En Sıcak Konular

ARINÇ: ''CEHENNEMİN DİBİNE GİTSİNLER''

9 Mayıs 2013 22:12 tsi
ARINÇ: ''CEHENNEMİN DİBİNE GİTSİNLER'' Bülent Arınç, terör örgütünün ülkeden çekilmesine yönelik “ 'Niye gidiyorsunuz? Daha karpuz kesecektik' deme imkanımız mı var? Cehennemin dibine gitsinler. Gidiyorlarsa bizim buna sevinmemiz gerekmez mi?” dedi.

'Cehennemin dibine gitsinler'

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, terör örgütünün ülkeden çekilmesine yönelik " 'Niye gidiyorsunuz? Daha karpuz kesecektik' deme imkanımız mı var? Cehennemin dibine gitsinler. Gidiyorlarsa bizim buna sevinmemiz gerekmez mi?" dedi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Koç Üniversitesi'nin Ekonomi Politik Kulubü tarafından düzenlenen programa katıldı. Programa Arınç'ın yanı sıra Koç Üniversitesi Rektörü Umran İnan ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Programda öğrencilerin sorularını yanıtlayan Arınç, PKK'nın çekilmesine ilişkin şunları söyledi: "Her yerde bu huzurdan dolayı sevinç meydana çıktıysa bizim de bundan sevinmemiz lazım. Kötü bir şey yapmıyoruz ki. Yine güvenlik güçlerimiz işlerinin başında. Yine eylem yapmaya kalkarlarsa, önce önlemeyi sonra da hesabını sormayı kendilerine bir vazife biliyorlar. Ama eylem yapmadıkları için onlara kızacak halimiz mi var? 'Niye gidiyorsunuz? Daha karpuz kesecektik.' deme imkanımız mı var? Cehennemin dibine gitsinler. Gidiyorlarsa bizim buna sevinmemiz gerekmez mi?" ifadelerini kullandı.

Örgütün silah bırakıp gitmesinin çok önemli olduğunu belirten Arınç, "Türkiye'deki silahlı unsurları yurt dışına gidecek. Şimdi o süreç başladı veya başlayacak. Bana her gün sorulduğu için ben bu konuda kapalı konuşmayı tercih ediyorum. Bir sürecin sonlanması bizim için önemlidir. Çok nazik bir işin içerisindeyiz. Nerede kopacağını bilemediğimiz bir noktadayız. Ama iyi niyetle yol çıktık. Örgütün silah bırakması ve buradan gitmesi bizim için önemlidir." şeklinde konuştu.

Kaynak: GAZETEVATAN http://haber.gazetevatan.com/cehennemin-dibine-gitsinler/536823/1/gundem


Bu haber 572 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,332 µs