En Sıcak Konular

KİTAP DOSTU ZEYTİNBURNU OKUYOR YARIŞIYOR

18 Mart 2014 20:40 tsi
KİTAP DOSTU ZEYTİNBURNU OKUYOR YARIŞIYOR Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri tarafından, 7 Nisan - 17 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek 10. Geleneksel Kitap Okuma Yarışması’nın kayıtları 17 Mart’ta başladı.

Kitap Dostu Zeytinburnu  Okuyor, Yarışıyor
 
Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri tarafından, 7 Nisan - 17 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek 10. Geleneksel Kitap Okuma Yarışması'nın kayıtları 17 Mart'ta başladı. "Okumak Sizden, Ödüllendirmek Bizden" sloganıyla bu yıl da yarışmaya büyük ilgi beklenmekte.

Her yıl Zeytinburnu'nda okuyan, yaşayan veya çalışan tüm kitap dostlarının büyük bir ilgi gösterdiği Kitap Okuma Yarışmasının bu yıl onuncusu gerçekleştirilmekte. Toplum genelinde kitap okuma alışkanlığı kazandırılmasına katkı sağlamak ve okumayı teşvik etmek amacıyla Bilgi Evleri tarafından organize edilen ve Zeytinburnu ilçesinde her yıl bir şenlik havası estiren yarışmanın, bu yıl da çok sayıda yarışmacıyı, güzel bir atmosferde bir araya getireceği beklenmekte.
 
Zeytinburnu halkının yarışmaya ilgisinden ve kitap okuma duyarlılığı kazanmasından memnuniyet duyduğunu ifade eden Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, bilginin güç olduğunu ve bu gücün okumak ve araştırmakla elde edileceğini, Bilgi Evleri'nin de bu amaçla hizmet verdiğini belirterek, bu yılki yarışmanın da Zeytinburnu'nda keyifli ve çekişmeli geçeceğini belirtti.
 
"Okumak sizden, ödüllendirmek bizden" diyerek geleneksel olarak düzenlenen Kitap Okuma Yarışmasının bu yıl onuncusunu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Aydın, bugüne kadar 25.693 kişinin yarışmalara katıldığını ve on binlerce kitabın Zeytinburnulu hemşehrileri tarafından okunduğunu, okunan sayfaların ise uç uca eklendiğinde binlerce kilometrelik yola denk geldiğini ifade etti.
 
YARIŞMAYA KAYIT: 17 MART-26 NİSAN
 
Kitap Okuma Yarışması'nın kayıtları bu yıl 17 Mart Pazartesi başlamış olup, 27 Nisan Cumartesi günü ise sona erecek. Yarışmaya, Zeytinburnu sınırları içerisinde, ikamet eden, okuyan, çalışan, ilkokul 4. Sınıftan itibaren tüm öğrenciler ve okumayı seven tüm yetişkinler katılabilmekte. Katılmak isteyenler Bilgi Evleri'ne müracaat edip yarışmaya kayıt yaptırabilecek. Yarışmacılar, Bilgi Evleri'nden ödünç kitap alabilecekleri gibi yazar, yayınevi ve baskı sayısı aynı olmak koşuluyla kendileri de tedarik edebilmekte.
 
24 Mayıs Cumartesi günü Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek ödül töreni ile yarışma sona erecek. Yarışmacıları bu yıl da sürpriz ödüller beklemekte olup, yarışmanın birincileri 2000 TL, ikincileri 1500 TL, üçüncüleri 1000 TL, dördüncüleri 750 TL, beşincileri 500 TL, 6, 7, 8, 9 ve 10. olanlar ise mansiyon olarak 400 TL değerinde para ödülü kazanacak.
 

Ayrıca ilk üç dereceye girenlerin, ailelerinden iki kişiyle birlikte tüm masraflarının belediye tarafından karşılanacağı Kapadokya Kültür Gezisi'ne katılabilecek.

Yarışmayla ilgili ayrıntılı bilgi almak için müracaat edilebilecek Bilgi Evleri'nin telefon numaraları ise şöyle; Seyitnizam Bilgi Evi: 0212 5582739, Merkezefendi Bilgi Evi: 0212 5582741, Beştelsiz Bilgi Evi: 0212 6796427, Sümer Bilgi Evi: 0212 6656522, Yeşiltepe Bilgi Evi: 0212 6796136, Yenidoğan-Gökalp Bilgi Evi: 0212 5581767, Veliefendi Bilgi Evi: 0212 5464622  


Burak CELEP

Dijital PR Uzmanı

G Medya Marketing&Digital PR
(0)216 330 10 04
burakcelep@gmedya.com

www.gmedya.com

 

 




Bu haber 941 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,109 µs