En Sıcak Konular

FENERBAHÇE ''AZİZ YILDIRIM'LA DEVAM'' DEDİ

3 Kasım 2013 20:55 tsi
FENERBAHÇE ''AZİZ YILDIRIM'LA DEVAM'' DEDİ Fenerbahçe Kulübü Olağanüstü Genel Kurulu'nda kulübün 2015 yılına kadar başkanı olacak isim belli oldu.

Sonuçlar açıklandı: Başkan...

Fenerbahçe Kulübü Olağanüstü Genel Kurulu'nda kulübün 2015 yılına kadar başkanı olacak isim belli oldu.

SANDIKLAR AÇILDI!

Fenerbahçe Kulübü'nde, Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul'da oy verme işlemi sona erdi. Sonuçlara göre Aziz Yıldırım bir kez daha Fenerbahçe başkanlığına seçildi.

23. sandık: 
Aziz Yıldırım: 108
Mehmet Ali Aydınlar: 45

1. sandık: 
Aziz yıldırım: 322
Mehmet ali Aydınlar: 84

2. Sandık
Aziz Yıldırım: 296
Mehmet Ali Aydınlar: 101

11. Sandık
Aziz Yıldırım: 291
Mehmet Ali Aydınlar: 120

22. Sandık
Aziz Yıldırım: 300
Mehmet Ali Aydınlar: 113

10. Sandık
Aziz Yıldırım: 308
Mehmet Ali Aydınlar: 101

13. Sandık
Aziz Yıldırım: 310
Mehmet Ali Aydınlar: 90

15. Sandık
Aziz Yıldırım: 289
Mehmet Ali Aydınlar: 98

16. Sandık
Aziz Yıldırım: 306
Mehmet Ali Aydınlar: 109

20. Sandık
Aziz Yıldırım: 318
Mehmet Ali Aydınlar: 109

12. Sandık
Aziz Yıldırım: 310
Mehmet Ali Aydınlar: 100

14. Sandık 
Aziz Yıldırım: 316 
Mehmet Ali Aydınlar: 101

Resmi sonuçlara göre:

Aziz Yıldırım:6821
Mehmet Ali Aydınlar:2383

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da saat 10.00'dan itibaren oy verme işlemi başladı ve saat 17:00'ye kadar devam edecek. Aziz Yıldırım ve Mehmet Ali Aydınlar'ın başkanlık yarışına tutuştuğu seçimde üyeler 23 sandıkta oy kullanacak.

KONGREDEN SICAK GELİŞMELER...

Fenerbahçe Olağanüstü Kongresi Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük önemli açıklamalar yaptı. Küçük oy kullanma işleminin 17:00'de biteceğini belirterek, "17:01'de gelen üye oy kullanamaz." dedi.

Küçük açıklamalarına, "Katılımın sekiz bin civarında olacağı söyleniyor ama tahminimce o sayı da geçilebilir" cümleleriyle son verdi.

YAMEN UZUN ÇEKİLDİ

Fenerbahçe Kulübü başkan adayı Yamen Uzun, oy kullanma işlemi devam ederken adaylıktan çekildiğini açıkladı. 

Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen kongrede, genel kurul divan başkanı Vefa Küçük, Yamen Uzun'un divan başkanlığına verdiği dilekçe ile başkan adaylığından çekildiğini açıkladı.



Divan başkanlığına verdiği dilekçeyi okumak için kürsüye gelen Yamen Uzun, karşılıklı sağlıklı iletişim kurulamaması nedeniyle oluşan teknik problemlerden ötürü sandıklarda adaylık isminin konulamadığını belirterek, "Bu nedenle başkan adaylığımı sonlandırma gereği duydum. Bana oy verme niyetinde olan herkesten özür diliyorum" dedi. 

Oy verme işleminden 1,5 saat sonra başkanlık oy pusulalarını salona getiren Yamen Uzun'un pusulaları, sandıklara dağıtıldıktan yaklaşık 20 dakika sonra diğer aday Mehmet Ali Aydınlar'ın oy pusulasıyla aynı renkte olduğu için kaldırılmıştı.


AYDINLAR AİLESİYLE GELDİ

Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen seçim için salona gelen Aydınlar, kongre üyeleriyle kısa konuşmalar yaptıktan sonra, oy vereceği 3 numaralı sandığın sırasına geçti. Sandık sırasında eşi Seher ve kızı Zeynep hanımlarla yaklaşık 20 dakika bekleyen Aydınlar, oyunu kullandıktan sonra da bir süre salonda kongre üyeleriyle sohbet etti. 

Aydınlar kongreyle ilgili yaptığı açıklamada, bugünün Fenerbahçe için tarihi bir gün olduğunu vurgulayarak, "Biz üzerimize düşeni yaptık. İyi hazırlandık, iyi çalıştık. Belki de Fenerbahçe tarihinin en iyi yönetim kurulu listesini kongre üyelerine takdim ettik. Bundan sonra karar değerli kongre üyelerinin. İnşallah Fenerbahçe için, Türk sporu için hayırlı olur. Kazanan Fenerbahçe olsun" ifadelerini kullandı.

Başkan adaylarından Mehmet Ali Aydınlar da salona saat 11:00'e doğru gelerek oyunu kullandı.

Aziz Yıldırım sabah saat 10:30 sularında geldiği salona geldi. Kongre salonuna Aydınlar'dan önce gelen mevcut başkan ve yeni dönem için başkan adayı Aziz Yıldırım, sandıkları dolaşarak görevlilerle sohbet etti ve kongre salonunda incelemelerde bulundu.

Oy verme işlemi, Kongre Divan Başkanı Vefa Küçük'ün anonsunun ardından başlarken, üyeler bir anda adeta sandıklara hücum etti. Sandıkların önünde uzun kuyruklar oluştu.

İŞTE UZUN'UN ADAYLIK SÜRECİNDE YAŞANANLAR

Başkan adayı Yamen Uzun, sadece başkanlık için yarıştığı kongrede seçime saat 11.30'dan itibaren katıldı.

Yönetim kurulu aday listesi oluşturmayan Uzun, oy verme işlemi başladıktan 1,5 saat sonra başkanlık oy pusulalarını salona getirildi ve pusulalar sandıklara dağıtıldı. 

Uzun'un başkanlık oy pusulaları sandıklara dağıtıldıktan yaklaşık 20 dakika sonra yapılan anonsta, pusula renginin (beyaz), Aydınlar'ın pusulalarıyla aynı renk olduğu için sandıklardan kaldırıldığı açıklandı. Yeni pusula getirmesi halinde Uzun'un yeniden seçime katılacağı duyuruldu. 

İŞTE ADAYLARIN LİSTELERİ

Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağanüstü genel kurulunda başkan adaylarının yönetim kurulu aday listeleri belli oldu.

Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde bir önceki dönemden 6 değişik isim bulunuyor. Talat Yılmaz, Semih Özsoy, Hüseyin Ersan Topbaş, Yasemin Merçil ve Ahmet Ketenci ile daha önce görevlerinden ayrılan Alaeddin (Ali) Yıldırım'ın yerine, Mahmut Uslu, Ahmet Özokur, Erhan Türkoğlu, Mehmet Selim Kosif, Metin Doğan ve Selim Sapan yer aldı. 

Yıldırım'ın yönetim kurulu aday listesi şöyle: 

Başkan: Aziz Yıldırım 

Asil Üyeler: Abdullah Kiğılı, Mithat Yenigün, Mahmut Nedim Uslu, Nihat Özbağı, Ahmet Özokur, İlhan Yüksel Ekşioğlu, Ender Alkaya, Ahmet Tahir Perek, Ömer Temelli, İsfendiyar Zülfikari, Deniz Tolga Aytöre, Mehmet Şekip Mosturoğlu, Turhan Şahin, Erhan Türkoğlu 

Yedek Üyeler: Ünal Uzun, Hakan Dinçay, Mehmet Selim Kosif, Mustafa Serdar Erkan, Yalçın Haker, Metin Doğan, Selim Sapan 

Mehmet Ali Aydınlar'ın listesi 

Başkan adayı Mehmet Ali Aydınlar'ın yönetim kurulu aday listesi şu isimlerden oluştu: 

Başkan: Mehmet Ali Aydınlar 

Asil Üyeler: Hamdi Akın, Nezih Barut, Dursun Ekşioğlu, Şaban Erdikler, Necdet Ersoy, Faik İçmeli, Engin Keçeli, Selim Koray, Metin Şen, Recep Tanrıverdi, Cem Topçuoğlu, Mehmet Torun, Nuri Tuna, Tankut Turnaoğlu 

Yedek Üyeler: Mehmet Okay, Nejat Taşdemir, Erkan Güral, Esra Kazancıbaşı Öztekin, Selim Ergüder, Hasan Tanyeli, Ekrem Eray Arda 

BAŞBAKAN'IN OĞLU DA OYUNU KULLANDI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, Fenerbahçe'nin Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu için Ülker Sports Arena'ya geldi. Bilal Erdoğan sandık başına geçerek oyunu kullandı ve hayırlı olması temennisinde bulundu.

AYDINLAR İLE YILDIRIM BİR ARADA


Kongrede tarihi bir an yaşandı. Seçimli Genel Kurul öncesinde birbirlerini sert ifadelerle eleştiren 2 başkan adayı bir araya geldi. Sandıkların kapanmasına kısa bir süre kala Aziz Yıldırım ve Mehmet Ali Aydınlar tokalaşarak basın mensuplarına poz verdi.


Kaynak: GAZETEVATAN http://spor.gazetevatan.com/haber/fenerbahcede-secim-gunu/580814/5


Bu haber 594 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,241 µs