En Sıcak Konular

BAHÇELİ: ''TÜRKLÜĞE SUİKAST''

4 Mayıs 2014 22:33 tsi
BAHÇELİ: ''TÜRKLÜĞE SUİKAST'' 2. Türk Gençlik Kurultayı'nda konuşan MHP lideri Bahçeli Başbakan'ın "Ermeni'ye taziye mesajı"na sert tepki gösterdi

Türklüğe suikast

2. Türk Gençlik Kurultayı'nda konuşan MHP lideri Bahçeli Başbakan'ın "Ermeni'ye taziye mesajı"na sert tepki gösterdi

Alçakça tezgahlar...
Bahçeli, şunları söyledi: Türkiye'yi bölmek isteyenler alçakça tezgahlar kuruyorlar. Ermeni diasporasına, yüzbinlerce Müslüman-Türk'ü vahşice katleden şerefsizlere taziyede bulunuyorlar, zımnen özürler diliyorlar. 

Namertler iş başında
Milliyetçiliği suçluyorlar. Türklüğe suikast düzenliyorlar. Milli güvenliğimize fitne saçıyorlar. Binbir badireyle, onca ızdırapla yurt yaptığımız bu toprakları elimizden almak için namertler görev başındadır.

Türk milletini bölmek için alçakça tuzak kuruyorlar
Başbakan'ın 1915 olaylarına ilişkin açıklamasına sert tepki gösteren Bahçeli, "Türklüğe suikast düzenliyorlar, milli güvenliğimize fitne saçıyorlar" dedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın "iki yüz yıldır, bu topraklarda bölünme ve irtica vasıtasıyla toplum terbiye edilmek istenmiştir" iddiasına "Sayın Erdoğan, emin ol, bilmiş ol; böyle bir terbiye hali vasat bulsaydı senin adından ancak ve ancak mahalle aralarında birlikte top koşturduğun, bilye oynadığın arkadaşların bahsederdi" sözleriyle tepki gösterdi. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından düzenlenen 3 Mayıs Milliyetçiler Günü 2. Türk Gençlik Kurultayı'nda konuşan Bahçeli, Türkiye'yi bölmek isteyenlerin alçakça tezgah kurduklarını belirterek şunları söyledi: 

Namertler iş başında
"Bizi bölmek istiyorlar. Küsüp ayrılmazı için haince tuzak kuruyorlar. Bir avuç terörist yollara zaman ayarlı bomba döşüyor, bir avuç eşkıya askerlerimizi kaçırıp pazarlıklarla psikolojik üstünlük arayışına giriyor. Milliyetçiliği suçluyorlar. Türklüğe suikast düzenliyorlar. Milli güvenliğimize fitne saçıyorlar. Ermeni diasporasına, yüzbinlerce Müslüman-Türk'ü vahşice katleden şerefsizlere taziyede bulunuyorlar, zımnen özürler diliyorlar. Binbir badireyle, onca ızdırapla yurt yaptığımız bu toprakları elimizden almak, bu cennet vatanı yeryüzü cehennemi yapmak için namertler görev başındadır. Türkiye'yi yönetenlerin vizyonsuzluğu ve gayri milli zihniyeti sebebiyle yabancı başkentlerin peydahladığı, doğrudan Türk vatanını ve mücavir alanlarını hedef alan yeni devletler dayatılmaktadır. Eğer bu gelişmeleri milli bir yelpazeden okuyamazsak, gerekli tedbirleri alamazsak ve son vatanımızın siyasi fikriyatıyla eklemleyemezsek, mukadderat dağılma olacaktır. İkaz ediyorum: Coğrafyamız tartışılırsa, milletimiz, milletimiz tartışılırsa devletimiz, devletimiz tartışılırsa, bayrağımız, bayrağımız tartışılırsa, varlığımız ve bağımsızlığımız ateşe atılacaktır. Bunlar ne fantezi ne de paranoyadır." 
Konuşmasında Başbakan Erdoğan'ın "Türk müsün? Korkmayacaksın. Kürt müsün, Arap, Çerkez, Laz, Gürcü, Roman mısın, Boşnak mısın? Korkmayacaksın. Sünni misin, Alevi misin? Artık korkmayacaksın" sözlerini de eleştiren Bahçeli, "Sanki cesaret abidesi kesilen, sanki cesaret anıtına dönen Başbakan acaba mahkemenin önüne çıkmaktan, rüşvet ve yolsuzluktan dolayı hesap vermekten niçin korkuyor, niçin ödü kopuyor? 17-25 denilince saklanacak kovuk, kaçacak yer arayan bu Başbakan bize ne anlatmaya çalışıyor, hangi fitneyi kabullendirmeye çabalıyor? Erdoğan, yüreği yetiyorsa, cesareti varsa önce oğluyla birlikte hakim huzuruna çıksın da o zaman görelim boyunun uzunluğunu. Buradan soruyorum; Rüşvet ve Yolsuzluk Soruşturmasını yürüten savcılara soruşturma açmak, yürüyen davalar hakkında takipsizlik kararı verdirmek, polislere zulüm yapmak korkaklık değildir de nedir?" 

"Geçmişi çarpıtıyorlar"
Başbakan Erdoğan'ın korku edebiyatıyla, tarihle yüzleşme sözleriyle geçmişi çarpıtma peşinde olduğunu iddia eden MHP lideri Devlet Bahçeli, "Başbakan yüz yıl önceki olayları korkularımızdan arınarak ele almamız gerektiğini söylemektedir. Sözde soykırım tezlerine destek vermenin, taziye mektubu yazmanın yeni adı korkularımızdan kurtulmak olarak formüle edilmiştir" dedi. Bahçeli şöyle devam etti: "Başbakan'a göre, son iki yüz yıldır, bu topraklarda bölünme ve irtica vasıtasıyla toplum terbiye edilmek istenmiştir. Sayın Erdoğan emin ol, bilmiş ol; böyle bir terbiye hali vasat bulsaydı senin adından ancak ve ancak mahalle aralarında birlikte top koşturduğun, bilye oynadığın arkadaşların bahsederdi." 

Ülkücü gençler Anıtkabir'i ziyaret etti
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz ve beraberindekiler, Anıtkabir ile Başbuğ Alparslan Türkeş'in mezarını ziyaret etti. Alparslan Türkeş'in Beştepe'deki anıt mezarına gelen Kılavuz ve beraberindekiler, dua ettikten sonra kabre çiçekler bıraktı. Daha sonra Anıtkabir'e geçen Kılavuz ile Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen gençler, avluyu doldurdu. Kılavuz'un, mozoleye çelenk koymasının ardından saygı duruşunda bulunuldu. Anıtkabir'in avlusunda toplanan gençler, İstiklal Marşı okudu ve bir süre tekbir getirdi. Daha sonra Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Kılavuz, deftere özetle şunları yazdı: "Ülkücü Türk gençleri olarak Alparslan'ın adanmışlığı, Fatih'in inanmışlığı ve Kuvayı Milliye iradesi ile 3 Mayıs Milliyetçiler Günü'nde bir kez daha Atamızın manevi huzurunda bulunmaktayız. Büyük Türk Milliyetçisi yüce Atatürk gibi biz ülkücülerin de Türk birliğinin bir gün hakikat olacağına inancı tamdır." Grup, Anıtkabir'i ziyaretin ardından, "2. Türk Gençlik Kurultayı"nın yapılacağı Arena Spor Salonu'na Anıt Caddesi, Kazım Karabekir Caddesi ve Hipodrom Caddesi güzergahından yürüdü.


Kaynak: YENİÇAĞ GAZETESİ http://www.yenicaggazetesi.com.tr/turkluge-suikast-96940h.htm


Bu haber 707 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,696 µs