En Sıcak Konular

CAN ATAKLI MEYDANLARA İNİYOR

28 Kasım 2013 23:03 tsi
CAN ATAKLI MEYDANLARA İNİYOR Gazeteci Can Ataklı daha önce açıkladığı CHP’den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığını bu kez de halkın katılımıyla tekrarlayacak.

Meydana iniyor!
 
Aday adaylığını resmen açıklayacak

Gazeteci Can Ataklı CHP’den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığını kamuoyuna duyurmak için 30 Kasım Cumartesi günü saat 14.00’de Beşiktaş İskele Meydanı Barbaros Hayrettin Paşa Anıtı önünde halkla buluşuyor
 
Gazeteci Can Ataklı daha önce açıkladığı CHP’den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığını bu kez de halkın katılımıyla tekrarlayacak.

30 Kasım Cumartesi günü Beşiktaş İskele Meydanı Barbaros Hayrettin Paşa Anıtı’nın önünde halka buluşma çağrısı yapan Can Ataklı “Oyunu bozmak için temiz bir eli tut” sloganıyla seçim yarışında yerini alacak.

Siyasetin, dürüst, namuslu, temiz, ahlaklı, vicdanlı, ilkeli ve adaletli eller tarafından yapılması gerektiğini söyleyen Can Ataklı “Siyaset ne yazık ki çok kirletildi. Temiz insanlar siyaseti bir bataklık gibi görüp korkuyor ve siyasete girmekten kaçıyor. Amacım Türkiye’nin temiz insanlarına da cesaret vermek” dedi.
 
AKP İSTANBUL’DA KAYBEDECEK
 
Ataklı İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanlığı için adaylığını koymaya bundan 16 ay önce karar verdiğini belirterek “AKP’nin İstanbul’da kazanamayacağını görüyorum. Pek çok kişi daha önce AKP’ye oy verdiği halde bu seçimde vermek istemiyor, ancak gidecek bir adres de bulamamanın sıkıntısı içinde. Beklediği gönül rahatlığı ile oy verebileceği dürüst ve temiz bir adayın ortaya çıkması” diye konuştu.
 
BİNLERCE KİŞİYLE KONUŞTU
 
Geçen süre içinde İstanbul’da binlerce kişiyle konuştuğunu, fikirlerini aldığını da söyleyen Can Ataklı neden aday olmaya karar verdiğini de şöyle açıkladı; “İnsanlara oyunu tekrar AKP’ye verip vermeyeceklerini soruyorum, vermeyeceklerini ama kime vereceklerini de bilmediklerini söylüyorlar. Benim adaylığımı destekleyip desteklemeyeceklerini sorduğumda ise ‘siz namuslu, dürüst ve samimisiniz, eğer aday olursanız size veririz” diyorlar.
 
TEMİZ HALK CESARETLENDİRDİ 
Halkın bu tepkisinin kendisine cesaret verdiğini söyleyen Can Ataklı “AKP 2002 seçimlerini diğer partilerin kirliliğe, yolsuzluğa, usulsüzlüğe bulaşmaları nedeniyle halkta oluşan tepkiyi din faktörüyle besleyerek kazandı. Halk AKP’ye dindar da olması nedeniyle güvendi ve oy verdi. Ancak geçen süre içinde AKP eleştirdiği eski siyasi partilerden bile fazla kirlendi, yolsuzluğa, usulsüzlüğe bulaştı. Sonuçta ‘Bunlar dindar, ahlaksızlık yapmazlar’ inancı da çöktü. Halk şimdi gerçekten dürüst, samimi, namuslu bir aday arıyor. Ben de halka tertemiz bir el uzatıyorum, eğer bana inanır, güvenirlerse hangi siyasi görüşten olurlarsa olsunlar desteklerini vereceklerdir” dedi.
 
“EN İYİ BELEDİYE BAŞKANI OLURUM” 
Can Ataklı aday gösterilmesi halinde seçimi kazanacağına inandığını da belirterek “İstanbul’un gördüğü en iyi, en başarılı belediye başkanı olurum. Bu konudaki deneyimim de bilgi birikimim de inancım da tam” dedi.

Ataklı Beşiktaş’ta düzenleyeceği toplantı için de şunları söyledi: “Beşiktaş buluşması hiçbir örgüt, parti, dernek, vakıf ya da herhangi bir kuruluşun desteği olmadan, tamamen tertemiz duyguları olan hala açık bir toplandı. Temiz, dürüst, namuslu, ahlaklı, vicdanlı, ilkeli, adaletli siyaset ve siyasetçi isteyen herkese açık bir çağrıda bulunuyor ve Beşiktaş’ta benimle birlikte olmalarını diliyorum. Türkiye’de ilk kez yapılacak bir buluşmanın tüm siyasi partileri temiz siyaset yapmaları, adaylarını dürüst insanlardan seçmeleri konusunda uyaracağını umuyorum. Bu hareketin siyaseti hareketlendireceğini ve tek seçici olan halkın duruma el koyacağına inanıyorum.


Kaynak: GAZETEVATAN http://haber.gazetevatan.com/meydana-iniyor/587855/9/Siyaset



Bu haber 609 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    8,173 µs