En Sıcak Konular

ORMAN: ''İNÖNÜ STADINI MAYIS AYINDA YIKACAĞIZ''

23 Mart 2013 11:44 tsi
ORMAN: ''İNÖNÜ STADINI MAYIS AYINDA YIKACAĞIZ'' Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, İnönü Stadı’nın yıkımına Mayıs ayı sonunda başlanacağını söyledi

'İnönü'yü Mayıs ayında yıkacağız'

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, İnönü Stadı’nın yıkımına Mayıs ayı sonunda başlanacağını söyledi 

Vodafone İstanbul Calling Şehir Festivali'nin tanıtım toplantısına katılan Başkan Orman, çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Beşiktaş'ın Türkiye'de en önemli sosyal kurumlardan biri olduğunu vurgulayan Fikret Orman, "Bu yıl İnönü Stadı'na veda etme arzusundayız. Son aşamaya geldik. İnönü'ye vedanın festival havası geçmesini istiyoruz. İstanbul aynı zaman 2020 Olimpiyatları'na aday bir şehir. Biz camia olarak buna da destek veriyoruz. Olimpiyatları İstanbul'un almasını istiyoruz. Bu etkinliklerde buna hizmet edecektir" dedi.

"3 MİLYON TL CİVARINDA BİR GELİR BEKLİYORUZ"
Basın mensuplarının 'Organizasyonlardan Beşiktaş'ın mali olarak kazancı ne olacaktır' sorusuna ise Başkan Orman, "Bu durum tabi ki konsere gelecek kişi sayısı ile de alakalıdır. Ancak 3 milyon TL civarında bir gelir bekliyoruz" şeklinde cevap verdi.

"İNÖNÜ STADI TABİKİ NİSAN AYI SONUNDA YIKILMAYACAK"
Basın mensuplarının İnönü Stadı'nda yıkılması konusundaki soruya ise Başkan Orman, "İnönü Stadı tabi ki nisan ayı sonunda yıkılmayacak. Maçlarımız var. Bir de inşaat faaliyetlerine başlayacağız demek hemen yıkım çalışmalarına başlayacağız demek değildir. Bu bir süreç alacaktır. Stat arkaya doğru kayıyor. Stadımızdaki Rihanna konserinin ardından mayıs sonunda yeni açık tribünü yıkmaya başlayacağız. Konserler bittikten sonra yıkmaya devam edeceğiz" cevabını verdi.

"YAZILANLAR BENİM NEZDİMDE PALAVRADIR"
Basın mensuplarının, Fenerbahçeli yönetici Ömer Temelli'nin açıklaması ile ilgili soruya ise Başkan Orman, "Biz maçlarımızı Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynamak için bir yıl önce Fenerbahçeli yöneticilerle konuştuk. Sonrasında bir konuşmamız olmadı. Ömer Temelli ile en son 6 aydır da konuşmadık. Gazetede yazılanları okudum. Yazılanlar benim nezdimde palavradır. Günü geldiğinde iki camia başkanı oturup konuşuruz. Bunların hepsi camiaları karşı karşıya getirmektir" diye konuştu.

"ŞU ANDA KALİTELİ BİR LİG YAŞANIYOR"
Basın mensuplarının Türk futbolunda bir düşüş olduğunu soruya ise Başkan Orman Takım'a da yansıyacaktır. A Milli Takım'ın başında benim sevdiğim bir hoca var. A Milli , "3 Temmuz sürecinden sonra bir düşüş vardı. Şu anda kaliteli bir lig yaşanıyor. Bu kalite A Milli Takım, biraz sabırla daha iyi noktala ulaşacaktır. Biraz sabırla istediği yere gelecektir. Destek vermeliyiz" şeklinde konuştu.

"FUTBOL TAKIMININ PATRONU SAMET AYBABA'DIR"
Basın mensupların yöneticilerin futbolla ilgili yaptığı açıklama ile ilgili olarak ise Başkan Orman, "Ben böyle açıklamalar duymadım. Hangi yöneticimin de yaptığını görmedim. Biz teknik konularla ilgili açıklama yapmayız. Bizim işimiz teknik konular değildir. İdari konularla ilgili yorum yaparız. Futbol takımının patronu Samet Aybaba'dır. Onun da oyuncularla muhteşem bir ilişkisi olduğunu ben kamplar döneminde görüyorum. Abartılacak konular değildir" ifadelerini kullandı.


Kaynak: YENİ MESAJ GAZETESİ http://www.yenimesaj.com.tr/?haber,661914/-inonu-yu-mayis-ayinda-yikacagiz-


Bu haber 662 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,521 µs