En Sıcak Konular

ÜLKÜ OCAKLARI ''TÜRKLÜK İÇİN İMZA KAMPANYASI'' BAŞLATTI

23 Mart 2013 23:20 tsi
ÜLKÜ OCAKLARI ''TÜRKLÜK İÇİN İMZA KAMPANYASI'' BAŞLATTI Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından son dönemde yıkım projesi kapsamında Türklüğü tartışmaya açmaya çalışanlara,yıpratma girişiminde bulunanlara karşı imza kampanyası başlatıldı.

"Türklük İçin Sen de İmzala" Kampanyası
 
Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından son dönemde yıkım projesi kapsamında Türklüğü tartışmaya açmaya çalışanlara,yıpratma girişiminde bulunanlara karşı imza kampanyası başlatıldı.Bu doğrultuda internet üzerinden " www.turklukicinimzala.com" adlı bir site kurularak çalışma başlatıldı.
 
İmza kampanyasının tanıtımı için Diyarbakır'daki Nevruz kutlamalarında yaşanan rezalet ile bölünme projesi çerçevesinde daha önce yaşanan gelişmeler dikkate alınarak Ülkü Ocakları tarafından hazırlanan fotoğraflar da sosyal medyada büyük ses getirdi.
 
İmza kampanyası ile ilgili Ülkü Ocakları tarafından yapılan açıklamada;
"İktidara sahip olanların gözlerini terörist başı Öcalan'a çevirdiğini, ağzından dökülecek sözlere sadakatle uyma yarışına girdiğini de ibret ve hiddetle izlemekteyiz. Bebek katili, eli kanlı terörist, terörist başının nasıl bir anda sayın Öcalan (!) haline geldiğini, terörle mücadelenin bir anda nasıl olup da teröristle müzakereye dönüştüğünü de asla gözden kaçırmadık. İhanet tezgâhına "Analar ağlamasın, kan dökülmesin!" diye destek verenleri de biliyoruz. Bunun yüreklerinde binlerce yıllık mazinin hatırasına saygı olmayan ve ölümden korkan zavallıların dillerinden çıktığını da…
Ziya Gökalp'ın memleketinde terör örgütü paçavraları arasında eli kanlı bir katilin sözde çözüm mesajını dinlemek için toplanan kitlenin içine düştüğü ihaneti de gördük, buna alkış tutan iktidarı da, sözde aydını da gazeteciyi de not ettik. Bütün bunlar olurken, milletimiz barış masallarıyla uyutulurken, milletimizin geleceğine yön verme gayesiyle bina edilen üniversitelerin örgüt karargâhı haline geldiğini; örgüt paçavralarının, bebek katilinin posterlerinin asıldığı kampüslerde Türk Bayrağı asan, Çanakkale şehitlerini anma programı düzenleyen öğrencilere döner bıçakları, sopalar, satırlar ile saldırıldığını da, buna iktidar tarafından göz yumulduğunu da biliyoruz.
Şimdi, ülkenin sahibi olan bizler, son sözümüzü söylemeden ve meşru savunma hakkımızı kullanmadan önce bu ihanetin içerisinde yer alan, tavrıyla, sözüyle, yazısıyla ve hatta suskunluğuyla bu aşağılık sürece hizmet eden herkesi son kez uyarıyoruz.
Haysiyetiniz, onurunuz, şerefiniz ve zerre kadar utanmanız varsa tuttuğunuz bu yoldan geri dönün!
Bu vesile ile bu yıkım sürecine karşı çıkmanın her Türk evladının asli vazifesi olduğunu hatırlatarak, atalarının kanlarıyla canlarıyla aldığı, her bir karış toprağında Türk kanı olan vatan toprağını kaderine terk etmenin vebalini huzur-u mahşerde kimse veremeyeceğini tekraren dile getiriyoruz.
Sen Türk Evladı, unutma! Sahipsiz kalan vatanın batması haktır, Sen sahip olursan bu vatan batmayacaktır. 

TÜRKLÜĞÜNE SAHİP ÇIK!"ifadeleri kullanılarak imza kampanyasının gerekçeleri ve önemi vurgulandı.
Sayın Genel Başkanımız Olcay Kılavuz da başlatılan imza kampanyası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Son dönemlerde başta Ankara'da Ankara Üniversitesi Hukuk ve Dil-Tarih-Coğrafya Fakültesi olmak üzere,İstanbul'da Marmara Üniversitesi'nde, Kars Kafkas Üniversitesi'nde,Bartın Üniversitesi'nde ve yurdumuzun pek çok güzide eğitim kurumunda bölücü örgüt faaliyetleri artmıştır.İhanet prjosenin yarattığı ortam bölücü odaklara cesaret vermiştir.
 
Ülkü Ocakları olarak imza kampanyasını başlatmadaki amacımız halkı bilinçlendirmek ve olanlara karşı tepkisiz kalmamasını, uyanmasını sağlamaktır. Biz milletimize güveniyoruz, kimliğini tartışmaya açanların her daim karşısında olacağını ve "Ben Türk'üm,dimdik ayaktayım ve buradayım" diyeceğini,aziz vatanını bölme noktasında şer odaklarıyla işbirliği yapanlar ve bunun için türlü oyunlar tertipleyenlere karşı ne durumda olursa olsun asla fırsat vermeyeceğini çok iyi biliyoruz.Mücadele azmimizin temel direngi noktası olarak bu gizli kudreti baz alıyoruz.
 
Tarihimizden aldığımız güç,milletimizden aldığımız destek ile birlikte Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli'nin çizdiği yol doğrultusunda içerde ve dışarıdaki ihanet oluşumlarına karşı tek vücut olacak,vatanımızın ve milletimizin bekasını savunacağız.Bu doğrultuda başlattığımız imza kampanyası da ilk kıvılcımdır.O yüzden "Vatanını bölmeye,Türk'ü yok etmeye çalışanlara inat,Türklük için bir imza da sen at"diyor ve yüce Türk Milleti'ni bizlere destek olmaya çağırıyoruz."dedi.


Kaynak: ORTADOĞU GAZETESİ http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?id=28000&haber=-34turkluk-icin-sen-de-imzala-34-kampanyasi


Bu haber 991 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,185 µs