En Sıcak Konular

ERDOĞAN MUHALETETİ FİTNE BAŞI İLAN ETTİ

15 Mart 2014 21:47 tsi
ERDOĞAN MUHALETETİ FİTNE BAŞI İLAN ETTİ Başbakan Tayyip Erdoğan, Batman'da düzenlenen mitingde, yine muhalefet ve cemaati hedef aldı.

Erdoğan, muhalefeti "fitne başı" ilan etti

Başbakan Tayyip Erdoğan, Batman'da düzenlenen mitingde, yine muhalefet ve cemaati hedef aldı. Erdoğan, "Bakın bunlar sokaklarda çatışmaları körükleyerek, Tunceli'de bir polisimizin, İstanbul'da da Burak yavrumuzun şehadetine neden oldular. CHP, MHP, BDP..
Başbakan Tayyip Erdoğan, Batman'da düzenlenen mitingde konuştu. Erdoğan konuşmasında, yine muhalefet ve cemaati hedef aldı. Erdoğan, "MHP şehit cenazelerini istismar ediyor, CHP'nin zaten ne yaptığı belli. Hakkari'de bir başka Edirne'de bir başka, akşam başka sabah başka. Ama şimdi son zamanlarda bir gelişme var. Şimdi artık Pensilvanya'dan kasetler geliyor ve bu kasetlerle işi götürmeye çalışıyor. Senin hocan başını açmak için fetva veren hocadır. Defol deyin bunlara. Gereken dersi kapıya geldiği zaman vermeniz lazım" dedi. Erdoğan, "Bakın seçimde bunlar sizi yanıltabilir. Oy pusulası üzerinde Ak Parti'nin sütununa oy vururken oraya Esma yazın da diyebilirler. Sakın bu oyuna gelmeyin, en ufak bir yazı da olmayacak" diye konuştu. Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:  "Dershanelere giden yavrumuz varsa çekin alın. Okullarında okuyan varsa çekin alın. Hafta sonlarında takviye kursları Milli Eğitim başlatacak ve ücretlerini biz ödeyeceğiz. Bunların çocuklara gerçekten merhameti olsaydı, Mısır'daki Suriye'deki çocuklar için görürdük. Gerçekten acımaları olsaydı çözüm sürecinde görürdük. Ama göremedik. Varsın onlar öyle görsün. Ama biz inandığımız doğru yolda yürümeye devam edeceğiz. Bakın bunlar sokaklarda çatışmaları körükleyerek, Tunceli'de bir polisimizin, İstanbul'da da Burak yavrumuzun şehadetine neden oldular. Rabbimden rahmet niyaz ediyorum. Mekanları cennet olsun diyorum.  Biz yargı olarak emniyet olarak gereği neyse yapılacaktır. Şimdi çıkmışlar bir çok şeyler söylüyorlar. Biz bütün adımlarımızı güvenlik için atacağız. CHP, MHP, BDP bunların hepsi fitne başıdır:" 


Kaynak: YENİÇAĞ GAZETESİ http://www.yenicaggazetesi.com.tr/erdogan-muhalefeti-fitne-basi-ilan-etti-95673h.htm



Bu haber 606 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,999 µs