En Sıcak Konular

HÜSEYİN ÇELİK'TEN BAHÇELİ HAKKINDA YAKIŞIKSIZ İFADELER

28 Mart 2013 21:20 tsi
HÜSEYİN ÇELİK'TEN BAHÇELİ HAKKINDA YAKIŞIKSIZ İFADELER AKP Sözcüsü Hüseyin Çelik, katıldığı bir televizyon programında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında küçümseyici tavırda çok tartışılacak bir söylemde bulundu.

Densizlik!

(MİLLİ GAZETE -ÖZEL HABER)

Hüseyin Çelik, geçtiğimiz Ekim ayında TRT Haber kanalında katıldığı bir programda Millî Gazete ve Saadet Partisi hakkında ciddiyetsiz ifadeler kullanmıştı.Bu ifadelerine binaen kendisine hakettiği üslupta manşetimizden cevap verdiğimiz AKP Sözcüsü Hüseyin Çelik, dün de katıldığı bir televizyon programında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında aynı küçümseyici tavırda çok tartışılacak bir söylemde bulundu.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'in, katıldığı bir televizyon programında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında kullandığı yakışıksız ifadeler,  günün en çok tartışılan konusu  oldu.
Hüseyin Çelik, 'İmralı sürecine'  sert bir muhalefetle karşı çıkan MHP'nin tavrını eleştirdiği söyleminde, hiç evlenmeyen  ve  çocuk sahibi olmayan  Devlet Bahçeli hakkında, "Bahçeli'nin evlâdı yoktur. Bu yüzden evlat acısını bilemez."  cümlelerini kullandı. Özel hayat üzerinden yapılan bu siyaset  anlayışının, siyaset  etiğinin neresinde yazdığı ise Çelik'in cevaplaması gereken bir soru olarak ortada duruyor .
Geçtiğimiz Ekim ayında TRT Haber kanalında katıldığı bir programda Millî Gazete ve Saadet Partisi hakkında aynı üslupta ciddiyetsiz ifadeler kullanan AKP Sözcüsü Hüseyin Çelik'e  hakettiği üslupta manşetimizden cevap vermiştik.

CANLI YAYINDA SÖYLENECEK SÖZ MÜ?
Uzun yıllar Milli Eğitim Bakanlığı görevini yürüten AKP Genel Başkan yardımcısı Hüseyin Çelik, CNN TÜRK'te yayınlanan gazeteci Enver Aysever'in sunduğu  Aykırı Sorular programına konuk oldu. Programda gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Çelik kendisine yöneltilen, İmralı sürecine yönelik bir soruya verdiği cevap duyanları hayrete düşürdü.
Bilindiği üzere MHP lideri Bahçeli, geçtiğimiz Pazar günü yapılan Bursa mitinginde kendisine yönelik  atılan 'vur de vuralım öl de ölelim' sloganlanına 'Merak etmeyin onun da zamanı gelecek' cevabını vermişti. Bahçeli'nin bu sözleri  konusunda ne düşündüğü sorulan AKP'li Hüseyin Çelik, "Bahçeli'nin evladı yoktur, evlat acısını bilemez." dedi.  Çelik, Bahçeli'ye yönelik, çok ağır ve toplumun gözü önünde yer alan bir siyasetçinin nazaketine asla  yakışmayan ithamlarda bulundu.

KİŞİNİN ÖZEL HAYATI SİYASETTE  ELEŞTİRİ KONUSU YAPILAMAZ!
Bir insanın toplumun huzurunu kaçırmadığı takdirde, kişisel tercihleri sebebiyle evlenmemesine ya da çocuk sahibi olmamasına, toplumsal nezaket kuralları gereği en azından saygı duyulması  gerekiyor. Hele ki çok sayıda taraftarı olan bir genel başkanın, bu tercihinin ya da özel durumlarının siyaset malzemesi yapılması asla tasvip edilemeyeceği gibi kınanmayı gerektirecek bir densizlik olarak göze çarpıyor. Bu tarz seviyesiz ithama maruz kalan MHP Genel Başkanı  Devlet Bahçeli ve parti kanadının bu konuda  Hüseyin Çelik'e  nasıl bir cevap vereceği ise merak ediliyor.

'ÜÇ BEŞ MEHMET'  GAFI HENÜZ UNUTULMADI!
Bahçeli'yi hedef aldığı bu sözlerin yanısıra program süresince çeşitli değerlendirmelerde bulunan  Hüseyin Çelik, bir başka ifadesinde "Mehmetçiğin kanı üzerinden hesap yapmak en aşağılık şeydir. Biz bunu pazarlık yapmayız . Bunu kendimize yakıştıramayız"  cümlelerini kullandı.
Fakat bu cümlelerin  sahibi Çelik'in geçtiğimiz Ağustos ayında Güneydoğu'da şehitlerimizin artması üzerine muhalefetin terör olaylarını gerekçe göstererek Meclis'in olağanüstü toplanması girişimini değerlendirdiği konuşmasında  'Birkaç Mehmet şehit oldu diye Meclis'i toplamayız' sözleri hafızalardaki tazeliğini koruyor.

 AKP'DEKİ ÇOCUKSUZLAR NE OLACAK!
Kişinin çocuğu olup olmaması üzerinden vatan sevgisini tartmaya çalışan bir mantıkla, uygunsuz sözler sarf eden Hüseyin Çelik'e 'iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır'  atasözünü hatırlatmak gerekiyor. Zira kendi partisi içinde de bir çok bekar ve çocuğu olmayan siyasetçi var. Bunun yanı sıra Bakanlar Kurulu'nda dahi bekar bir Bakan'ın bulunması, Bahçeli'ye yapılan bu tarz bir eleştiri ile aynı denklemde değerlendirildiğinde Hüseyin Çelik'in açıklamalarının çelişkisi daha net olarak ortayqa çıkıyor.

MİLLİ GAZETE, ÇELİK'E HAKKINI VERMİŞTİ!

Geçtiğimiz Ekim ayında TRT Haber kanalında katıldığı bir programda Millî Gazete ve Saadet Partisi hakkında aynı üslupta ciddiyetsiz ifadeler kullanan AKP Sözcüsü Hüseyin Çelik'e  hakettiği üslupta manşetimizden şu şekilde cevap vermiştik. 


Kaynak: MİLLİ GAZETE  http://www.milligazete.com.tr/haber/Densizlik_-OZEL_HABER-/277294#.UVSXwmAqE4w


Bu haber 896 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,373 µs