En Sıcak Konular

BAHÇELİ: ''HAİNLER AT KOŞTURUYOR''

4 Aralık 2013 12:50 tsi
BAHÇELİ: ''HAİNLER AT KOŞTURUYOR'' Bahçeli, BDP kongresinde Türk bayrağının indirilmesine ve AKP’li Yasin Aktay’ın “Türk diye ırk yoktur” hakaretine tepki gösterdi.

'Hainler at koşturuyor'

Bahçeli, BDP kongresinde Türk bayrağının indirilmesine ve AKP'li Yasin Aktay'ın "Türk diye ırk yoktur" hakaretine tepki gösterdi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında, Türklüğe yapılan saldırılara sert çıktı. Bahçeli, "AKP'nin müzakere ortaklarından BDP'nin Gençlik Meclisi Kongresi'nde bir grup alçak, bir grup terörist Türk bayrağını indirmiştir. Bu saldırıyı lanetliyorum" dedi.

AKP MKYK üyesi Yasin Aktay'ın "Türk diye ırk yoktur" hakaretine de tepkisini sürdüren Bahçeli, "Nüfus kütüğünü Kandil'deki mağaralara yazdırdığını zımnen kabullenen, tescilli Türk hasımlarına mevki kazandıran ve oraya buraya saldırtan Başbakan'dır"  diye konuştu.

Türkiye hainlerin at koşturduğu ülke oldu
Bahçeli, BDP kongresinde Türk bayrağının indirilmesine ve Yasin Aktay'ın "Türk diye ırk yoktur" 
şeklindeki sözlerine sert tepki gösterdi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, BDP kongresinde Türk bayrağının indirilmesine sert tepki gösterdi. Devlet Bahçeli, "AKP'nin müzakere ortaklarından BDP'nin Gençlik Meclisi Kongresi'nde bir grup alçak, bir grup terörist Türk bayrağını indirmiştir. Şeref ve bağımsızlık simgemiz olan Türk bayrağına yönelik bu saldırıyı lanetliyor ve yapanların yanına kar bırakılamamasını istiyorum.  Öyle bir süreçteyiz ki; bayrağımız gölgelenmekte, kimliğimiz ezilmekte, Türklük inkar edilmekte, Türk milleti suçlanmakta ve milli değerlerimiz bir bir yıpratılmaktadır.  Başbakan Erdoğan'ın yönetimi altındaki Türkiye hainlerin at koşturduğu, sürüler halinde nifak saçtığı, provokasyonlar yaptığı bir ülke haline gelmiştir.  PKK'lıların ve İmralı canisinin affı hedef yapılmıştır" ifadelerini kullandı. Bahçeli, "Bayrağımız iniyorsa sorumlusu Başbakan'dır. PKK'lı militanlar şehirlerde kimlik kontrolü yapıyorsa suçlusu Başbakan'dır.  Petrol için Türkiye'yi ve Türk milletini boru hatlarıyla değişme kalleşliği de Başbakan'a ait bir yüz karalığıdır" dedi.

Irkçılık ve düşmanlık
AKP MKYK üyesi Yasin Aktay'ın "Türk diye ırk yoktur" ifadesiyle ilgili de tepkisini sürdüren  Bahçeli şöyle devam etti: "Türk dediğin bir sentezdir ve Türk diye bir ırk yoktur'diyerek ağaç kovuğundan çıktığını, cami avlusunda bulunduğunu, nüfus kütüğünü Kandil'deki mağaralara yazdırdığını zımnen kabullenen, tescilli ve markalı Türk hasımlarına unvan veren, mevki kazandıran ve oraya buraya saldırtan Başbakan'dır. Türklüğü inkar etmek en şiddetli ırkçılık ve düşmanlıktır. Ne acıdır ki, asırların vicdanı Türklüğü defalarca teyit etmiştir de, içimizdeki köksüzler, vicdanları esir düşmüş ruhsuzlar hala bunu anlayamamıştır."

YSK'nın aldığı karar  ucube ve mesnetsiz
MHP lideri Devlet Bahçeli, YSK'nın " belediye başkanlığına aday bakanların görevlerinden istifa etmesine gerek yoktur " şeklindeki kararını kabul edilemez bulduğunu söyledi. Bahçeli, "Bu mesnetsiz, ucube ve anormal karar demokrasinin ilke ve esaslarını hiçe saymaktan, çiğnemekten ve dikkate almamaktan başka bir şey değildir " dedi. Bahçeli şöyle devam etti: "Yüksek Seçim Kurulu'nun çok değerli üyeleri bu kararı alırken demokrasinin faziletlerini ve yazılmamış esaslarını hesaba katmışlar mıdır?  Sulama birliklerinde çalışanların dahi istifasına karar veren bu Kurul, kamu gücünün başında bulunan, devlet yönetiminin siyasi sorumluluğunu taşıyan bakanları nasıl ve hangi mantıkla es geçmiştir? Bir yanda kısıtlı kaynaklarla seçime katılan adaylar, diğer yanda devlet gücünü arkasına almış bakanlar bulunacaktır. Bir yanda kıt kanaat seçim çalışmasını sürdürmeye çabalayan adaylar, diğer yanda bürokrasiyi ve bakanlık imkanlarını pervasızca kullanan ve yönlendiren bakanlar yer alacaktır." Bahçeli, "Başbakan Erdoğan demokrasinin zerresini içinde taşıyorsa, siyasi ahlakın kırıntısına sahipse aday olmuş veya olacak bakanların derhal istifasını istemelidir."


Kaynak: YENİÇAĞ GAZETESİ http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr/habergoster.php?haber=91837



Bu haber 558 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,097 µs