En Sıcak Konular

BDP: ''KÖSTEBEĞİ BİLİYORUZ''

2 Mart 2013 23:44 tsi
BDP: ''KÖSTEBEĞİ BİLİYORUZ'' BDP’li Pervin Buldan, Türkiye’yi ayağa kaldıran İmralı tutanaklarını kimin sızdırdığını çok iyi bildiklerini söyledi

'Köstebeği biliyoruz!'

BDP'li Pervin Buldan, Türkiye'yi ayağa kaldıran İmralı tutanaklarını kimin sızdırdığını çok iyi bildiklerini söyledi

BDP Grup Başkan Vekili Pervin Buldan, İmralı Adası'nda Abdullah Öcalan'ın BDP'i milletvekilleriyle yaptığı görüşme notlarının basına sızmasını değerlendirirken, "Basına görüşmeleri sızdıranları da çok iyi biliyoruz. Bu sürecin sekteye uğramaması için mücadele vereceğiz" dedi.

8 Mart mitingi

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında, Batman Kadın Platformu kentte miting düzenledi. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitinge BDP Grup Başkan Vekili Pervin Buldan, BDP Batman Milletvekili Ayla Akat ile yaklaşık 5 bin kişi katıldı. Mitinge katılanlar Türkçe ve Kürtçe söylenen şarkılarla halaylar çekti. Milletvekili Ayla Akat, miting afişlerinin mahkeme kararıyla toplatılmasına tepki gösterdi.

Sekteye uğratmayız

BDP Grup Başkan Vekili Pervin Buldan, konuşmasında çözüm sürecine değinip, şöyle dedi: "Sayın Öcalan, 'bu süreçten herkesten destek istiyorum' diyor. Aydınlardan azınlıklara dek herkes bu süreçte üzerine düşeni yapmalı. Biz de Öcalan'a söz veriyoruz. Her koşulda, her şartta onu destekliyoruz. Çözüm sürecinde, yol haritasında Öcalan'la hareket edeceğimizi söylüyoruz. Adını ne koyarsak koyalım, bu süreci en iyi şekilde götürmek, noktalamak için her birimize düşeni yerine getirmek zorundayız. Bu süreçte Öcalan'ın muhatap alınması da arzuladığımız mücadelenin bir parçasıydı. Basına görüşmeleri sızdıranları da çok iyi biliyoruz. Bu sürecin sekteye uğramaması için mücadele vereceğiz."

Özgürlük yılı olacak

"21. yüzyıl kadın özgürlüğü, barışın ve Kürt sorunun demokratik yollarla çözümünün ve Öcalan'ın özgürlüğüne kavuştuğu yıl olacaktır."

ALTAN TAN: Aslanlar köstebek olmaz

BDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, tutanakların BDP kanadından sızmadığını söyledi: "Aslanlar, köstebek olmaz, çakallara selam. Aslanlar söyleyeceğini doğru dürüst söyler. Bir şeyi yapacaksa pençesini vurur alır. Çakallar ayaklarını denk alsın."

Kadınlar günü haftası

BDP'li kadınlar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesinde Mersin, Diyarbakır ve Batman başta olmak üzere birçok ilde etkinlikler düzenledi. Batman Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan mitinge BDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan (solda) ile Batman Milletvekili Ayla Akat da katıldı.(Arif ARSLAN / VATAN)


Kaynak: GAZETEVATAN http://haber.gazetevatan.com/Haber/518955/1/Gundem


Bu haber 613 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,271 µs