En Sıcak Konular

ERDOĞAN: ''TUTANAĞI KİMİN SIZDIRDIĞINI AÇIKLARIZ''

6 Mart 2013 14:27 tsi
ERDOĞAN: ''TUTANAĞI KİMİN SIZDIRDIĞINI AÇIKLARIZ'' Erdoğan, basına sızdırılan İmralı görüşmeleri tutanaklarıyla ilgili olarak, "Belgelerin kimler tarafından, nasıl sızdırıldığını ortaya koyar, açıklarız" dedi

Tutanağı kimin sızdırdığını açıklarız

BAŞBAKAN Erdoğan, basına sızdırılan İmralı görüşmeleri tutanaklarıyla ilgili olarak, "Belgelerin kimler tarafından, nasıl sızdırıldığını ortaya koyar, açıklarız" dedi.Partisini de uyaran Erdoğan, " Sizler bu süreç içinde konuşmayacaksınız. Önüne gelen konuşmaya kalkarsa, baltayı taşa vurursa, bu çözüm sürecini, kristali kırarız" açıklaması yaptı.
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşma yaptı. Kadına yönelik şiddeti lanetlediklerini belirten Erdoğan, "Kadına yönelik şiddeti, kadına kalkan eli her fırsatta lanetliyoruz. Şiddetin her türlüsü kötü. Kadına ve çocuğa şiddet, tahammülü mümkün olmayacak. Kadına yönelik şiddette artış var diyen yalancılar ortaya çıkıyor. Geçen yıl 8 Mart'ta çıkardığımız yasa ile şiddete karşı tedbirler aldık. Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum" dedi.
 
YALAN SÖYLEYENDEN BAŞBAKAN OLMAZ
Erdoğan, 30 yıldır muhalefetin terör sorununun çözümü için hiçbir şey yapmadığını öne sürdü. "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun " Yalan söyleyenden başbakan olmaz " sözlerine yanıt veren Erdoğan, " Söylediği tek şey budur. Evet, yalan söyleyenden başbakan olmaz. Doğru. Bunun için de bu ülkede başbakan olamadı, yalan söylediği sürece başbakan olamayacak " dedi.
 
'SINIRSIZ ÖZGÜRLÜK OLMAZ'
İmralı görüşmelerinin basına sızdırılmasıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, şöyle konuştu;
" Bildik yazarlar bize basın özgürlüğü dersi vermeye çalışıyor. Sınırsız bir özgürlük olamaz, kimse kimsenin özgürlük alanına tecavüz edemez. Hakaretse bize en ağır hakaretleri yapıyorlar. Bazıları diyor mahkemeye göndermeyecektin. Küfredecek, hakaret edecek'85 Gereği neyse yapılacak, hukuk devleti bunun için var. Biz eleştirimizi açık dil getiririz ama sansürün karşısındayız. Sürecin aleyhine bir yayın yapmak milli bir tavır değil.
 
KONUŞMAYIN
Şu anda dolaşan belgelerin kimler tarafından, nasıl sızdırıldığını ortaya koyar, açıklarız. Kimin ne söylediğini değil, bizim ne söylediğimize bakın. Kimin ne yaptığımıza değil, bizim ne yapacağımıza bakın. Sizler bu süreç içinde konuşmayacaksınız. Önüne gelen konuşmaya kalkarsa, baltayı taşa vurursa, bu çözüm sürecini, kristali kırarız.


Kaynak: ORTADOĞU GAZETESİ http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?id=27751


Bu haber 629 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    9,399 µs