En Sıcak Konular

AKKAYA: ''BİR DİKTATÖRÜN DEMOKRASİYİ KATLEDİŞİNİ GÖRÜYORUZ''

2 Mart 2014 23:29 tsi
AKKAYA: ''BİR DİKTATÖRÜN DEMOKRASİYİ KATLEDİŞİNİ GÖRÜYORUZ'' CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, Datça Belediye Başkanı ve CHP Datça Belediye Başkanı adayı Şener Tokcan'ın düzenlediği Muğla /Datça CHP Seçim Bürosu Açılış Törenine katılarak gündeme dair açıklamalarda bulundu.

"İhtiraslarına yenik düşmüş bir diktatörün demokrasiyi katledişini görüyoruz."

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, Datça Belediye Başkanı ve CHP Datça Belediye Başkanı adayı Şener Tokcan'ın düzenlediği Muğla /Datça CHP Seçim Bürosu Açılış Törenine katılarak gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Konuşmasında, 17 Aralık Rüşvet ve Yolsuzluk operasyona değinen Akkaya, hükümetin yolsuzlukların üstünü örtmek için çabaladığını,demokrasi ve hukukun ayaklar altına alındığını söyledi.
Aralarında Bakan çocuklarının ve Başbakan'ın oğlunun da olduğu yolsuzluk ve rüşvet skandalından sonra hükümetin meşruiyetini kaybettiğine değinen Akkaya: "Hükümetin meşruiyetinin sona erdiği, hukuksuzluğun, talanın yolsuzluğun devletin her tarafına yayıldığı ve ihtiraslarına yenik düşmüş diktatörün demokrasiyi katledişini görüyoruz." Diyerek, durumun vahim olduğunu iddia etti.

30 Mart yerel seçimlerinin bir fırsat olduğunu anlatan Akkaya: "Bu düzen bozulmuştur, bu düzen yolsuzluğun talanın hüküm sürdüğü, iş adamı, bakan, siyasi iktidar üçgeninin harami saltanatıdır. Bu düzeni değiştirmek gerekmektedir. 30 Mart 2014 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimler bunun için bir fırsattır, bir zorunluluktur." dedi.

Halkın yoğun katılımıyla gerçekleşen açılışa Akkaya'nın yanısıra Datça Belediye Başkanı ve CHP Datça Belediye Başkanı adayı Şener Tokcan, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, CHP 22. dönem Milletvekili Cumhur Yaka, CHP Datça İlçe Başkanı Mustafa Öztürk, CHP Encümen üyesi İnci Bilgin, CHP Datça Kadın Kolları Başkanı Fatma Tatlı. CHP Datça Kent Konseyi Başkanı Nazmiye Halvaşi, Semra Köse, Ali Bahçetepe, Datça İşçi Partisi Belediye Başkan Adayı Şefik Çakmak, yerel ve ulusal basından gazeteciler, partililer ve CHP'ye gönül vermiş Datça'lılar katıldı.





Bu haber 673 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,186 µs