En Sıcak Konular

KILIÇDAROĞLU: ''SEN DE KONUŞ ERDOĞAN''

6 Mart 2013 14:27 tsi
KILIÇDAROĞLU: ''SEN DE KONUŞ ERDOĞAN'' CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İmralı tutanaklarıyla ilgili Başbakan Erdoğan'a bir kez daha çağrı yaptı.

Sen de konuş Erdoğan
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İmralı tutanaklarıyla ilgili Başbakan Erdoğan'a bir kez daha çağrı yaptı. Kılıçdaroğlu, "Ortaklardan biri olan Abdullah Öcalan bugüne kadar olanları açıkladı. Sırada Erdoğan var. Diyoruz ki, Abdullah Öcalan'ın kader ortağı olan Recep Tayyip Erdoğan sen de bir konuş bakalım" dedi.
  
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında AKP hükümeti ve Başbakan Erdoğan'ı eleştirdi. Kılıçdaroğlu, toplantıda 2B arazileriyle ilgili konuşmak üzere Antalya'dan gelen köylü bir kadını kürsüye çıkardı.
 
İmralı tutaklarıyla ilgili hükümeti eleştiren Kılıçdaroğlu, "İstanbul'da Başbakan'a çağrıda bulundum. 'Konuş' dedim, tutanaklar yayınlandı konuş. Çağrım şöyle, kadın kardeşlerimde duysunlar. Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en utanç verici belgelerinin basında yer almasının üzerinden tam 6 gün geçti. Bu tutanakların ardından sabır ve ısrarla Başbakan'a soruyorum. Ortaklardan biri olan Abdullah Öcalan bugüne kadar olanları açıkladı. Sırada Recep Tayyip Erdoğan var. Diyoruz ki, Abdullah Öcalan'ın kader ortağı olan Recep Tayyip Erdoğan sen de bir konuş bakalım. Tayyip Erdoğan ısrarla 'konuşmayacağım'diyor. Hiç kimse konuşmasın diyor.
 
"BUGÜNE KADAR HEP YALAN SÖYLEMİŞTİR
Millet kendi kaderi üzerine yapılan pazarlık ve anlaşmaları terör örgütü liderinin ağzından öğrendi. Tayyip Erdoğan en küçük bir açıklama yapmış değil. Söylediği tek bir şey var. "Bana güvenin."
 
Tayyip Erdoğan, Abdullah Öcalan ile senelerdir sürdürdüğü görüşmeler konusunda bugüne kadar hep yalan söylemiştir. Diyor ki "Ben size bilgi vermeyeceğim, ama siz bana güvenin" böyle bir şey olur mu?
Açıkça söylüyorum. Recep Tayyip Erdoğan, biz sana güvenmiyoruz. Çünkü biz yalancılara güvenmeyiz. Senin sicilin bozuk. Biz görüşüyorsunuz dedik. Kalktın bizi şerefsizlikle suçladın.
 
"ALKIŞLAYANLARA HELAL OLSUN"
AKP grubunda değişik bir şey oldu. Ben "yalancıdan başbakan olmaz" demiştim. Başbakan da AKP grubunda diyor ki "Kılıçdaroğlu diyor ki 'yalancıdan başbakan olmaz'Önce bir sessizlik. Sonra alkışlar. Dedim ki " Alkışlayanlardan helal olsun. Demek ki onlar da doğruyu söylüyorlar...
 
İki gazetecinin işine son verin diyor. Bütün gazeteci arkadaşlarıma sesleniyorum. Yürekli olun cesur olun. AKP'ye ödün vermeyin. Bütün darbelerde direndiniz. AKP darbesinde de direnmeye devam edin " dedi.

Kaynak: ORTADOĞU GAZETESİ http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?id=27753


Bu haber 576 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,909 µs