En Sıcak Konular

BANU AVAR: ''VATANIN KURTULUŞU 'YENİ KUVVACI' HAREKETTE''

4 Mart 2019 12:29 tsi
BANU AVAR: ''VATANIN KURTULUŞU 'YENİ KUVVACI' HAREKETTE'' Gazeteci yazar Banu Avar,You Tube üzerinde yayın yapan Veryansın TV'de Erdem Atay sunduğu Pankuş'a konuştu.

Banu avar,"yeni bir kuvvacı hareket" derken, 100 yıl öncesini işaret ediyor ve kutuplaşmaya karşı milli birlik için "Yayvan Ağ" örgütlenmesini şart koşuyor.

Avar'ın bu konuda ki görüşleri şöyle: 

"Hepimiz aynı gemideyiz, istedikleri kadar kutuplaştırmaya çalışsınlar bunu görüyoruz artık... Partiler üstünde insanlarla konuşabiliyoruz...

Bizim görevimiz çocuk yetiştirmek olmalı yani yeni tohumlar.Apuk supuk parti ki,bence olmayan partilerle uğraşmak yerine ki bence yok bunlar, herkesin biat ettiği bir ekip var.O ekibin dışında da partı martı yok ve o partide ki  halkın istediği kişiler seçilemiyor. atanıyor.Demek ki vekiller bizi temsil edemiyorsa ,vekiller ve belediye başkanlıkları bizi temsil edemiyorsa, vekilleri biz gönderemiyoruz.Peki ne yapacağız o zaman?O zaman asillerin zamanı. o zaman asaleten artık devreye girmemiz lazım.Bu asaleten girişler yerelde kanaat önderleri ve halkın çıkarları yönünde çalışan adamlarla olacak. Ben öyle bakıyorum.

....

Herkes hiç bir kalıplı örgüt içinde olmadan aynı biçimde hareket etmeye başlıyor bu yerelde "ağ dışı" güç ağları oluşturuyor.Anlatması zor ama bu olmuş ,daha önce olmuş 100 sene önce zaten.

İşte bunu yapmak mesele.Tek bir tane başkan; "Ben yaptım,ben büyük liderim falan filan" diyen kimse yok ama bir sürü başkanlar var ve o başkanlar gerçekten takır takır iş bitiriyor. ve bunların hiç egoları yok.

"Yayvan ağ örgütlenmesi üzerine kafa yorulması lazım.Her yöreye göre elini taşın altına sokan ekipler olmalı ve bunların hiç bir şey beklemeden, "Ben ben" demeden ortaya çıkmaya meraklı olmadan o yöre için bir şey başarması. Biz bunu hedefliyoruz ve bunu yapanlar var bütün Türkiye'de.Bunların üstüne kafa yorulması gerektiğini düşünüyorum. Yani yayvan ağ üzerine kafa yorulması lazım.

Gencler hep şunu söylüyor; "İyi de canım seçim var, demokrası var,düzen nasıl değişir ki biz şu anda mutsuzuz,yeni iktidar nasıl gelir ki bu seçim olmadan parti olmadan olur mu falan"

Bunlarında çözümü geçmişe bakarlarsa, okurlarsa, bunların da çözümü bu gibi güç odaklarıyla mümkün olabildi.Şu anda zaten 70 senedir oy vererek partilere bir yere gelemedik, olsa gelirdik yani oy verirdik gelirdik. Ha yeiniden bunu sözledik diye kalkıp da bizi şöyle değerlendirmesinler; 

"Aaa genel ayaklanma çağrısı yapıyor her ay bir defa emniyete gidiyorum sorgıulanmaya, böyle bir şey değil, bu bu başka bir birlik çağrısı kutuplaşmaya karşı,milli birlikten bahsediyorum."

Konuşmanın tamamı bu videoda:




Bu haber 863 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,773 µs