En Sıcak Konular

İHANET YA DA GAFLETİN İZAHI

3 Aralık 2014 23:23 tsi
İHANET YA DA GAFLETİN İZAHI Bugün Avrupa Birliği, Amerika ve İsrail'den oluşan Haçlı-Siyonist çete, Türkiye'ye dönük projelerini ince ince işleyerek örüyor.

İhanet ya da gafletin izahı

Bugün Avrupa Birliği, Amerika ve İsrail'den oluşan Haçlı-Siyonist çete, Türkiye'ye dönük projelerini ince ince işleyerek örüyor. Emperyalist Batı dediğimiz bu yapının özelde Türkiye'ye, genelde İslam dünyasına dönük politikalarının zihniyet temelinde ve ideolojik altyapısında karıştırıp tahrif ettikleri Kitab-ı Mukaddes'ten ilham alarak oluşturdukları Evanjelizm (kutsal kitaba yönelmek) Kabalist (Yahudi mistisizmi) inanış vardır. 
Bu inanış sistemini uygulayıp hayata geçirebilmek için yüzey yapıda siyasi ve ekonomik düzen etiketli Yeni Dünya Düzeni, Büyük Orta Doğu Projesi gibi adlar altında Türkiye ve diğer millî İslam ülkelerini darmadağın etmeyi sürdürüyorlar. Bu bir savaştır ve şu anda bu savaşı bilfiil yaşıyoruz. Bu coğrafyada millî ve bağımsız nitelikli İslam ülkelerini etnik, mezhep, hayat tarzı ve coğrafya temelinde parçalayıp kötürüm halde bırakarak inanışları doğrultusunda bir "Tanrı İmparatorluğu" kurmaya çalışıyorlar. 
Haçlı-Siyonist çete, Armagedon Savaşı ile yeniden doğacaklarına inanıyorlar. Onun için Irak, Libya, Suriye, İran, Türkiye ve diğer İslam ülkelerinde siyasi, ekonomik, kültürel ve askerî saldırılarını yoğunlaştırmış durumdalar.
Hristiyan Evanjelistler için vaad edilmiş topraklar, Meryem Ana Evinin olduğu İzmir Selçuk merkezli Anadolu'dur. Armagedon Savaşıyla bu topraklara sahip olmayı hedeflemektedirler.
Yahudi mistisizmi demek olan Kabala anlayışına göre de Meryem Ana'nın vatanı Edom'dur ve Edom, Anadolu'nun eski zamanlardaki adıdır. Dolayısıyla Evanjelist Hristiyanlarla Kabalacı Yahudilerin ortak hedefi Anadolu'dur. Bugün Amerika, İsrail ve Avrupa Birliği üçlüsünün Anadolu'ya yönelik ortak hedef ve projelerinin amacı ve sırrı açıktır. Haçlı Siyonist cephe, amaçlarına ulaşabilmek için içimizden ayarladıkları sahte İslamcı, liberal, bireysel hazcı, Ermenici ve Barzanici odaklara Atatürk'ün kurduğu bağımsız ve millî Türk devletini bütün kurumlarıyla, değer ve sembolleriyle yıktırma görevini vermişlerdir. Şu anda Türkiye'de olup bitenin özeti budur.
Bugün Türk millet birliğini Barzani ve PKK Kürtçülüğü üzerinden, Türk vatan birliğini de Güneydoğu Anadolu üzerinden parçalama projelerinin tamamı, Evanjelist-Kabalist olan Haçlı-Siyon ittifakının kurumsal yapısı olan Amerika, Avrupa ve İsrail kaynaklıdır. 
Bugün ülkemizde dahilî bedhah olan, görünüşte İslamcı ama esasta Amerika, Avrupa Birliği, İsrail ve Barzani vesayetçisi olan siyaset esnafının siyasetimizden ekonomimize, kültürümüzden tarımımıza kadar bütün alanlarda gâvuru yönetimimizde belirleyici tek güç kılmalarının neticesi Armagedon Savaşıdır. Bu savaşa benzin taşıyanlar, bilinçli hain değillerse; cehenneme giden yolda taş döşeyen gafillerdir. 

Prof. Dr. Nurullah Çetin - Yeni Mesaj

Kaynak: YENİ MESAJ GAZETESİ  http://www.yenimesaj.com.tr/?artikel,12011808/ihanet-ya-da-gafletin-izahi/prof-dr-nurullah-cetin



Bu haber 679 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,690 µs