En Sıcak Konular

ERDOĞAN: ''ÜLKEYİ KARIŞTIRMAYI BIRAK''

4 Mart 2014 22:35 tsi
ERDOĞAN: ''ÜLKEYİ KARIŞTIRMAYI BIRAK'' Başbakan'dan Gülen'e: Ülkeyi karıştırmayı bırakBaşbakan Tayyip Erdoğan, CHP'ye bu kez Isparta'dan yüklenirken, Fethullah Gülen'e de "Dürüstsen Türkiye'ye dön.

Başbakan'dan Gülen'e: Ülkeyi karıştırmayı bırak

Başbakan'dan Gülen'e: Ülkeyi karıştırmayı bırakBaşbakan Tayyip Erdoğan, CHP'ye bu kez Isparta'dan yüklenirken, Fethullah Gülen'e de "Dürüstsen Türkiye'ye dön.
Bu ülkeyi karıştırmayı bırak" diye seslendi. Isparta'da düzenlenen AKP mitinginde konuşan Erdoğan, "Bizimle sandıkta başa çıkamadılar şimdi başka yollarla bunu yapmaya çalışıyorlar. Partimizi montaj kasetlerle çirkin iftiralarla yıpratacaklarını zannediyorlar. Bunların eline 3-5 koyun verseniz onları kaybedip öyle gelirler. Kasetle gelen kasetle gider, milletle gelen milletle gider" dedi. Erdoğan, şunları söyledi: "Said-i Nursi, eserlerinin bir kısmını Isparta Barla'da yazdı. CHP'nin zulmünü burada çekti. Bunu çok iyi bilmeliyiz. Pensilvanya'daki zat ağzına hiçbir zaman Bediüzzaman'ın ifadesini almamıştır. Güya yolunda gidiyor, yalan. Vatikan'a mektuplar yazmıştır, Papa ile de el ele fotoğrafları vardır. Neyi nasıl yapıyorsun anlamak zor. Dön Türkiye'ye gel. Gelmedi. Şimdi yine sesleniyorum. Dürüstsen bu ülkeyi karıştırmayı bırak. Dön buraya gel. Onların arasında çok samimi olanlar var. Paralarını, arsalarını verdiler. Ben de samimiydim, elimden geldiğince destek verdim ama safmışım. Bana da tespihler gönderdi methiyeler yazdı. Ama ananas göndermedi. Elimizde kendisinin enteresan vaaz kasetleri var. Bunun itikadi olduğunu söylüyordu. 'Başörtüsünü çıkaramazsın'diyordu, 'Bu bir emirdir'diyordu. Ama daha sonra 28 Şubat, emirler geldi yelkenler indi, orda da kalktı 'Füruattır'dedi. Bunlar yanar döner yahu." Erdoğan, şöyle devam etti: "CHP Genel Merkezi'nin, CHP milletvekillerinin, CHP'li başkanların da gizlice, usulsüzce telefonları dinlendi. Bunu da biliyorlar. Peki CHP'nin Genel Başkanı, bir çift laf etti mi? Etmez, edemez. Niye? Pensilvanya'daki patron izin vermez. Aynı şekilde MHP milletvekilleri de dinlenmiş. Genel Başkan diyor ki, 'bizi de dinlediler'. Eylül 2011'den itibaren 450 MHP'li dinlenmiş. 41 kişi için dinleme kararı var ama 450 MHP'li dinlenmiş. Ey MHP Genel Başkanı, bunu sorgulayacak mısın, bunun peşine düşmeyecek misin? CHP ve MHP hukuksuz dinlemeleri, montaj kasetleri günlerdir dillerine doladılar ama dikkat edin kendileriyle ilgili dinlemelerden hiç söz etmiyorlar. Niye biliyor musunuz? Çünkü şantaj var, şantaj."  

 

Kaynak: YENİÇAĞ GAZETESİ http://www.yenicaggazetesi.com.tr/basbakandan-gulene-ulkeyi-karistirmayi-birak-95372h.htm




Bu haber 557 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,345 µs