En Sıcak Konular

MHP'DEN METİNER VE BULUT'A SERT TEPKİ

26 Mart 2013 12:10 tsi
MHP'DEN METİNER VE BULUT'A SERT TEPKİ MHP Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel, açılım süreci sonunda MHP'nin kapanacağını ileri süren AKP Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner ile Yiğit Bulut'a sert tepki gösterdi.

Bozyel'den Metiner ve Bulut'a cevap

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel, açılım süreci sonunda MHP'nin kapanacağını ileri süren AKP Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner ile Yiğit Bulut'a sert tepki göstererek, "Bu hain ve alçak senaryonun gerçekleşmesi uğrunda bir Bizans veya Çin kahpeliğiyle milletimizin içine sızmış, bu ve benzeri kişiler, tıpkı; milli mücadele dönemimizin düşmanla işbirliği yapan Ali Kemallerini hatırlatmaktadır" dedi.
 
MHP Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel, "Türk bayrağının yerine katiller sürüsünün paçavrası önünde nöbet tutmak için can atan" Mehmet Metiner'le, "bölücülüğün tarağıyla saçlarını taramaktan bir türlü usanmayan" Yiğit Bulut ve diğerlerinin Türk milliyetçilerinden gocunma nedenlerinin gün gibi ortada olduğunu belirterek "Bu hain ve alçak senaryonun gerçekleşmesi uğrunda bir Bizans veya Çin kahpeliğiyle milletimizin içine sızmış, bu ve benzeri kişiler, tıpkı; milli mücadele dönemimizin düşmanla işbirliği yapan Ali Kemallerini hatırlatmaktadır" dedi.
 
Bozyel AKP Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner ve Gazeteci Yazar Yiğit Bulut'un "barış sürecinin sonucunda Milliyetçi Hareket Partisi'nin kapanacağı" ve MHP'nin kandan ve kadavradan beslendiği, bayrak ve şehit edebiyatı yaptığı" şeklindeki beyanatları üzerine yazılı basın açıklaması yaptı. Mehmet Metiner için "PKK terör örgütünün AKP içindeki kontenjanlarından birisi", Yiğit Bulut için ise "Erdoğan kontenjanından medyada yer bulmuş, basın dünyasında 'jöleli' lakabıyla tanınan kişi" ifadelerini kullanan Bozyel, bu kişileri Milliyetçi Hareket'in de, kamuoyunun da gayet yakından tanıdığını, iyi bildiğini belirterek, "Bunların vazifeleri bellidir.
Ellerine tutuşturulmuş, yapması gereken ev ödevleri, takip edecekleri yol haritası vardır" dedi.
"Ruhen satılmış, kalemi pazarlıkla satın alınmış, vicdanı kararmış, milli idrakten yoksun bu malum zavallıların" doğal olarak birinci vazifelerinin "paslı tenekeyi parlatmak ve mücevherat yerine satmak" olduğunu ileri süren Bozyel, "Yani bir nevi siyasi kalpazanlık yapmaktır. Şimdi de bu alçak kalpazanlığı ya TBMM bünyesinde yahut televizyon ekranlarında sergilemekte, AKP'nin 'ihanet ve yıkım projesini' bir 'barış' programı olarak sunup, göz boyamaya, milletimizi aldatmaya çalışmaktadırlar" iddiasında bulundu.
MHP'li Bozyel, adına önce "açılım", şimdi sözde "barış süreci" dedikleri, alçakça hazırlanmış bu bölünme tuzağının nihai hedefinde, İmralı'daki terörist başı, eli kanlı katile, "özgürlük" sunmak, vatan, millet ve devlet yapısını ayrıştırmak olduğunun artık açıkça dillendirildiğini kaydetti. Bozyel şöyle devam etti:
"Bu hain ve alçak senaryonun gerçekleşmesi uğrunda bir Bizans veya Çin kahpeliğiyle milletimizin içine sızmış, bu ve benzeri kişiler, tıpkı; milli mücadele dönemimizin düşmanla işbirliği yapan Ali Kemallerini hatırlatmaktadır. Halleri, kılık ve kıyafetleri, sözleri, duruş ve gayretleri o dönemlerin aynasıdır. Zira Ali Kemal ve onun gibiler de, o yıllarda vatanseverler hakkında çok ağır yazılar kaleme almış, milli mücadele ruhunu kırmak için düşmanla hayâsızca ve alçakça iş birliği yapmıştır.
 
Bu zavallı ve de ruhsuz ve cibilliyetsizler bir taraftan da, Türk milletine düşmanlığı bir 'milli yemin ve milli kimlik' olarak gören Taşnaksütyun, Hınçak gibi Ermeni örgütlerinin taleplerine çanak tutacak yol hazırlığını yaparken, diğer taraftan Türk tarihindeki ihanetin kara yüzlerinden olan İngiliz ajanı Derviş Vahdeti'nin yolunda ilerlemektedirler. Daha ötesi, yabancı devletlerin himâyesi altında bir Kürt devleti kurmak için örgütlenmiş bulunan, Kürt Teali Cemiyeti mensupları gibi hareket edip, ajan provokatörlüklerini ifa etmektedirler. İşte bu melun tiplerin PKK'ya ve AKP'ye sırnaşıp, Milliyetçi Hareket Partisine kin kusmaları, düşmanlık beslemeleri bundandır."
Bu ar damarı çatlamış güruhun emrinde olduğu AKP Hükümetinin de iz düşümünde olduğu Damat Ferit Paşa Hükümetinin; bir taraftan Bâb-ı Âli'de köşe başlarını tutmuş "mütareke basını" denilen yardakçıları eliyle, aleyhte yazılar yazıp milli mukavemeti yok etmeye çalıştığını, diğer taraftan da Osmanlı Meclisine bir yolla sızmış, mebuslar eliyle de, işgalcilere kılavuzluk yaptırttığını kaydeden Bozyel, şöyle devam etti:
"Hülasa Türk bayrağının yerine katiller sürüsünün paçavrası önünde nöbet tutmak için can atan Mehmet Metiner'le, bölücülüğün tarağıyla saçlarını taramaktan bir türlü usanmayan Yiğit Bulut ve diğerlerin, niye Türk milliyetçilerinden gocundukları gün gibi ortadadır. Gerekçesi öz ve nettir. Aziz vatan topraklarımız üzerinde Bağımsız Kürdistan'ı inşa etmek isteyen 'Sevr artığı' bu kişilerin ve toplandıkları siyasi karargâh olan AKP'nin melek diye gösterdikleri şeytan yüzlerini yüce Türk milletine teşhir ve ilan ettikçe adeta kudurmakta ve bir sırtlan gibi saldırmaktadırlar. Lakin unutulmamalıdır ki; Burnunun ucunu göremeyenlerin alnı, er geç duvara çarpacaktır. O duvar Türk milletin gazabı olacaktır."


Kaynak: ORTADOĞU GAZETESİ http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?haber=bozyel-39den-metiner-ve-bulut-39a-cevap&id=28038


Bu haber 564 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    7,025 µs