En Sıcak Konular

YENİ NESİL BARİYER SİSTEMİ İLE OTOPARK SORUNUNA SON

24 Aralık 2019 22:02 tsi
YENİ NESİL BARİYER SİSTEMİ İLE OTOPARK SORUNUNA SON Giderek artan araç sayısı ile birlikte site, hastane, ofis binaları, AVM benzeri toplu yaşam alanlarında önemli bir soruna dönüşen, engelli kişiler için ayrılmış alanların bile suistimal edilmesine kadar giden otopark sorunu şimdi teknoloji ile çözüme kav

Yeni nesil bariyer sistemi TelPark ile otopark sorununa son!

Giderek artan araç sayısı ile birlikte site, hastane, ofis binaları, AVM benzeri toplu yaşam alanlarında önemli bir soruna dönüşen, engelli kişiler için ayrılmış alanların bile suistimal edilmesine kadar giden otopark sorunu şimdi teknoloji ile çözüme kavuşuyor. Sensormatic’in Ar-Ge departmanı tarafından geliştirilen yeni nesil park bariyer sistemi TelPark, akıllı yazılımı, şık tasarımı ve ihtiyaca uygun farklı versiyonlarıyla otopark yönetiminin hızlı, basit ve etkin şekilde gerçekleştirilmesine imkân veriyor.

Güvenlik teknolojileri alanında, farklı sektörlere ve ihtiyaçlara yönelik çözümler geliştiren Sensormatic, özellikle büyükşehirlerde bir hayli kısıtlı olan park alanlarının verimli kullanımı, engelliler için ayrılmış alanların suistimalinin önlenmesi, VIP için ayrılmış otopark alanlarının özelleştirilmesi gibi farklı amaçlar için kullanılabilen yeni nesil bir park bariyer sistemi sunuyor.

Sensormatic Ar-Ge departmanı tarafından geliştirilen TelPark, park yerlerini sadece orayı kullanmaya hakkı olan kişilerin kullanmasını sağlıyor. TelPark sayesinde yetkisi olan kullanıcılar, mobil aplikasyon, SMS ya da uzaktan kumanda ile bariyerin açılması için komut veriyor. Araç, park alanından ayrıldığında ise TelPark otomatik olarak bariyeri kapatıyor.

Farklı kullanım alanları ile fark yaratan çözüm

Kalabalık ve büyük otoparklarda engelliler için park alanı yaratın

AVM ya da hastanelerde engelliler için ayrılmış alanlara park yapılmasını önlemek ve daha rahat park edebilmelerini sağlamak için kullanılabilen TelPark, engelli müşterilerin telefon numaralarını önceden sisteme kayıt ederek onlar için yaratılan özel alanların başkaları tarafından işgal edilmesini engelliyor. Bu şekilde ilgili AVM ya da hastane sosyal sorumluluk alanında da fark yaratmış oluyor.

Özel Müşterilerinize ayrıcalıklı alan yaratın

Zincir veya departmanlı mağazalar özel müşterilerinin telefon numaralarını sisteme tanıtarak özel park yerlerinden yararlanmaları ve beklemeden park yeri bulabilmelerini sağlıyor. Müşteri otoparka geldiğinde sistem kısa mesajla ilgili kişiye bilgi vererek hangi müşterinin geldiğini anında bildiriyor. Bu yöntem sayesinde özel müşterileri karşılamak yada onlara özel sürprizler hazırlamak mümkün oluyor. Müşteri deneyimine pozitif etki sağlayan sistem, raporlama yazılımı sayesinde geçmişe yönelik bilgi vererek müşterilerin ziyaret alışkanlıklarının ölçümlenmesine de destek oluyor.

Park alanlarını verimli ve güvenli şekilde yönetin

TelPark, kısıtlı park alanlarını verimli kullanmaya olanak tanıyor. Kullanıcı dostu bir sistem olan TelPark, mobil aplikasyon üzerinden otoparkın doluluk oranı ve hangi TelPark noktasının boş olduğunu gösteriyor.

Öte yandan TelPark kullanıcıları, ayrıca bir otopark ödemesi için vakit kaybetmiyor. Cihaz GSM modülü ile çalıştığı için her giriş çıkışta kullanım süresi GSM operatörüne bildiriliyor. Bu sayede kullanıcılar, telefon faturalarında otopark kullanım ücretini de görebiliyor ve tek bir faturayla ödeme yapabiliyor.





Bu haber 540 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    7,147 µs