En Sıcak Konular

MİLLETİ BÖYLE KANDIRIYORLAR

16 Ocak 2013 15:52 tsi
MİLLETİ BÖYLE KANDIRIYORLAR Başbakan Erdoğan MHP Lideri Bahçeli'nin sözlerini tam tersine çevirip çarpıttı. CHP'li Aygün'ü eleştirirken, kendisinin de aynı zihniyette olduğunu gizledi.

MİLLETİ BÖYLE KANDIRIYORLAR

Başbakan Erdoğan MHP Lideri Bahçeli'nin sözlerini tam tersine çevirip çarpıttı. CHP'li Aygün'ü eleştirirken, kendisinin de aynı zihniyette olduğunu gizledi.
 
AKP'nin Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında konuşan Başbakan Erdoğan, 10 yıllık iktidarı döneminde Türkiye'nin teröre nasıl teslim edildiğini ve eli kanlı katillerle yapılan pazarlıkları gizleyebilmek için, muhalefete suçlamalar yöneltti. Başbakan Erdoğan, MHP lideri Bahçeli'nin resmi rakamlarla koyduğu bir gerçeği nasıl tersine çevirerek Türk milletinin aklıyla alay ettiğini ibretle izledi.
 
Bahçeli grup konuşmasında yaptığı tespitler Erdoğan'ı çok rahatsız etti. Sebepleri gizleyip, sadece oy oranlarını dile getirerek, milletin aklıyla alay etti. Bu da yetmedi, kendisinin "ananı da al git" sözünden başlayıp, akla gelebilecek her türlü hakareti sıralayarak Türk milletine, "bidon kafalı, göbeğini kaşıyan" diyenlerle aynı çizgide olduğunu unutturup, MHP'yi suçladı.
 
Başbakan Erdoğan'ın milleti aklıyla alay etmesi bunlarla da sınırlı kalmadı. Dersim isyanıyla ilgili olarak Türk devletine yönelttiği ağır iddiaları unutup, "Kemalist'im diyen CHP, Ege'de Rumlar'a etnik temizlik yapıldı'diyecek bir hale geldi" diyerek, aslında suçladıklarıyla aynı zihniyette olduğunu gizlemeye çalıştı.
 
Erdoğan'ın şehide kelle katile sayın diyerek yüzde 34,2; çiftçiye "ananı da al git", askere, "yan gelip yatıyorlar" ithamında bulunup BOP eşbaşkanlığını kabul ederek yüzde 46,5; Habur'da teröristleri karşılayıp Oslo'da PKK'ya yanaşıp yıkım projesi başlatarak, KCK'nın kuruluşunda teşvik edici olarak ve İmralı'yla gizli görüşmeler yaparak yüzde 49,8 oy aldığı gerçeğini hatırlatmış ve "Şimdi de PKK'yla açık açık görüşmekte, İmralı canisiyle cüretkar bir şekilde pazarlıklar yapmaktadır. Herhalde bundan sonraki seçimlerde, AKP'nin yüzde 70 oy alması, Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni sürüm diktatör olması sürpriz olmayacaktır. Türkiye nereye gitmektedir?" diye sormuştu.
Bu net ve acı tespit Erdoğan'ı çok rahatsız etti. Sebepleri gizleyip, sadece oy oranlarını dile getirerek, milletin aklıyla alay etti. Bu da yetmedi, kendisinin "ananı da al git" sözünden başlayıp, akla gelebilecek her türlü hakareti sıralayarak Türk milletine, "bidon kafalı, göbeğini kaşıyan" diyenlerle aynı çizgide olduğunu unutturup, MHP'yi suçladı.
Başbakan Erdoğan'ın milleti aklıyla alay etmesi bunlarla da sınırlı kalmadı. Dersim isyanıyla ilgili olarak Türk devletine yönelttiği ağır iddiaları unutup, "Kemalist'im diyen CHP, Ege'de Rumlar'a etnik temizlik yapıldı'diyecek bir hale geldi" diyerek, aslında suçladıklarıyla aynı zihniyette olduğunu gizlemeye çalıştı. 


Kaynak: ORTADOĞU GAZETESİ http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?id=27041


Bu haber 618 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,444 µs