En Sıcak Konular

BAHÇELİ: ''VATAN ELDEN GİDİYOR FARKINDA MISINIZ''

25 Ağustos 2013 12:26 tsi
BAHÇELİ: ''VATAN ELDEN GİDİYOR FARKINDA MISINIZ'' Temalı 9 mitingin 5.’si olan “Türkçe”yi Konya’da yapan MHP lideri Devlet Bahçeli, coşkulu kalabalık nezdinde milletin dikkatini Türkiye’nin sürüklendiği uçuruma çekti!

Vatan elden gidiyor farkında mısınız!

Temalı 9 mitingin 5.’si olan  “Türkçe”yi Konya’da yapan MHP lideri Devlet Bahçeli, coşkulu kalabalık nezdinde milletin dikkatini Türkiye’nin sürüklendiği uçuruma çekti!
 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisince  ‘Milli Değerleri Koru ve Yaşat’ temalı açık hava toplantıları kapsamında düzenlenen Konya’daki ‘Türkçe Mitingi’ne katıldı. Bahçeli burada yaptığı konuşmada, “Türkçe kaderimizdir, kavlimizdir, böyle kalacaktır, kutsalımızdır. Böyle olmayı sürdürecektir. Türkçe izzeti nefsimizdir. Bilinsin ki ümitlerimizin çeşmesi Türkçe’dir. Gök kubbemizden eksik olmayacak ses de Türkçe’dir. Türkçe susarsa Türklük susacaktır. Türkçe zayıflarsa Türk ve İslam alemi tamiri imkansız ziyanlarla yüz yüze kalacaktır. Buna da müsaade etmemiz mümkün değildir” dedi.
 

Hükümet çıldırdı
Bahçeli, “Türk milletinin egemenlik haklarını hazmedemeyenler Türkçe başta olmak üzere milli ve manevi eğerlerimize saldırıyor” dedi. Bahçeli sözlerini şöyle sürdürdü: “Kavga çıkarmak için fırsat kollayanlar faal haldedir. Milliyetçiliğe hakaret popülerdir. Ne kadar köksüz varsa bir aradadır. Türkiyemiz vahim bir halde iç yaralayıcı bir durumdadır. AKP hükümeti Türkiye’yi mahvetmiştir. Başbakan Erdoğan Türk milletini 36 parçaya ayırmak için çırpınmaktadır. AKP, PKK ile işbirliği halindedir. AKP düşman ile aynı pisliğe girmiş, aynı çamura bulanmıştır.  Hükümet çıldırmış, aklını oynatmıştır. İmralı canisi stratejik ortak mertebesine çıkarılmıştır. Bir dediği iki edilmeyen azılı bir terörist karşımızdadır. Bu durum AKP için yüz karasıdır, asla peşini bırakmayacak günahtır. PKK ile yürütülen pazarlıkları doğru, ahlaki ve insani buluyor musunuz? İmralı canisinin serbest kalmasını, PKK’nın dağdan inip siyasete dahil olmasını Allah için söyleyin meşru ve makul görüyor musunuz? AKP’ye oy veren muhterem kardeşlerim alenileşmiş kepazeliklere nasıl reva göstereceklerdir:” MHP lideri,  “AKP’ye bir nedenden destek vermiş kardeşlerim, sizleri anlıyorum. Ancak vatan elden gidiyor. Farkında mısın? PKK doymak bilmeyen iştahıyla Türkiye’yi  istiyor. Fark ediyor musunuz? PKK tehdit ediyor, hakaretleri sıralıyor. AKP’nin felç halini, tencere tava havasına dalmasını olağan karşılıyor musunuz?” diye konuştu. 
 

PKK Kürtlerin savunucusu değil
Devlet Bahçeli, “PKK ulu orta militan kadrosunu tahkime derken, dağa çıkışların son yılların en kabarık rakamına fırlamışken terörün sonlandığını söylemek alçaklık değilse milletimizle alay etmek değil midir?” dedi. Devlet bahçeli,  “Ayrılmaya bölünmeye karşı duran Kürt kökenli kardeşlerimi canavarların eline bırakmak insanlığın neresinde yazılmaktadır? Kürt kökenli kardeşlerim merak etmesin, ne PKK, ne BDP, ne de AKP kendilerini Türk milletinin eşit mensubu, onurlu mensubu olmaktan alıkoyamayacak. PKK asla Kürt kökenli kardeşlerimin savunucusu değildir. Gencecik vatan evlatlarına kurşun yağdıranlar olsa olsa iblisin yer yüzü temsilcisi olacaktır. Türkiye’nin bölünmesine sessiz kalacak mısınız? AKP, BDP ve PKK dayanışmasına, zehirli ittifakına fırsat verecek misiniz? Milli iradeyi çarçur eden bölücü katilleri baş üstünde tutan BOP Eşbaşkanı’nı bağışlayacak mısınız?” ifadelerini kullandı.
 

Türkiye’deki Esmalara ağlamadı
Dış politika konusuna da değinen Bahçeli şöyle devam etti: “Bu ülkede birkaç gün önce kimyasal silah kullanılması caniliğin daniskası olarak hafızalara kazındı. Uluslararası toplum sarin gazi ile katledilmesine gözü kapalı durmamalıdır. Kimyasal silah kullanımını kınıyor, kim yaptıysa bunun cezasız kalmamasını beyan ediyorum. Mısır’da askeri darbe Nil’i kana buladı. 3 Temmuz’dan firavun geceli gündüzlü insan canına kıymaktadır. Bu olanlarda Mursi’nin de parmağı vardır. Mursi de Mısır’ın bu hale gelmesinde pay sahibidir. Taraflarına aklıselimi tavsiye etmesi gerekirdi. Rabia işareti Başbakan’ın yeni hobisi olmuştur. 4 yaparak kendini aklamanın hevesindedir. Sanki İhvan’ın Türkiye temsilciliği gibi çalışmakta, yas genelgeleri yayınlamaktadır. Sayın Başbakan Kerkük’te kan dökülüyor. Haberin var mı? Mısır’da Esma’ya ağlayabilirsin. Ama Türkiye’de Esma’lar ölürken hiç bu kadar duygulandın mı? Darbeci Sisi’yi Türkiye’de ağırlarken aklın neredeydi. Mübarek ile kucaklaşırken şuurun açık mıydı? Kaddafi öldürülmeden önce elinden İnsan Hakları ödülü alırken kendinde miydin? Esad’a kardeşim derken hiç bu günleri düşündün mü? Mısır’daki darbeyi alkışlayan Suud hanedanıyla güzel günlerin olduğunda bunların kesintiye uğrayacağını hesap ettin mi?” 
 

ABD’ye pıstı
Bahçeli,  “Bugün de ABD’ye pısmış, sinmiş vaziyettedir. İsrail’in Mısır’daki darbenin arkasında olduğunu söyleyen Başbakan’ı ne hikmetse ABD kınamıştır Ancak Başbakan reste ve azarlamaya karşı alttan almaktadır. Bu şahıs herkese laf yetiştirirken ABD’nin darbeyi onaylayan tutumuna nereye kadar durgun, suskun ve ezik halde kalacaktır Başbakan’ın bir açığı mı vardır? Rehin mi alınmıştır” dedi.. Bahçeli şöyle devam etti: “Dönemin ABD Dışişleri Bakanı’nın 7 ağustos 2003’ye Fas’tan Basra Körfezi’ne kadar 22 ülkenin rejim ve sınırlarının değişeceğini ima eden makalesiyle ilgili verdiği söz mü vardır? 4 Mart 2006’da Bayrampaşa AKP İlçe Kongresi’nde BOP’un eşbaşkanı olduğunu itiraf eden Başbakan’dır. 13 Ocak 2009’da Meclis grup toplantısında BOP’un ölü doğduğunu da söyleyen aynı kişidir. Müslümanı Müslümana kırdıran BOP’un komplosudur. Esma’yı vuranlarla cinayet sofrasına oturan sensin.”


Kaynak: YENİÇAĞ GAZETESİ http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr/habergoster.php?haber=88076


Bu haber 613 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,385 µs