En Sıcak Konular

BAHÇELİ: ''YİYİN İÇİN KUDURUN''

9 Şubat 2014 12:06 tsi
BAHÇELİ: ''YİYİN İÇİN KUDURUN'' Hükümete çok ifadelerle yüklenen MHP lideri Devlet Bahçeli, "Bu iktidar hırsızlığın kaptan köşkündedir. Yolsuzluk sel olmuş önüne kattığı her şey sürüklemeye başlamıştır." dedi

Yiyin için kudurun

Hükümete çok ifadelerle yüklenen MHP lideri Devlet Bahçeli, "Bu iktidar hırsızlığın kaptan köşkündedir. Yolsuzluk sel olmuş önüne kattığı her şey sürüklemeye başlamıştır." dedi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2014 Mahalli İdareler Seçimi "MHP Seçim Kampanyası Tanıtım Toplantısı"nda AKP'ye ağır eleştiriler yöneltti. Bahçeli "Ekmek Bedir'in, su Hıdır'ın, yiyin kudurun, için kudurun. Ama süreniz doluyor. Hesap gününüz yaklaşıyor" dedi.

30 Mart'ta yapılacak seçimlerin kilit öneme sahip olduğunu kaydeden Bahçeli, "45 yılımız Türk milletine adanmış, milletimizi sevmek iyiliğini istemek yücelmesi ve yükselmesi için çalışmak gayemiz olmuştur. 45 yılda zindanlardan ürkmedik, yağlı urganlardan çekinmedik, hak yolunda çıkmadık, doğru olmaktan ayrılmadık. Kalbimizi iman ile doldurduk, ama cebimizi para ile doldurmadık. Kurşunlar üzerimize yağdı, ama durmadık. Bizler için başaramaz dediler, hayalci dediler yapamaz dediler faşist dediler kandan besleniyor dediler. Fatiha  bilmiyor dediler, şehit istismarcısı dediler, kavgacı, hayvan, kafatasçı dediler. Bu sözler yıllardır mal mülk, şan şöhret peşinde koşan iblislerin ağzından duyulmuştur. Bunlar ki camiye gidince el açan kiliseye gidince mum yakan iki yüzlü bedbahtlardır." ifadesini kullandı.

Sonsuz aşk

Bahçeli şöyle devam etti: "Bizim Türk milletine duyduğumuz sonsuz aşkı çekemediler. Biz 45 yılda nice zorluk gördük. Bugünküler bize vız gelecektir. Bugünküler bize ufak gelecektir. Bizim milletimiz dışında kimseden icazet almamız mümkün değildir. Kaynağımız Türk ve İslam değerleridir. Yükümüz ağır ancak bir o kadar da mübarektir. Önümüzde Türk milleti ve MHP adına zorluklarla dolu bir dönem vardır. Karanlıkta taş atanlar sıklaşmıştır. Türkiye'nin siyasi atmosferi pamuk ipliğine bağlıdır.  30 Mart yaklaştıkça vahim olayların yoğunlaşacağı aşikardır. Başbakan  Erdoğan Türkiye'yi korku tüneline sokmuştur.  Türkiye cadı kazanına dönmüştür. Milletin saygınlığı ayağa düşmüştür, Dış politika da çatır çatır çökmüştür. Üç tarafımız denizlerle 4 tarafımız hasım devletlerle çevrelenmiştir."

Rüşvetin kaynağı

Başbakan Erdoğan'ın rüşvetçileri yargıdan sakladığını anlatan Bahçeli, "Demokrasi makaslanmış, özgürlük kalbinden vurulmuştur. Bu iktidar ki hırsızlığın kaptan köşkündedir, rüşvetin ana kaynağındadır. Yolsuzluk sel olmuş önüne kattığı her şeyi sürüklemeye başlamıştır. Başbakan rüşvetçileri yargıdan saklamakta TBMM'den gizlemektedir. Başbakan ve hükümeti paralel devlet izi sürmektedir. Kimdir bu paralel yapı, 17 Aralık'tan itibaren ne yapılmıştır? Casuslar nerededir? Milli kurumlara mille değerlere saldıran kimdir? Başbakan milli ne bırakmıştır ki milli değerlerde saldırılmakta diye bağırmaktadır" dedi.

Ahı gitti vahı kaldı

Bahçeli daha sonra şunları kaydetti:  "Ahı gitmiş vahı kalmış Başbakan, Türk milletini kandırmak için korku senaryolarını üretmektedir. Nedense ayakkabı kutularına giren 4.5 milyon dalar ile ilgili yorum yapmamaktadır. Eski Bakan Binali'nin MilyonAli diye isim değiştirmesini hatırlamamaktadır.  Daha Bilal Erdoğan'ın çevirdiği dolaplar ortaya çıkmamıştır. Başbakan kendisiyle birlikte oğlunu alıp hukuk karşısında hesap vermelidir. milletini hırsızların elinden almalıyız. İnternet perdelenmiştir. Tarih göstermiştir ki en sağlam sütunlar üzerinde durduğu sanılan yönetimler karton gibi yıkılmaya yüz tutmuştur. AKP'yi bekleyen son da budur. Başbakan Erdoğan boğazına kadar çamura batmıştır. Türk milletini hırsızların elinden almalıyız. Hükümete sesleniyorum: Ekmek Bedir'in, su Hıdır'ın, yiyin kudurun, için kudurun. Ama süreniz doluyor. Hesap gününüz yaklaşıyor, milletin kahrı sizleri bekliyor. Milliyetçi Hareket'in tokatı sizin için kalkıyor."

Faşizan emeller

İnternetin perdelendiğini, internet zaptiyelerinin sanal medyayı susturmak ve kirli çamaşırların ifşa olmasını önlemek amacıyla Meclis'i faşizan emellere alet ettiğini savunan Bahçeli, demokrasinin sivil cuntanın hâkimiyetinde olduğunu savundu. 
Erdoğan'ın milli irade hırsızlığı yaptığını belirten Bahçeli, "Size soruyorum Fas'tan 'Alo Fatih' demek milli irade hırsızlığı demek değil midir. Bizim görüşlerimizin alt yazılarda görünce, kırmızı görmüş boğa gibi davranmak milli irade hırsızlığı demek değil midir. Anketlerdeki oylarımızı düşük göstermek milli iradeyi zimmete geçirmek değil midir. Demek ki tuz kokmuştur. Habertürk iktidarın kapı kulluğuna boğun eğmiştir. Basın hürriyeti ölümcül yara almıştır." şeklinde konuştu.

NOTLAR

Ankara Arena Spor Salonunda gerçekleştirilen MHP'nin 45. yıl kutlaması ve seçim kampanyası tanıtım toplantısı saat 13.00'da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin salona gelmesi ile başladı. 

Bahçeli salonu selamladıktan sonra Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya'nın yanına oturdu. Protokolde Başkanlık divanı tam kadro yer alırken MHP Grup başkanvekilleri Kayseri milletvekili Yusuf Halaçoğlu ve İzmir milletvekili Oktay Vural da salonda hazır bulundu. Toplantıya çok sayıda milletvekili de katıldı. Bahçeli'nin konuşması sık sık alkışlar ve "Vur de vuralım, öl de ölelim" sloganları ile kesildi. 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından kürsüye gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli konuşmasının bir bölümünü MHP'nin 45. yaşına ayırdı. Bahçeli'nin konuşmasından sonra MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz tarafından yerel seçim sloganı okundu ve Ankara'nın belediye başkan adayları açıklandı. "Artık yeter, şimdi söz senin Türkiye" sloganı ile vatandaşların karşısına çıkmaya hazırlanan MHP tamamlayıcı slogan olarak da, yerel bazda  "Artık yeter söz senin Ankara, Artık yeter söz senin İstanbul, Artık yeter söz senin İzmir "gibi sloganları hayata geçirecek. 
Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin belediye başkan adayları ile birlikte sahnede poz vermesi ile sona eren toplantıda çok sayıda kadın, çocuk ve genç olması dikkatlerden kaçmadı. 

Kaynak: YENİÇAĞ GAZETESİ http://www.yenicaggazetesi.com.tr/yiyin-icin-kudurun-94587h.htm


Bu haber 709 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,329 µs