey demiyecegim cunku Rtuk engeller sonra, rezalet desem kafi!! Quresma bambaskasin sen oynayinca, yer yuzunde gecemeyecegi kimse yok yeterki istesin! Muthis bir yetenek, dun sahanin en iyisiydi Besiktas adina, ilk 59 dakikada bile cok iyi oynadi. Almedia golu atana kadar ne yapti anlamak mumkun degil, o kocaman boyu ile bir tane kafa topu indirmedi. Hic alisamadi Turkiye'ye hemde hic!

Besiktas turu gecti ama tek hedefi olan bir macta bu kadar kotu oynuyorsa, Final maci icin endiselerim var benim.

Seyircisiz maclarin Futbola ne katki sagladinida lutfen dusunelim! Artik bu kural degissin, hic bir ulkede bole anti futbol bir karar yok.



Bu yazı 1,405 defa okundu.






Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.





    Diğer köşe yazıları

     Tüm Yazılar 
    • 11 Haziran 2011 Genc Kadro!
    • 25 Mayıs 2011 Transferler ve Milli Takim
    • 14 Mayıs 2011 Önümüze Bakalım...
    • 30 Nisan 2011 Kartal Haketti...
    • 26 Nisan 2011 Temiz Ligimiz!!!
    • 16 Nisan 2011 Kupayı Alacağız!
    • 12 Nisan 2011 Quresma!! Quresma!! Quresma!!
    • 7 Nisan 2011 Sessiz Gece
    • 20 Mart 2011 Uyanış!
    • 7 Mart 2011 Ayıp Oluyor Taraftara!
    • 1 Mart 2011 Başlangıç!
    • 25 Şubat 2011 Git Artık Schuster!
    • 20 Şubat 2011 İhanet!
    • 17 Şubat 2011 Rezalet!
    • 13 Şubat 2011 Umut Kupalara Kaldı!

    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,898 µs