En Sıcak Konular

AYTAÇ DURAK MHP ADAYI LEHİNE ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ

4 Mart 2014 22:43 tsi
AYTAÇ DURAK MHP ADAYI LEHİNE ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ Bağımsız Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aytaç Durak, adaylıktan çekildiğini belirterek, MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü'yü destekleyeceğini açıkladı.

Aytaç Durak, MHP adayı Sözlü lehine adaylıktan çekildi

Bağımsız Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aytaç Durak, adaylıktan çekildiğini belirterek, MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü'yü destekleyeceğini açıkladı.
 
18 Şubat günü Bağımsız Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığını açıklayan Durak, MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü ile birlikte ortak basın toplantısı düzenledi. Durak, 2009 yılında yapılan yerel seçimlerde 5. kez Adana Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiğini ancak halkın seçtiği belediye başkanının görevden alındığını belirterek, "Adana'da hukuk ayaklar altına alındı. Adana'da milli irade çiğnendi. 4 yıldır 2 milyon nüfuslu şehri halkın seçmediği bir kişi yönetiyor" dedi.
Durak, karıştıran değil bütünleştiren olmak için her zaman yaptığı gibi Adanalıların isteğine uyarak adaylıktan çekildiğini söyleyerek, "Sandıkta kesin sonuç almak için Ceyhan Belediye Başkanı, MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü'nün yanında olacağım" diye konuştu.
Sözlü ise 2009 yerel seçimlerinde Aytaç Durak'ın 5. kez Adana Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunu, ancak adayı olduğu parti MHP'nin Türkiye'deki tek büyükşehir belediye başkanı olmasına rağmen, görevden alındığını ifade ederek, "Bu yılda başkan hür iradesiyle bağımsız aday oldu. Ancak daha sonra bize destek vermek için adaylıktan çekildi. Biz Durak başkan ile gücümüze güç katacağız" dedi.
Konuşmaların ardından Durak ve Sözlü el sıkıştı.

Kaynak: ORTADOĞU GAZETESİ http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?id=33826&haber=aytac-durak-mhp-adayi-sozlu-lehine-adayliktan-cekildi


Bu haber 649 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,041 µs