En Sıcak Konular

Milli takım moral peşinde

12 Eylül 2007 19:08 tsi
Milli takım moral peşinde A Milli takımımız, 665 gün sonra seyirci desteği ile Macaristan önüne çıkıyor...

Fifa'nın verdiği üç maçlık, tarafsız sahada seyircisiz oynama cezasının bitmesi ile birlikte milli özlem bitti.

İnönü Stadı'nda saat 20:30'da başlayacak olan maç için tüm hazırlıklar tamamlandı. Tribünler kırmızı-beyaz renklere bürünürken, sağanak yağış biraz keyifleri kaçırdı...

Fatih Terim'in maça güçlü bir orta saha kurgusu ile çıkması bekleniyor. Tahminler 5'li bir orta saha kuracağı yönünde. Kaleyi ise bu kez Rüştü koruyacak...

MUHTEMEL 11'LER;

Maç öncesi sakatlığı nedeniyle Deniz Barış aday kadrodan çıkartıldı. Böylece sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkartılan oyuncuların sayısı 5'e yükseldi.

Milli Takım'da daha önce, aday kadroya çağrılan futbolculardan Gökhan Zan, Volkan Demirel, Arda Turan ve Sabri Sarıoğlu kadro dışına alınmıştı. Daha sonra ise Serkan Kırıntılı ve Emre Aşık kadroya dahil edilmişti.

Macaristan takmında ise, Bosna-Hersek maçında rahatsızlığı nedeniyle forma giyemeyen Prişkin'in ilk 11'de oynayacağı öğrenildi.

Macaristan'ın, Türkiye karşısına şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor: Fülöp, Szelesi, Vasko, Juhasz, Vanczak, Vass, Tözser (Csizmadia),Hajnal, Gera, Dzsudzsak, Prişkin.

Elemelerde yaptığı son 3 maçta toplam 7 puan yitirerek, finallere gitme yolunda yara alan A Milli Futbol Takımı, Macaristan maçını kazanarak moral bulmak istiyor.

Maç UEFA'nın sitesinde

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), Türkiye-Macaristan maçını resmi internet sitesine taşıdı. uefa.com sitesinde, "Türkiye, kötü gidişi durdurmaya kararlı" başlığıyla yer alan haberde, Türkiye'nin geçen cumartesi akşamı Malta karşısında beraberliği oyunun son bölümünde bulduğu golle kurtardığı, ancak bunun Türkiye'nin Avrupa Şampiyonası elemeleri (C) grubundaki yerini korumasında yeterli olmadığı ifade edildi.

Haberde, Türkiye'nin ilk 4 maçını kazandığı, ancak elemelerde oynadığı son 3 maçta (Norveç, Bosna-Hersek, Malta) 3 puan alamayarak kötü gidişi sürdürdüğü ifade edildi.

Haberde, milli futbolcu Emre Belözoğlu'nun, "Son 3 maçta 7 puan kaybettik. Bu nedenle Macaristan maçı gruptaki geleceğimiz açısından çok önemli" açıklamasına da yer verildi.

Haberde, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ile takım kaptanı Hakan Şükür'ün görüşleri de yer aldı. Malta maçıyla büyük bir şok geçirdiklerini belirten Terim, "Macaristan maçını mutlaka kazanmak durumundayız. Eğer bir kaza olursa bu oyuncularımın değil benim hatam olur" ifadelerine yer verildi.

UEFA'nın resmi internet sitesinde ayrıca, cumartesi akşamı Malta maçında alınan beraberlik nedeniyle taraftarların bugün yapılacak Macaristan maçında takımı destekleyip desteklemeyeceğinin Türkiye'de merak konusu olduğu belirtildi.


Bu haber 443 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,466 µs