En Sıcak Konular

ERDOĞAN: ''CHP'NİN İPLERİ HAŞHAŞİLERİN ELİNE GEÇMİŞTİR''

19 Şubat 2014 23:05 tsi
ERDOĞAN: ''CHP'NİN İPLERİ HAŞHAŞİLERİN ELİNE GEÇMİŞTİR'' Başbakan Erdoğan AKP'li adaylarla Ankara Mega Arena'da bir araya geldi Erdoğan seçim Beyannamesini açıkladı.

Erdoğan: CHP'nin ipleri haşhaşilerin eline geçti

Başbakan Erdoğan partisinin Ankara'da düzenlediği toplantıda konuştu.

Başbakan Erdoğan AKP'li adaylarla Ankara Mega Arena'da bir araya geldi Erdoğan seçim Beyannamesini açıkladı. İnternette yayınlanan ses kayıtlarıyla ilgili hodri meydan çağrısı yapan Erdoğan, "İstediğiniz ses kaydını yayınlayın; sel gider, kumu kalır" dedi. Başbakan Erdoğan, yaptığı konuşmasında paralel yapı üzerinen CHP'yi eleştirdi.Erdoğan, CHP'nin iplerinin haşhaşilerin eline geçtiğini söyledi.

Başbakan Erdoğan'ın konuşmasının satırbaşları,

Bu tarihi günde kutlu medeniyet yolculuğumuzu devam ettirdiğimiz muhteşem buluşmada her birinizi tek tek gönülden selamlıyorum. 30 Mart seçimleri Türkiye, dünya ve insanlık için hayırlara vesile olsun. Bugün yeni Türkiye için medeniyet yolculuğuna farklı bir güçle devam ediyoruz. Rabbim bizleri utandırmasın. Rabbim bu kutlu yolculukta bizleri her türlü tehlikeden korusun diye dua ediyorum.

CHP'NİN ADAYI HALİÇ'TE BALIK AVLIYOR

Bugün medeniyet yolculuğuna çok farklı bir şekilde ilerliyoruz. 94'de İstanbul'da rabbim nasip etti. Belediye başkanı olduk. Bizim seçilme ihtimalimizi görmüyorlardı. Manşetlerinde bize her türlü tuzağı kurdular.
Hükümet gücünü kullanarak her türlü planı yaptılar. Ama biz aşkla çalıştık ve rekor kırdık. Çöpü biz sorun olmaktan çıkardık. su sorununu çözdük. Haliç'i temizleyen biz olduk. CHP'nin İstanbul Belediye Başkan adayı geçen gün baktım Haliç'te balık avlıyor. Biz göreve geldiğimizde İSKİ'den mağdur bir İstanbul vardı. Yolsuzlukların içinde olan İSKİ'yi Orman ve Su İşleri Bakanım olan sayın Eroğlu oraya genel müdür olunca gelişmeye başladı. 2 buçuk milyar dolar borçla devraldık 1,2 milyar dolarla bıraktık. Zannetmeyin ki şiir okuduğumuz için mahkum ettiler. Bizi milletin gönlünde sarsılmaz yer edindiğimiz için aynı dili konuştuğumuz için mahkum ettiler. 

BU İŞ BİTTİ DEDİLER

Manşetlerden bir daha muhtar bile olamaz, işi bitti dediler. Ama işte buradayız dim dik ayaktayız. Üstelik onurumuzla gururumuzla millete ürettiğimiz hizmetlerin bahtiyarlığıyla milletin huzurundayız. 

MİLLETLE KOL KOLA YÜRÜDÜĞÜMÜZ İÇİN HAPSETTİLER

Zannetmeyin ki biz şiir okuduğumuz için mahkum ettiler, bizi milletin gönlünde sarsılmaz yer edindiğimiz milletle kol kola yürüdüğümüz için hapsettiler. İstanbul'da hayalleri gerçekteştirdik şimdi de Türkiye'de hayalleri gerçeğe dönüştürüyoruz.

Acaba 12 yıl önce denseydi ki, Şırnak'a havalimanı yapılacak kim inanırdı? Kim inanırdı? Ama şimdi oldu mu? Mesele bu! Iğdır'a havalimanı olacak denseydi kim inanırdı? Ama şimdi var mı, var? Ağrı'da var mı var! Kars'ta var mı var! Geldiğimizde 26 havaalanı varken şimdi 52 havaalanı var! AK Parti siyaseti hizmet, eser siyasetedir. 12 yıl önce bu eserlerin olacağına kim inanırdı?

CHP'NİN TARİHİNDE YOLSUZLUK VAR

Artık hastaneler ilkel değil daha modern. O zaman ilacını bulamayan kardeşlerim şimdi istediği eczaneden ilacını alıyor mu? Yolsuzlukların olduğu bir ülkede bunu yapabilir miydiniz? Eğitimde, sağlıkta, ulaşımda, enerjide bu devrimler yapılırken ana muhalefet 90 yaşında olmakla övünüyor. CHP'ye ne diyor? Ben diyor 90 yaşında bir partiyim. 90 yaşında olmakla avunuyor. 1938'de Gazi Mustafa Kemal'in vefatından sonra bu ülke için ne yaptın? Hangi eseriniz, hangi hizmetiniz var? Ben söyleyim.

GAZİ MUSTAFA KEMAL'İN RESMİNİ ÇIKARDILAR

Gazi Mustafa Kemal'in resimlerini Türk lirası üzerinden banknot üzerinden çıkarmaktan başka faaliyetleri yok. Gazi Mustafa Kemal'in resmini çıkardılar oraya İnönü'nün resmini koydular. Devlet dairelerinden portrelerini indirdiler, İnönü'nün portrelerini koydular, eserleri bunlar. Soruyorum, nerede dikili bir ağacınız, nerede üst üste koyduğunuz taşınız tuğlanız var? CHP'nin arkasında Dersim Katliamı var. CHP'nin tarihinde dar ağacına gönderdiği Menderes var. CHP'nin tarihinde yolsuzluk var.

ABD'NİN ÜZERİNE ATMA PAZARLIKLARINI DİNLESİNLER

Dün söyledim, eğer cesaretiniz varsa CHP grubunda ortalığa dökülen diğer ses kayıtlarını da yayınlayın. Onları da dinleyin. Belki de burada olanlar dinlemiştir. Buyursun CHP bunları da dinlesin. MHP bunları da dinlesin. Elindeki medyasıyla hükümete alçakça saldıran medya patronunun kirli işlerinin üzerine gitsinler. Benim ofisimi dinlemek için kovulmuş böceği ABD'nin üzerine atma pazarlıklarını dinlesinler. Azerbaycan üzerine yapılan kirli hesapları dinlesinler. 

CHP'NİN İPLERİ HAŞHAŞİLERİN ELİNE GEÇMİŞTİR

CHP içinde yapılan operasyonları dinlesinler. Ama bunları dinleyemezler, CHP'nin ipleri işte bu Haşhaşiler örgütünün eline geçmiştir. CHP paralel örgütün şantajlarıyla tamamen esaret altına alınmıştır. CHP'nin genel müdürü çıkıp da nerede bu paralel devlet, nerede bu örgüt gidip de üye olacağım derse kimse şaşırmasın. 

BÖYLE KASETLERİN ESİRİ OLURSUN

CHP'nin genel müdürü nerede bu paralel örgüt gidip üye olacağım derse şaşırmayın. CHP'nin 17 Aralık'tan sonra bir kez Ergenekon dedi mi demedi.
CHP kasetlerin bedelini ödüyor. Kasetle gelince böyle kasetlerin esiri olsun.

Hayalimizdeki şehirlere ulaşmak için ömrümüz yetmeyebilir. Öyle temeller atalım ki bizden sonra gelecekler de yarım kalanı idame ettirsin. 1 yıllık 5 yıllık planlar değil, sonsuza uzanan hayallerimiz olsun. Her bir şehrimizin marka olmasını istiyoruz. 

81 vilayetimizin 81'i de dünyada tanınan bilinen şehirler olsun. İnsan dostu şehirler olsun, çevre dostu, estetik, katılımcı müreffeh bir yapıya kavuşsun istiyoruz. 

30 Mart 2014 seçim beyannamesi 5 ana başlık altında AK Parti belediyeciliğinin önümüzdeki dönem yol haritasını kayıt altına alıyor. 

SEÇİM BEYANNAMESİ

1.'si katılımcı belediyecilik diyoruz. Yerel yönetim demokrasinin ilk basamağıdır. Orada yaşayanlar süreçlere katılmalıdır. Şehri ilgilendiren kararlarda halk ile istişare içinde olmak AK Partili başkanların görevi olacaktır. 

2'si. Kültürel belediyecilik. Kültür ve sanat merkezlerinden meslek edindirme kurslarına, konser sinema tiyatroya kadar insanımızın hayata bakışlarını derinleştirecek adımlar atacağız. Şehirlerde kültür ve medeniyetimizi çocuklarımıza aktaracağız ve medeniyet idraki inşa edeceğiz. 

3.sü sosyal belediyecilik. Biz bu kondua ilkleri başardık. Sosyal yardım ve faaliyetlerimize daha da ağırlık vereceğiz. Yoksulların, kimsesizlerin, engellilerin, gazilerin, yaşlıların hepsi belediyeye emanettir. 

4.'sü çevre dostu belediyecilik. Bugüne kadar çevre konusunda çok büyük hassasiyet içinde olduk. Hem Türkiye genelinde hem de belediyelerde kişi başına düşen ağaç miktarını kat kat arttırdık. 

5'si hizmet belediyeciliği diyoruz. Sudan çevre temizliğine, ulaşımdan kanalizasyona, hava kirliliğinden parklara kadar her soruna kalıcı çözümler üretecek israftan uzak projelerle şehirlerimizin alt yapısını imar etmeye devam edeceğiz. 

SEÇİMLERE SON DERECE HAZIRLIKLI GİRİYORUZ

Bu arada Meclis saat 14'te açılacak. Bundan dolayı milletvekili arkadaşlarım meclisteki yeter sayısı sebebiyle kendilerini TBMM'ye davet ediyorum. Biz belediye başkan adaylarımızla programımızı devam ettirelim. Şimdi seçimlerde kullanacağımız materyallerden bazılarını sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu seçimlere de son derece hazırlıklı giriyoruz. Hiçbir araç ve malzeme yüzyüze görüşmek kadar etkili değildir. 

CHP SİYASETİ LAF ÜRETME SİYASETİDİR

Biz yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı millete anlatacağız. CHP siyaseti laf üretme siyasetidiri. BDP siyaseti gerilim siyasetidir. 13 yıl boyunca yaptığımız hizmetlerin Türkiye'yi nereden nereye getirdiğini siz düşünün. Alanlarda yaptığımız hizmetlerle konuşacağız. Tarihimizin en önemli en hayati seçimine giriyoruz. sizler çok farklı bir sorumluluğun içindesiniz. Meydanın milli iradeye saldırdığı bir dönemden geçiyoruz.

CEMAATİN TABANINA ÇAĞRI

CHP'liye, MHP'liye BDP'liye diğer tüm partilerden kardeşlerimize, saldırıların tüm Türkiye'ye yapıldığını anlatmanızı diliyorum. Paralel yapılı mensubu olan iyi niyetli çok samimi kardeşlerimiz var. Bu kardeşlerimize, mensubu oldukları yapının neye dönüştüğünü, kime hizmet ettiğini sabır ve nazaketle anlatmanız lazım. Temiz ve saf kardeşlerimiz hizmet gayesi taşırken, yukarda başka ülke ve odakların maşası haline gelen ihanetleri tescillenen bir yönetim var. İşte dün izlediniz. 

İZANINI YİTİRMİŞ BİR ANLAYIŞ VAR

Bakıyoruz bazı dizilerin bile nereden yönlendirildiğini. Kimlerin kimlerle diyalog halinde olduğunu, kimin eli kimin cebinde olduğunun talimatlar verildiği ses kayıtlarını dinlediniz. Hazreti Peygamberi dahi kendi kirli emellerine alet edecek kadar izanını yitirmiş bir anlayış var. Helal ve haram kavramlarını yitiren bir anlayış var. Bu yapının mensubu kardeşlerimizin gerçeği görmesi için son derece hassas bir şekilde çalışmanızı istiyorum. 


Kaynak: MİLLİ GAZETE http://www.milligazete.com.tr/haber/Erdogan_CHPnin_ipleri_hashasilerin_

eline_gecti/310034#.UwUcHWJ_vho



Bu haber 668 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,728 µs