En Sıcak Konular

AMERİKANCI İSLAMIN UŞAKLARI

10 Mayıs 2013 22:57 tsi
AMERİKANCI İSLAMIN UŞAKLARI Bugün, Suriye’ye karşı yürütülen Haçlı savaşının en büyük destekçisi de bunlardır.

Amerikancı İslamın uşakları

Yusuf El Kardavi, Türkiye Müslümanları tarafından büyük bir alim olarak kabul edilir. Kitapları peynir ekmek gibi okunur. İmam Hatip Lisesi’nde okuyan öğrencilere bu kitaplar, hocaları tarafından hararetle tavsiye edilir.
Kardavi, Suriye rejiminin devrilmesi, Esad’ın gitmesi için Amerika’nın tezlerine uygun şekilde fetvalar vermekten kaçınmaz. Geçtiğimiz hafta verdiği vaazda “Esad’ı destekleyen çocukların dahi öldürülmesinin dinen caiz olduğunu” söyledi.
Bu yazıyı kaleme alırken Kardavi, yanındaki heyetle Gazze’ye ziyarete gitmiş ve Gazze’de yaptığı konuşmada “Arap Baharı’nın meydana getirdiği rüzgârla bu ziyareti yaptığını söylemişti.”
El Kardavi, Amerika’nın kontrolünde yayın yapan El Cezire’nin müdavim konuğudur. Son yıllarda daha da palazlanmasını CIA’nın Ortadoğu şebekesi olan El Cezire’ye borçludur.
Türkiye’deki “sakallı-cübbeli din cahillerinin” put gibi taptıkları ve hiçbir söz ve eylemini eleştirmedikleri bu adam, geçtiğimiz Cuma günü Katar’da verdiği vaazda “Amerika’ya büyük övgülerde bulundu.”
Kardavi “Amerika’nın şu ana kadar Suriye’de yaptıklarına teşekkür ediyorum” dedi ve şöyle ilave etti:
“Amerika, tıpkı Libya’da olduğu gibi Suriye’de de dik durmalı. Şu ana kadar isyancılara 60 milyon dolar değerinde fazla öldürücü olamayan silahlar gönderdi. Fakat bu yardım az. Daha çok göndermesini istiyoruz. Amerika’nın Suriye’deki isyancıların Esad’ı devirdikten sonra İsrail’e giderler korkusunu bırakması lazım.”
“Büyük âlim!” El Kardavi, sakalı ve cübbesiyle cami kürsüsünde Amerika’ya teşekkür ediyor, daha öldürücü silahlar göndermesini istiyor ve isyancıların İsrail’le de savaşacağı korkusunu bırakmasını istiyor ve hatta bu konuda “cami kürsüsünden adeta garanti veriyor.”
Ve Türkiye’nin saf Müslümanları bu “iliklerine kadar Amerikancı şeyh bozuntusunu” büyük aşkla destekliyor.
Ve tabii taşlar da yerli yerine oturuyor.
Haçlıların İslam dünyasını kana bulamak için giriştiği Arap Baharı operasyonuna başlamadan önce “din adamı operasyonunu” başlattığı, Mısır’da, Katar’da, Suudi Arabistan’da ve Türkiye’de pek çok hoca, şeyh, ilahiyatçı takımını satın aldığı, İslamcı geçinen medyada pek çok “namazlı-niyazlı” sahtekârı yemlediği, bunlardan “Suriye ile savaş caizdir” fetvaları aldığı, hatta bazılarının yatağına ithal kadınlar sokarak Beyaz Saray İslam’ının bir devşirmesi olarak kullanmak üzere her türlü operasyonu yaptığı anlaşılıyor.
Muhammedî İslam yerine, Amerikan İslam’ının kulu ve kölesi olan bu hocalar, ellerindeki Kuran-ı Kerim’le, dillerindeki hadislerle yaşadıkları bölgelerde ve ülkelerde sadece ve sadece Amerika’nın küresel menfaatleri için çalışırlar.
Bugün, Suriye’ye karşı yürütülen Haçlı savaşının en büyük destekçisi de bunlardır.
Bugün ağızlarından salyalar akarak “daha çok Müslüman’ın ölmesinden, daha çok Müslüman’ın boğazının kesilmesinden, Esad’ı destekledi diye daha çok çocuğun katledilmesinden, Amerika’ya daha çok teşekkür edilmesinden sorumlu olanlar bunlardır. Amerika’nın daha öldürücü silahlarının Suriye’ye gelmesi için minberlerden hutbe okuyanlar” bunlardır.
Bunlar İslam ümmeti için en büyük fitne ve tehlikedir.
Zira bunların bütün derdi İslam’a değil, Haçlıya hizmettir.
Tabi bunların peşinden sürü halinde giden kitlelerin de… 

Muharrem Bayraktar - Yeni Mesaj

 

Kaynak: YENİ MESAJ GAZETESİ http://www.yenimesaj.com.tr/?artikel,12005710/amerikanci-islamin-usaklari/muharrem-bayraktar


Bu haber 590 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    7,191 µs