En Sıcak Konular

ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI'NDAN ERDOĞAN'A TEPKİ

3 Nisan 2013 23:15 tsi
ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI'NDAN ERDOĞAN'A TEPKİ ÜLKÜ Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Başbakan Erdoğan'ın grup konuşmasında üniversitede bölücülerin çıkardığı olayların sorumlusu olarak ülkücüleri göstermesine tepki gösterdi.

ASIL HAİN KİMDİR?

ÜLKÜ Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Başbakan Erdoğan'ın grup konuşmasında üniversitede bölücülerin çıkardığı olayların sorumlusu olarak ülkücüleri göstermesine tepki gösterdi. Kılavuz, "Ülkeyi bölünmenin eşiğine getiren, bir teröristi serbest bırakmak için bunca çaba harcayan, devletin mahkemesini teröristlerin ayağına götüren Başbakana soruyoruz: Asıl hain kimdir?" diye sordu.
 
KILAVUZ, "Erdoğan, devletin güvenlik güçlerini, hakimlerini, savcılarını PKK saldırılarına göz yummaya teşvik ederseniz bu ülkeyi kim koruyacak? Böyle bir adaletsizlik karşısında vicdanlı Türk gençlerin sessiz kalmalarını nasıl beklersiniz? Eğer Erciyes'te, Muğla'da ve Türkiye'nin her yerinde milli hassasiyetimize karşı silahlı, satırlı, sopalı saldırılar baş gösterdiyse, bunun sorumlusu sizsiniz" dedi.
 
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Başbakan Erdoğan'ın 2 Nisan 2013 tarihinde partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada üniversitelerde karşıt görüşlü öğrencilerin arasında çatışmalar yaşandığını dile getirerek bunun sorumluluğunu Ülkücü gençliğin üzerine atmaya çabalarına sert tepki gösterdi.
 
Erdoğan'ın bu halinin toplumda kendisine ve politikalarına karşı yükselen tepkiyi hafifletmek için art niyetli bir biçimde kutuplaşma, gerginlik ve düşmanlık yaratma çabasından ibaret olduğunu belirten Kılavuz, konuyla ilgili yaptığı basın açıklamasında şunları kaydetti:
 
"Ülkeyi bölünmenin eşiğine getiren, bir teröristi serbest bırakmak için bunca çaba harcayan, devletin mahkemesini teröristlerin ayağına götüren Başbakana soruyoruz: Asıl hain kimdir?
 
SORUMLUSU BAŞBAKAN
Sayın Erdoğan, devletin güvenlik güçlerini, hakimlerini, savcılarını PKK saldırılarına göz yummaya teşvik ederseniz bu ülkeyi kim koruyacak? Böyle bir adaletsizlik karşısında vicdanlı Türk gençlerin sessiz kalmalarını nasıl beklersiniz? Eğer Erciyes'te, Muğla'da ve Türkiye'nin her yerinde milli hassasiyetimize karşı silahlı, satırlı, sopalı saldırılar baş gösterdiyse, bunun sorumlusu sizsiniz.
 
Erciyes Üniversitesi'nde yaşananları karşıt görüşlü öğrencilerin kavgası olarak yansıtmaya çalışmak, iktidar eliyle teröriste verilen primin en açık göstergesidir. PKK'lılar haftalardır milli şuur taşıyan öğrencileri kışkırtmak için Türklüğü hedef alan sloganlar atmakta, terör örgütü propagandası yapmaktadır. Üniversite içerisinde huzur ve güvenlik duygusu ortadan kalkmıştır.
 
BAŞBAKAN NEDEN SUSUYOR
AKP hükümete geldiğinde üniversitelerdeki çatışmalardan bahsedilmiyordu. Bugün ise öğrencilerin saldırıya maruz kalmadığı gün yoktur. Eğer Başbakan üniversite olaylarını grup toplantılarında dile getirecekse, iktidarları döneminde ülkemizin yalnızca Erciyes ve Muğla değil muhtelif Üniversitelerinde Başbakan'ın tabiriyle " karşıt görüşlü " olarak tanımlanan ne kadar hadise adli veya idari vakıa kayıtlarında yer bulmuştur. Bize göre Millet sevdalısı Milliyetçi öğrencilere yönelik olarak " ihanet süreciyle " orantılı şekilde artan saldırılar karşısında yetkililer Milliyetçi-Ülkücü öğrencileri coplatmak dışında hangi tedbirler almıştır? Vicdan ve ahlak sahibi olması beklenen sorumluluk bunları kamuoyuyla paylaşmayı gerektirmektedir.
 
SİZ NE İŞ YAPARSINIZ
Birbiri ardına terör örgütünün üniversite uzantıları bayrağa, okullara ve milletin evlatlarına saldırırken Başbakan neden susmaktadır? Bu ülkede Başbakan, İçişleri Bakanı, Gençlik ve Spor Bakanı ne iş yapar, hangi gayeyle o makamları işgal etmektedir?
 
Biz bugüne kadar söz konusu millet ve devletin bekası olduğunda hiçbir zaman susmadık ve bundan sonra da susmayacağız. Başbakan'ın sessiz kalmamız yönündeki telkinleri bizim nazarımızda ihaneti meşrulaştırma çabasından öte değildir. Bu yüzden de hiç bir hükmü yoktur."


Kaynak: ORTADOĞU GAZETESİ http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?haber=asil-hain-kimdir&id=28168


Bu haber 634 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,628 µs