En Sıcak Konular

TÜRK'ÜN İSTİKLALCİ İRADESİNİ BEYAN ZAMANI

5 Mayıs 2013 12:00 tsi
TÜRK'ÜN İSTİKLALCİ İRADESİNİ BEYAN ZAMANI Batı emperyalizminin eski zamanlarda, dışardan ve doğrudan doğruya; son zamanlarda ise içerdeki işbirlikçileri, temsilcileri vasıtasıyla dolaylı olarak devam eden Türk milletini mankurtlaştırma çalışmaları yeni bir boyut kazandı.

Türkün istiklalci iradesini beyan zamanı

Batı emperyalizminin eski zamanlarda, dışardan ve doğrudan doğruya; son zamanlarda ise içerdeki işbirlikçileri, temsilcileri vasıtasıyla dolaylı olarak devam eden Türk milletini mankurtlaştırma çalışmaları yeni bir boyut kazandı. Eskiden haricî bedhah ve dahilî bedhah ittifakı, Türk’ü yine insan kabul ederek, sadece dinî ve millî kimliğine mensubiyet şuurundan uzaklaştırma amacındaydı. Bundan öteye fazla gidemiyorlardı. Şimdilerde ise bunun yeterli olmadığını gördüler ve daha ileri demokrat bir proje uygulamaya başladılar. O da Türk’ü iradesini elinden alıp insanlığından çıkararak hayvanlaştırmak. Yani bütün insanî hassasiyetlerini ve hususiyetlerini yok ederek, salt bir hayvan derekesine düşürmek. Bu ileri demokrat projenin en temel zeminini de Türk’ün istiklâlci iradesini elinden almak hedefi oluşturuyor. 
İrade, özgürce düşünmektir, tercih etmektir, seçmektir, eleştirmektir, sahip çıkmaktır, karar vermektir, karar almak ve uygulamaktır. İrade, özgün fikir ve yaklaşımlar önermektir. İrade, şahsiyet beyanıdır. İrade, kendi olmak, kendi kalmaktır. İrade, Türk’ün hem ferdî, hem millî hayatına kendi özgün şahsiyetinin mührünü vurmasıdır. İnsanı insan yapan irade sahibi olması, irade beyan etmesidir. 
Hayvan ise irade sahibi değildir. Hayvan, kendisi için başkaları tarafından belirlenen çerçevede otlamaktan başka bir şey yapamaz. Hayvanlık, kendisi için belirlenen sınırlara mahkûmiyeti kabullenmektir. Hayvan, istemez, isteyemez, isteme özelliği yoktur, kendisine verilenle yetinmek zorundadır. Hayvan, kendisi için öngörülen şart ve imkânları sorgulama yetisine sahip değildir, kaderine mahkûm olur. Hayvan, her türlü şarta uyum sağlayarak, salt biyolojik anlamda hayatta kalma derdindedir, başkaca ruhanî, manevî, kültürel, sanatsal, ilahî, millî bir amacı yoktur. Hayvan, kendisine verilen samanın miktarını, kalitesini, helalliğini haramlığını, hukukîliğini sorgulama iradesine sahip değildir. Hayvan, düşünce üreten, özgün fikirlerini hayata geçirme beceri ve yeteneğine sahip olan bir yaratık değildir. Hayvan, kabullenen, boyun eğen, razı olan, salt yönetilmeyi içselleştiren, yönlendirilen, güdülen, iradesiz bir varlıktır. Hayvan, hiçbir irade ortaya koymadan, tamamen başkalarının iradesi altında yaşamayı bir hayat tarzı haline getiren zavallı, ezik, sinik, silik bir yaratıktır. İnsan ise iradesi kötürümleştirilip iğdiş edilerek güdülemez, sürüleştirilemez. Özellikle de Müslümanı insan yapan ve en temel ilkesi olan, “lâ ilâhe illallah Muhammedün Resulullah” inancına tam sadakatidir. Müslüman, lâ ilahe diyerek irade beyan eder. Yani beşerî nitelikte, insan ürünü olan, maddi özelliğe sahip, fani olan hiç bir değeri, kişi ve kurumu tanrı olarak kabul etmiyorum, diyerek insan olur. Tanrı olmaya layık sadece ve sadece İslam’ın tanımladığı Allah’ı kabul ediyorum, son peygamber olarak da sadece ve sadece Hz. Muhammed’i kabul ediyorum, diyerek şahsiyetli ve özgür bir insan olur. Diğer peygamberlere peygamber olarak inanıyorum ama, getirdikleri sahih vahyin asliyetinin insan eliyle ortadan kaldırıldığına ve bu yüzden son hak peygamber olarak Hz. Muhammed’in geldiğine inanıyorum der. Lâilahe illlah diyen Müslüman özgürlüğünü, şahsiyetini, şerefini, varlığını ilan ediyor demektir. Lâilahe illallah diyen Müslüman komünizme, kapitalizme, liberalizme, egzistansiyalizme, hümanizme, şuna buna bütün beşerî nitelikteki felsefe ve ideoloji sistemlerine, paraya, makama, şöhrete, ona buna, tanrılaştırılan bütün maddî, dünyevî, beşerî ve fanî değerlere tanrılık vasfı vermeyerek özgür olur. Müslüman, sadece Allah’ı tanrı kabul ederek özgürlüğünü ilan ediyor ve böylece gerçek bir insan olduğunu beyan ediyor demektir. 
Müslüman Türk milleti, son yıllarda Amerika, Avrupa, İsrail üçlüsünden oluşan yapının ruhu olan Haçlı–Siyon odakların; özellikle Türkiye içinden ayarlanmış İslamcı görünümlü sinsi acenta kişi ve kurumlar eliyle ve ayrıca liberal adı altında toplanan bütün şer mihrakları eliyle şahsiyeti, iradesi elinden alınarak sürüleştirilmeye çalışılıyor. Amaçları, Türk’ü irade beyan edemeyen bir varlığa dönüştürmektir. Bu proje son yıllarda hız kazanmıştır. Müslüman Türk milleti, dabbetü’l arz gibi hortlayan liberislamcı güruhun ikna turlarıyla iradesi elinden alınıp Apos tanrısının yeni Türkiye inşa sürecine teslim olmaları telkin ediliyor, bu teslimiyet zilletinin bizim için yegâne hayatta kalma zemini olduğu propagandalarıyla uyuşturulmak isteniyor. Fakat Müslüman Türk milleti, televizyonuyla, gazetesiyle, bizzat köyümüze, mahallemize gelip masamıza oturarak kılcal damarlarımıza kadar giren, zihinlerimizi, ruhumuzu, beynimizi, bilincimizi işgal ve istila eden bu liberislamcı dabbetü’l–arzı istiklâlci iradesine sahip çıkarak silkip atacaktır. 
Biz Müslüman Türk milleti olarak ferdî, dinî ve felsefî anlamda İslam imanımızı tahkim ederek, sağlamlaştırarak, iyice içselleştirerek ruh ve kalp özgürlüğümüzü gerçekleştireceğiz. Aynı zamanda millî anlamda her türlü maddi ve manevî değerlerimizi emperyalizmin pençesinden kurtararak millî kimliğimizi, vatanımızı, devletimizi, siyasi irademizi, tarihsel değerlerimizi, bayrağımızı özgürleştirerek insan olduğumuzu, insan kalacağımızı beyan edeceğiz. Hiçbir zaman iradesiz bir varlık olmayacağımızı beyan edeceğiz. Bağımsız Müslüman Türk irademizin üzeri küllenerek sönmeye maruz bırakılmasına asla razı olmayacağımızı beyan edeceğiz. Müslüman Türk milletinin insanî ve millî irade beyanı, Haçlı–Siyon şebekelerin içerden ayarladıkları İslamcı görünümlü cemaat, tarikat, şu bu şeflerinin, liberal çetelerin Müslüman Türk ahali üzerinde kurdukları küflü tasallut zilletine son verecek en önemli mızrak olacaktır. Bağımsız ferdî ve millî irade beyanımız, üzerimize örtülen kara bulutları dağıtacak, simsiyah örtüyü yırtıp atacak yegâne nefesimiz olacaktır.  

Prof. Dr. Nurullah Çetin - Yeni Mesaj 

Kaynak: YENİ MESAJ GAZETESİ http://www.yenimesaj.com.tr/?artikel,12005635/turkun-istiklalci-iradesini-beyan-zamani/prof-dr-nurullah-cetin





Bu haber 627 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,312 µs