En Sıcak Konular

BAHÇELİ: ''MİLLETİMİZE 'IRKÇILIK' ADIYLA CEPHE AÇILDI!''

30 Ocak 2013 12:09 tsi
BAHÇELİ: ''MİLLETİMİZE 'IRKÇILIK' ADIYLA CEPHE AÇILDI!'' Bahçeli’den sert açıklamalar: ’Çözüm’ diye dayatılan ihanet sürecinin ve PKK’ya sallanan teslim bayrağının akamete uğramaması amacıyla ırkçılık adıyla yeni bir cephe açılmıştır. Türklüğü ırkçılıkla örtüştürmek hangi akla ve mantığa hizmettir!

Milletimize 'ırkçılık' adıyla cephe açıldı!

Bahçeli'den sert açıklamalar: 'Çözüm' diye dayatılan ihanet sürecinin ve PKK'ya sallanan teslim bayrağının akamete uğramaması amacıyla ırkçılık adıyla yeni bir cephe açılmıştır. Türklüğü ırkçılıkla örtüştürmek hangi akla ve mantığa hizmettir!
 
AKP, kendisinden olmayanlara pervasızca çamur sıçratıyor!..
 
MHP lideri Devlet Bahçeli, CHP'li Güler'in çıkışıyla başlayan ırkçılık tartışmalarını değerlendirdi: AKP'nin hedefinde Türklük ve Türk milleti gerçeği bulunmadığından kendisinden olmayanlara ırkçılık çamurunu pervasızca sıçratıyor!
 
İktidar millet gerçeğini anlamıyor milli kimliğimizi özümseyemiyor
 
Dünyanın hiçbir ülkesinde etnik kimlikler okşanarak, etnik ve dini çeşitlilikler kaşınarak, demokrasi ve toplumsal dayanışmanın geliştiği görülmemiştir. Çözüm lobisi bizden, İmralı canisinin talimatıyla katledilen bebekleri unutmamızı mı bekliyor! 
 
Türk milleti ırka önem verse, sen 10 yıldır Başbakan olabilir miydin 
 
Başbakan için Türk milletinin hakkını savunmak ırkçılık! Türklük gibi muazzam bir değeri ırka indirgemek kimin haddinedir? Sayın Erdoğan, Türk milleti ırka önem vermiş olsaydı, sen 10 yıldır Türk vatanında Başbakanlık görevini nasıl yapacaktın?
 
Yüz akları olan bir Bakan vardı o da müzakereye kurban edildi!
 
Bazı yanlış, eksik ve kusurları olsa da AKP'nin yüz akı olan ve görevini layıkıyla yaptığını düşündüğümüz İdris Naim Şahin'in müzakere sürecine kurban verilmesi, Başbakan'ın kararlarına kimlerin yön verdiğini göstermiştir.
 
Türk milletine, "ırkçılık" adıyla yeni cephe açıldı
 
MHP lideri Bahçeli, "AKP'nin hedefinde Türklük ve Türk milleti gerçeği bulunmadığından kendisinden 
olmayanlara ırkçılık çamuru sıçratıyor" dedi
 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AKP'nin millet gerçeğini anlamadığını, milli kimliği özümseyemediğini belirterek, "Hedeflerinde Türklük ve Türk milleti gerçeği bulunmadığından kendisinden olmayanlara ırkçılık çamurunu pervasızca sıçratıyorlar" dedi. Partisinin grup toplantısında CHP'li Birgül Ayman Güler'in sözlerinin ardından başlayan "ırkçılık" tartışmalarına değinen Bahçeli, dünyanın hiçbir ülkesinde etnik kimlikler okşanarak, etnik ve dini çeşitlilikler kaşınarak, demokrasinin ve toplumsal dayanışmanın geliştiğinin görülmediğini söyledi. AKP'nin millet gerçeğini anlamadığını, milli kimliği özümseyemediğini vurgulayan Bahçeli, şöyle konuştu:
 
Voyvoda'nın torunları

"Başbakan için Türk milletinin hak ve hukukunu savunmak 'ırkçılık', Türklüğün var oluş gayesini sahiplenmek 'statükoculuktur'. Çözüm diyerek dayatılan ihanet sürecinin, PKK'ya karşı sallanan teslim bayrağının itiraz ve karşı çıkışlarla akamete uğramaması amacıyla ırkçılık adıyla yeni bir cephe açılmıştır. Türklüğü ırkçılıkla örtüştürmek ve bir görmek hangi akla ve mantığa hizmettir. Türklük gibi muazzam bir değeri ırka indirgemek ve ırka tahvil etmek kimin haddinedir. Sayın Erdoğan, Türk milleti ırka önem vermiş olsaydı, sen 10 yıldır Türk vatanında Başbakanlık görevini nasıl yapacaktın." 
İmralı görüşmelerine de sert eleştirilerde bulunan Bahçeli, "Erdoğan ve çözüm lobisi bizden, İmralı canisinin talimatıyla katledilen bebekleri unutmamızı mı bekliyor. AKP affetse bile Cenab-ı Allah ve milliyetçi vatanseverler bu kazıklı Voyvoda torunlarını, drakula takipçilerini bağışlar mı" dedi. Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in görevden alınmasını da eleştiren Bahçeli, şunları söyledi:
 
Şahin'e sahip çıktı
 
"Bazı yanlış, eksik ve kusurları olsa da, AKP'nin yüz akı olan ve görevini layıkıyla yaptığını düşündüğümüz İdris Naim Şahin'in müzakere sürecine kurban verilmesi Başbakan'ın kararlarına kimlerin yön verdiğini göstermiştir. BDP sözcülerinin bu eski bakana saldırmasına karşılık, her fırsatta bize laf yetiştiren AKP'nin kurma kolla çalışan ve iftira mahzeninde fikirlerini mayalandıran malum sözcülerinin birden bire dut yemiş bülbüle dönüşmeleri akla ziyan bir manzarayı ortaya çıkarmıştır. Barış güvercinleri uçuracağını söyleyerek işbaşı yapan yeni bakan da, görünen odur ki, güvercinlere takla attırmaktan başka bir işe yaramayacak ve bölücü terörün değirmenine hevesle su taşıyacaktır."


Kaynak: YENİÇAĞ GAZETESİ http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr/habergoster.php?haber=80132


Bu haber 627 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,662 µs