En Sıcak Konular

OLCAY ŞAHAN: ''İYİ Kİ O GOLÜ YEMİŞİZ''

6 Mart 2013 10:07 tsi
OLCAY ŞAHAN: ''İYİ Kİ O GOLÜ YEMİŞİZ'' İnönü Stadı’ndaki son derbinin 90+3. dakikasında F.Bahçe’ye attığı golle Beşiktaş’a galibiyeti getiren Olcay Şahan, maçın kırılma anı olarak, sarı-lacivertlilerin attığı ilk golü gösterdi.

İyi ki golü yemişiz'

"Soyunma odasında hocamız ilk 20 dakikada kötü oynadığımızı, sonra açıldığımızı söyledi. 'İyi ki o golü yemişiz' dedik. Çünkü golün ardından rahatladık. Çekingenliği üzerimizden attık ve müthiş bir maç çıkarttık."

TARİHİ İnönü Stadı'ndaki son derbinin 90+3. dakikasında F.Bahçe'ye attığı golle Beşiktaş'a galibiyeti getiren Olcay Şahan, maçın kırılma anı olarak, sarı-lacivertlilerin attığı ilk golü gösterdi. Lig TV'den Atakan Kurt'un sorularını yanıtlayan 25 yaşındaki oyuncu, derbinin hikâyesini, golden sonra neler hissettiğini ve Beşiktaş ile kendi hedeflerini anlattı. İşte o sözler:
"MAÇTAN önce çok güzel duygular yaşadık. Taraftarlar bizi stada gelirken etkiledi. Benzer hissi G.Saray maçından önce de yaşamıştık ama bu kez bambaşkaydı. Bu ayrı bir motivasyon yarattı. Ayrıca İbrahim abi de bizi iyi motive etti.
SOYUNMA odasında hocamız bize maçın ilk yarısını anlattı. İlk 20 dakikada kötü oynadığımızı ama sonrasında açıldığımızı söyledi. 'İyi ki de golü yemişiz' dedik. Çünkü golden sonra rahatladık. Heyecanı, çekingenliği üzerimizden attık. Sonrasında müthiş bir maç çıkarttık diye düşünüyorum.

'ŞAMPİYON OLABİLİRİZ'
ALMANYA'DA öğrendiğim disiplinin bana burada çok fayda sağladığını düşünüyorum. Türkiye'de futbol oldukça zor şekilde oynanıyor. Topu alan 2-3 kişiye çalım atıyor. Ben tek top oynamayı öğrendim. Bunun beni ön plana çıkardığını düşünüyorum.
ŞAMPİYON olabiliriz. O kapasite bizde keinlikle var. Ama şampiyonluğu hiç konuşmuyoruz. Hafta sonu oynayacağımız maçlara bakıyoruz. Ligin sonuna 10 hafta kaldı. Her maç final. Şampiyon olursak çok mutlu oluruz. Taraftarlar derbiden önce bize bu heyecanı yaşattıysa şampiyonluktan sonra neler yaşatır bunu merak ediyorum. İnanıyorum ki son haftaya kadar şampiyon belli olmayacak.
DEPLASMANDA ben hiç korkmuyorum. Ligin en iyi deplasman takımıyız. Daha rahat oynuyoruz. Baskı altında kalmıyoruz. Deplasmandan şüphem yok, puanları toplarız. Önemli olan İnönü'de kayıp yaşamamak."

'90+3 olduğunu bilmiyordum'

"KORNER?olduğunda dakikanın 90+3 olduğunu biliyordum. 89 falan diye düşünüyordum. Son dakikada atmamız çok güzel oldu. Çünkü uzasa ne olacağı belli olmazdı. Hele ki İnönü'deki maçlarda...
KORNERDE top ceza sahasının dışına çıkınca herkesin çıkması lazım.  Ben ileri koşunca topu takım arkadaşlarımda gördüm. Fernandes, Niang'a verdi, Niang'de beni bekledi ve önüme attı. Necip ve M.Akgün 'Öyle bir gol atacaksın ki anlatamayız' dediler. Bu gol en değerli golüm."


Kaynak: MİLLİYET GAZETESİ http://skorer.milliyet.com.tr/-iyi-ki-golu-yemisiz-/besiktas/detay/1676870/default.htm


Bu haber 690 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    7,388 µs