En Sıcak Konular

SWISSOTEL ART50 ''SESSİZ VE DERİNDEN'' SERGİSİ

18 Ocak 2020 01:48 tsi
SWISSOTEL ART50 ''SESSİZ VE DERİNDEN'' SERGİSİ Swissôtel The Bosphorus, İstanbul ‘’Sessiz ve Derinden’’ isimli sergiye ev sahipliği yaparak Art50.net sanatçılarından Fatih Dülger, Nursun Hafızoğlu ve Serdar Acar’ın yapıtlarını bir araya getiriyor.

‘’SESSİZ VE DERİNDEN’’ SERGİSİ  SWISSOTEL THE BOSPHORUS, İSTANBUL’DA SANAT SEVERLER İLE BULUŞUYOR


Swissôtel The Bosphorus, İstanbul ‘’Sessiz ve Derinden’’ isimli sergiye ev sahipliği yaparak Art50.net sanatçılarından Fatih Dülger, Nursun Hafızoğlu ve Serdar Acar’ın yapıtlarını 13 Ocak itibari ile bir araya getiriyor.

Art50.net tarafından düzenlenen ‘’Sessiz ve Derinden’’ sergisi 13 Ocak ve 8 Mart tarihleri arasında Swissôtel The Bosphorus, İstanbul’da sergileniyor olacak. İlhamını doğadan alan sergi, doğa nasıl kendisini yenilemek için sessizliğe ve dinginliğe ihtiyaç duyuyorsa doğanın bir parçası olan biz insanlar için de geçerli olan aynı durumu genç sanatçılar aracılığı ile eserlerde yansıtıyor. 

Boşluk kavramının başrol oynadığı dingin doğa betimlemelerinde Fatih Dülger, varoluşun sonluluğuna ve değişimin kaçınılmazlığına dikkat çekiyor.  Nursun Hafızoğlu, kent yaşamından kesitler içinde görmeyi beklemediğimiz hayvanlarıyla doğamızdan nasıl hızla uzaklaştığımızı vurguluyor ve Serdar Acar’ın minimalist bir arka plan içinde sunduğu servi imgesi ise, kendi zihnimizde yüzleştiğimiz benliği ve onun yaşam döngümüzdeki yerini simgeliyor. 

Swissôtel The Bosphorus, İstanbul’un sanata verdiği önem ile her dönem ev sahipliği yaptığı temalı sergilerin sonuncusu olan ‘’Sessiz ve Derinden’’ sergisini 8 Mart tarihine kadar haftanın 7 günü ziyaret edebilirsiniz.
 

Swissôtel Hakkında

Dünyanın en tanınan İsviçre markaları arasında yer alan Swissôtel Hotels & Resorts, Alp dağlarının taze ve canlıenerjisi yansıtan ve geleneksel İsviçre konukseverliğini sunan çağdaş otellerden oluşuyor. Zeki tasarımı, kalitesi ve bilinçli sürdürülebilirlik yaklaşımıyla saygı gören Swissôtel, dünyayı dolaşan konuklarına huzurlu bir ortamda konaklama, yaşamın gerçek ödüllerini keşfetme ve ‘iyi yaşama’ fırsatlarına kucak açma olanağı sunuyor. İsviçre’de 1980 yılında kurulan Swissôtel, bugün İstanbul’da Swissôtel The Bosphorus, Singapur’da Swissôtel The Stamford ve Moskova’da Swissôtel Krasnye Holmy gibi amiral gemisi oteller de dahil dünya çapında 30’dan fazla tesisle faaliyetlerini sürdürüyor. Swissôtel’i bünyesinde bulunduran AccorHotels, dünyanın önde gelen seyahat ve yaşam tarzı grubu olarak küresel ölçekte 4.500’ü aşkın otel, resort ve rezidansın yanı sıra 10.000’in üzerindeki kişiye özel evleriyle seyahat edenleri ağırlıyor.
 

Art50.net Hakkında

Art50.net, sanatla iç içe yaşamayı bir hayat tarzı haline getiren tüm sanatseverleri buluşturan ve sanata ulaşımı kolaylaştıran online bir çağdaş sanat platformudur. Özellikle genç ve yükselen sanatçıları desteklemeyi misyon edinen Art50.net, zaman ve mekan kısıtlaması olmadan sanatçılara ve orijinal eserlere kolayca ulaşma imkanı sunar. Sanat profesyonellerinin danışmanlığında titizlikle seçilen, farklı kategorilerdeki binlerce eserden oluşan eser portföyü de sürekli genişlemekte ve güncellenmektedir. Artlog bölümündeki zengin içerikleri ile takipçilerini bilgilendirmeyi, yönlendirmeyi ve koleksiyonerliği yaygınlaştırmayı amaçlar. 2014’den bu yana, genç sanatçılara verdiği destekle ve sanatçılarla sanatseverleri farklı ortamlarda bir araya getirdiği projeleriyle Türkiye’deki çağdaş sanat ortamına farklı bir soluk getirmiştir.  



Bu haber 530 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    7,675 µs